2016 WR250F ההזמנות החלו

• פותח הנושא wrr
  • פורסם בתאריך

wrr

New member
2016 WR250F ההזמנות החלו

מי שחיכה היום התחילו לרשום הזמנות לימאה WR250F רישוי צהוב
7 יחידות יגיעו תוך כשבוע עשרה ימים והיתר עוד כחודש וחצי פלוס מינוס.
המחיר כולל הכל רחוק ממה שפורסם באתר WHELLZ והוא עומד על
61280 שקלים כולל הכל.
בנוסף מטרו מבקשים את כל הסכום מראש.

two times

New member
לא לעניין. גם יותר מדי פעמים הם עושים את הטריק המלוכלך הזה.

אם הם הצהירו על מחיר מראש לכלי התקשורת - מטרו צריכים לעמוד במילה שלהם.
&nbsp
הרי מה כבר קרה מאז? טבעו המכולות בים? חאלאס עם השטיקים והטריקים המלוכלכים האלו. אם אתה לא רוצה, אל תפרסם מחיר מראש, זו זכותך המלאה..., אבל - אם כן פרסמת - תהיה נאמן למילה שלך!
אף אחד לא רוצה לעשות עסקים עם גוף שאין לו מילה.

wrr

New member
נכון רק אומרים שהם לא אחראים על הפרסום והוא לא בא מהם

אולי מי שפרסם צריך לכתוב שהמחיר הראשוני שהוצהר של 56000
כן הגיע ממטרו והם עומדים מאחורי הפרסום משהו יזוז.

המחשמל 64

New member
מנהל
על השרשור בנושא. אכן אם כך המחיר באמת מעל 10%

ממה שפורסם כפי שציינת. אני כבר לא הכי זוכר את סדרי הגודל של רבעי הליטר אבל כמדומני שההונדה X הוא סביב 55K והשאר מעל.
כמה עלות השאר אני לא הכי זוכר לצערי.
ולגבי ה-7 שמביאים זה סוג של גישוש לדעתי. דומה למצב עם הDRZ שהובא לא מזמן ארצה. הביאו כמה יחידות שכולן נמכרו ולאחר כחודש הגיע "נגלה" מכובדת נוספת.
לדעתי יש כמות לא מבוטלת של ממתינים לימהה .
יחד עם זאת יש בכלל אופציה לטריידאין ? (רוצים את הסכום מראש..)

wrr

New member
לגבי ה7 הראשונים הבנתי שכולם נמכרו כבר.

לגבי הנגלה הבאה , ממה שהבנתי במטרו גם לנגלה הזו יש כ 80 מזמינים פוטנציאלים
שכבר הביעו נכונות לשלם את כל הסכום אז אין לי מושג אם יאפשרו טריידאין.

המחשמל 64

New member
מנהל
פשש רץ העסק חזק עם הכחול. לפני כשבועיים הייתי במטרו צפון

שם אני מטפל באופנוע שנים רבות כבר,אפילו שם מחכים ל-250.
בהחלט היפני החדש, הוא שינוי מרענן לדגם ה- 250 ללא צל של ספק.

Mister Blonde

New member
מטרו יודעים מה יש להם ביד ולכן גם העלו את המחיר

ממה שקראתי הם בעצמם הבטיחו בדצמבר במסיבת עיתונאים הרשמית שלהם של סיכום השנה שהמחיר יהיה סביב 56 ועכשיו לך תתווכח עם הלמפה מה זה אומר "סביב". רסמי אין פה מה להתמם. הם מרגישים את הביקוש את ההייפ הם מרגישים את השוק ולכן גם החליטו לסחוט עוד קצת את הלימון. אתיקה מעניינת להם ת'לאו-לאו. אפרופו 56 זה אכן היה יכול להיות מחיר שובר שוק כסאח בקנה מידה לאומי אבל חובה לציין שגם 61 זה מחיר לא רע יחסית למתחרים 250 המרובעים. להזכירכם (לפני הבאזר הטורקי ויכולות מיקוח) קטמ עולה 67-71. הסקי גם 67. שרקו 66. TM רייסינג 60 אלף. ורק ההונדה 250x העתיק עולה 58.
הנבואה ניתנה לשוטים ואני שוטה גדול אז כבר לא מזיז לי: תחזית שלי: צפו למכירות מרובות של הכחול החדש. ובמקביל צפו גם להוזלות ומבצעים במאיר ובעופר אבניר.

מיכהWR

New member
ההסבר שאני שמעתי לעליה במחיר הוא שינוי לרעה במיסוי

בין זמן ההכרזה הראשונית ועכשיו (מ40 ל60 אחוז, או משהו כזה).

Mister Blonde

New member
נקווה שיסתדר במהרה למטרו ולדלב ושגם לא יתפשט הלאה

אין לי ידע משפטי אבל לא ניתן פשוט להגיש בגצ על דבר כזה כשרשות ממשלתית פועלת בניגוד לחוקים ולתקנות של מדינת ישראל ולתת צו אכיפה או משהו? לא מבין למה צריכה להעשות עבודה מאוחרים הקלעים מול הרשויות? למה פשוט לא בגצ?

מיכהWR

New member
נו מה, אולי תגיד סליחה טעיתי?..

האמת שמטרו זכו בחשדנות שלך ביושר - כבר שנים אני מתוסכל מכך שהאופנוע הטוב ביותר שייך ליבואן.. לא משהו (ואם להיות ספציפי אזי עלות חלקי חילוף מופרכת וזמינות חלקים בלתי סבירה בעליל, באופן שדוחף כל בר דעת לקנות את כל צרכיו בחו"ל).
אבל במקרה הזה ידם ממש לא היתה במעל, להיפך נראה שהם יצאו מגדרם להפציץ במחיר טוב.

two times

New member
אם זה אכן המצב אז ברור שסליחה טעיתי

...אבל לא נראה לי שזה המצב.
&nbsp
זה לא נשמע לי הגיוני שאיזה פקיד במשרד ממשלתי (הכי מרובעים שאפשר) החליט יום אחד לקום ולעשות על אופנוע א' דין אחד, ועל אופנוע ב' דין שני... בניגוד להוראות המדינה.
אלו אנשים שלא מבינים ולא רוצים להבין. הם יושבים במשרד מקבלים נתוני יצרן מכיניסים למחשב לוחצים אנטר, ורושמים את התוצאה שהתקבלה על דף נייר שאותו הם מפקססים הלאה.
&nbsp
ה XSR 700 אותו סיפור. חודשיים לפני הצהירו על 61 אלף. וכשבא הם התחילו למכור ב 64.
&nbsp
ברור לי שעתונאות המוטורית בארץ היא כולה על בסיס וולנטרי. ואני לא מצפה מאביעד לעשות כתבת תחקיר. אבל יש להם עמיתים מקצועיים בעיתונאות המקצועית בשלל ערוצי הרדיו והטלביזיה והעיתונים, שכל היום עושים כתבות תחקיר על כל מה שזז, ורק מחפשים למצוא משהו מתחת לבלטה נגד מדינת ישראל ובמיוחד נגד רשויות המס.
&nbsp
אז אולי אפשר לפנות אליהם ולעשות תחקיר רציני עם תגובה סדורה ולא שמועה ש-X לחש ל-Y באוזן.
אני מצטער אני לא קונה את סיפורי העלי בבא שמטרו מספרים לאנשים כתורה מסיני. לא ייתכן שאיזה פקיד קם יום אחד על רגל שמאל עושה דין לעצמו, וכל התעשיה יושבת רגל על רגל ומחכה שמחר הפקיד הזה יקום על צד ימין.
&nbsp
לא נשמע לך גם מצוץ מהאצבע?
&nbsp

המחשמל 64

New member
מנהל
הדבר שבאמת לא הכי ברור גם לי הוא מדוע דווקא קטמ' וימהה

אמורים לסבול ממס גבוה יותר, מה "יחודי" בהם שרשויות המס דווקא הגדירו אותם לתשלום מס גבוה יותר ?

מיכהWR

New member
היתה אמורה להיות השקה עם רכיבות מבחן בשישי ה1 לאפריל

כרגע לפי מטרו הארוע נדחה עד הודעה חדשה. נקווה שהכל בסדר (אולי יש מצב להחזרת המחיר המקורי?..)

wrr

New member
וההשקה היתה אומרה להיות בשישי הקרוב ולא בראשון לאפריל

למעלה