2012

רותי 11

New member
יש לי שאלה אליך אם אתה כל כך לא

מאמין בדברים האלה - מה אתה עושה פה ? לך לחפש מקומות שיאמינו לשטויות שלך

l S A A K

New member
טרם סיימתי אתך, רותי, ובינתיים,

להנאת הכל, הנה המונחים הלועזיים: Drunvalo Melchizedek Bob Frissell Merkaba קראו להנאתכם

l S A A K

New member
>לך חפש מקומות שיאמינו לשטויות שלך<

היכן זהית שטויות בדברי ? מנגד, אין מלה מדבריך שאינה שטות צרופה

Laxir

New member
משעשע,

נכנסתי לקישור על הטטרהדרון שנתת, וראיתי שהנפח של הטטרהדרון נתון ע"י מכפלה פנימית (dot product) ומכפלה וקטורית (cross product). למדתי הסמסטר על מכפלה פנימית, וזה היה נראה לי דבר די משעמם, אבל מתברר שיש לזה כמה שימושים מתמטים.

Laxir

New member
תיקון.

במקום "למדתי הסמסטר על מכפלה פנימית", צריך להיות "למדתי הסמסטר על מכפלה וקטורית"....

l S A A K

New member
>אורך גל הוא המפתח לכל היקום.

אורך גל הוא המפתח לכל היקום. אנו חיים בתוך מציאות הנוצרת אך ורק מאורכי גל. אורך הגל של עולמנו התלת ממדי הוא 7.23 ס"מ. אורך הגל הממוצע של כל האובייקטים במימד זה, אם היינו מודדים אותם, מגיע ל - 7.23 ס"מ< אני מבין כי זו משנתו של Thoth(*) ומדריך-עד אוהב ומואר מהמימד ה-13, Drunvalo Melchizedek (קראו נא את הביוגרפיה שלו), אולם האם נתן לבחון משנה זו, או שמא אינה בת-בחינה, ועלינו לקבלה, רק משום שכך אומרים Thoth ומדריך-עד אוהב ומואר מהמימד ה-13, Drunvalo Melchizedek ? האם מדדת אי-פעם את "ארך הגל " של היקום, או אפילו, למצער, את זה שלך ? כיף לא נורמלי להיות "רוחניים", לא ? _____________________________________________________________
(*)Thoth is a specific historical man who went through ascension 52,000 years ago. For 16,000 years he was the king of Atlantis, where his name was Chiquetet Arlich Vomalites. He remained on Earth in the same body until May 4,1991​

l S A A K

New member
>במימדים הבאים יש שוני לגבי זמן -

לא יהיה את המושג זמן שאנחנו מכירים הווה אמר הכל קורה כאן ועכשיו< שוב ושוב אני שומע שמוש במלה "ממד" (dimension). אחת הטכניקות האהובות על נוכלי העידן החדש (New-Age Cons) היא מלמול ג'יברישי המנסח בעזרת ז'ארגון פסאודומדעי, טענות מיסטיות, אימטריאליות, לימבואיות, אשר, כמובן, אינן בנות-אימות (שלא לדבר על חסרות-שחר) הנחת העבודה של נוכל העידן החדש היא כי נסוח הטענות במונחי ז'ארגון פסאודומדעי ישפיע על קהל המטרה הנבער ונטול ההשכלה ויגרום לו להתרשם כי מדובר בטענות הנסמכות על תוצאות מחקרים אשר נערכו על פי דיסציפלינת חקירה מדעית לכן אנו מוצאים כל כך הרבה מופעים של המלים "ממדים", "תדרים", "ויברציות", "ארכי גל" בטענות של נוכלי העידן החדש מהו בכלל "ממד" (dimension) ? ממד הוא מדה טופולוגית (topological measure) הנחוצה לתאור הכסוי של אוביקט, לתאור נקודה על פני אוביקט. אינטואיטיבית, ממד הוא מספרן של הקואורדינטות הנחוצות לתאור נקודה על פניו של אוביקט. למשל, לתאור נקודות על פניו של מרובע, נחוצים שני ממדים, אולם לתאור נקודה על פניה של תיבה - נחוצים שלשה. לתאור נקודה ב- spacetime של תאורית היחסות המיוחדת - נחוצים ארבעה ממדים >אם למשל אני רוצה תפוח מספיק שאני אומר תפוח וזה יתממש באותו רגע< סליחה !! ונניח שאני רוצה את Britney Spears, האם ברגע שאתעלה לממד הבא ואומר Britney Spears היא תתממש ותהיה חברתי לחיים ? ומה אתה ? מה אם אינה חפצה בי כחבר לחיים ? האם אין משקל למאווייה ? האם היא חפץ שנועד רק לספק את מאוויי ? האין זה מזכיר את ענין 72 הבתולות המובטחות לכל שהיד, כאשר הבתולות עצמן נתפשות כחפץ נטול עצמיות, נטול רצונות, המוענק כפרס ? איני מאשים את נוכלי העידן החדש. אדם חיב לפרנס את הפיות הסמוכים על שולחנו, ועדיף לו לאדם שיפשוט נבלות בשוק (וימציא חרא של עידן חדש), ואל יזדקק למתנת יד הבריות. אני מאשים את הצבור. מדהים עד כמה הצבור נבער מדעת למען הסר ספק: איני מאשים את רותי 11 בנוכלות. הנוכל הוא Drunvalo Melchizedek. אני "מאשים" את רותי 11 באי-יכלת לזהות נכלים ונוכלים. מדוע היא, כמו חלקים נרחבים בצבור, משוללי יכלת לזהות נכלים ונוכלים - זה כבר נושא למחקר. הנחוש שלי - חסר ענין במדעי הטבע _____________________________________________________________

למעלה