2012

Xylophone

New member
2012

שמעתי כבר מהמון מקורות שמשהו ממש רציני וגדול הולך לקרות בשנת 2012. בין היתר שלוח השנה של שבט המאיה שחי פעם במקסיקו, מסתיים בשנת בדיוק בשנת 2012 (חישבו לפי השנים שלהם,כי לוח השנה שלהם לא דומה כמובן לשלנו). וזה אומר שאחרי 2012 אין חיים. באתר אחד רוסי של מאגיה קראתי המון על 2012, אבל זה היה מזמן ואני לא זוכרת פרטים. וגם הרבה אומרים שהרוע גובר עכשיו, ושזו התקופה הכי רעה שאי פעם הייתה ובגלל זה ב2012 זה הסוף. מה אתם חושבים? מה שמעתם על זה? וחוץ מזה אני חדשה פה ויש לי המון סיפורי רוחות אמיתיים שאולי עם הזמן אני יספר

smallnig

New member
הנושא הזה חרוש כבר אז אני ארחיב

היה גם שבט אחר שאני לא זוכר את שמו שלוח השנה שלו היה אמור להסתיים ב1991 וכולם פחדו מזה וזה לא קרה בסוף. ממה שאני יודע העולם אמור להסתיים בשנה שבסופה יהיה 012, זה יכול להיות 2012 [לדעתי אין מצב] , 3012, 4012 וכו'. העולם יסתיים בגלל שהיקום - לא כדור הארץ יגיע לנקודה שבה יהיה כאוס טוטאלי והוא לא יוכל להתקיים יותר ו"ייגמר", אבל זה לא יהיה הסוף כי אין סוף החיים נעים במעגלים וזה קורה כל פעם. בגלל שחלק מהאנשים יודעים מה יקרה באמת זה עובר מאוזן לאוזן ובאינטרנט רושמים שטויות טוטאליות שאני מציע לך לא להקשיב להן. [אגב זה לא מה ששמעתי זה מה שאני יודע]

MegaMan

New member
יותר ניגרודומוס

לחובבי "המופע של שאפל" חח ,ואישית אני באמת רוצה שיקרה משהו ב2012 ,בין אם זה נבואות החיזרים או נבואות הרוחות או הקרב שאמור להתרחש בעמק יזרעאל. ואם לא ידעתם (למרות שאני בטוח שכן ) אז... הר מגידו =הר מגדו =הר מגדון =ארמגדון =סוף העולם

smallnig

New member
אוי נו באמת איזה סיפורי בולשיט.

כל כך מלא סיפורים מעפנים שעוותו לגמרי שלא להאמין פשוט לטיפשות.

רותי 11

New member
לדעתי 2012 הולכת להיות שנה מדהימה

ולא מה שעושים ממנה העולם הולך לקראת משהו טוב ולא לקראת סיום ולא ארמגדון ולא משהו כזה אמנם תהיה קפיצת מימד אבל זה רק יעשה לכולנו טוב זה הכל מנבאים כל כך הרבה דברים שחורים וחבל.

l S A A K

New member
>לדעתי 2012 הולכת להיות שנה מדהימה<

גם אני סבור כך, אלא שמדובר ב- 2008 בספר Matthew פרק ב' פסוק ראשון נאמר כי ישו נולד בימי הורדוס. הורדוס נפטר בשנת 4 לפנה"ס. לכן, יש טעות במנין שנות הלוח האזרחי, ומדובר בשנה הבאה, שנת 2008 מדהימה, מכיוון שצופים כי היינות המסווגים תחת Appellation Beaujolais controlée יהיו מדהימים במיוחד

Shlomit586

New member
דנו על זה עוד לפני,

אבל עדיין יש לי שאלות בקשר לזה, מה בדיוק זה אומר שעוברים מימד? במה זה מתבטא?

רותי 11

New member
מימד אחד נבדל ממימד אחר באורכי הגל

שלו כל מימד רוטט על תדר שונה כרגע אנחנו נמצאים במימד השלישי שהוא הדחוס ביותר, שהוא הנמוך ביותר שאפשר לחיות בו. במימדים הבאים יש שוני לגבי זמן - לא יהיה את המושג זמן שאנחנו מכירים הווה אמר הכל קורה כאן ועכשיו אם למשל אני רוצה תפוח מספיק שאני אומר תפוח וזה יתממש באותו רגע - ויש עוד הרבה דברים שישתנו אנחנו נהיה פחות דחוסים. אבל זה תהליך שיקח זמן כל השינויים האלה השינויים הפיזיים. יש עוד הרבה שינויים - ואני רואה את הכל לטובה אנחנו נהיה רוחניים יותר

smallnig

New member
../images/Emo4.gif

איזה שטויות הקפיצת מימד הזאת, פשוט לצחוק. אם נעבור מימד מה שיקרה זה שאת לא תוכלי לחיות שם. מי שהפיץ את השמועה פשוט רצה קצת תשומת לב ופופולאריות וזה כל כך שטויות שלא להאמין.

רותי 11

New member
על איזה הפצת שמועה אתה מדבר?

אם אין לך מושג לגבי דברים לפחות אל תעיר הערות. הפצת שמועה - מעניין מאוד למי אתה מתכוון.

smallnig

New member
אני יודע טוב מאוד דווקא

דיברתי על ה"קפיצת מימד" כביכול שתקרה - שזה שטויות, בנאדם התחיל עם זה וזה רץ כשמועה והפך לאגדה ואנשים שמחפשים במה להאמין, כמוך, נפלו בפח של האגדה.

l S A A K

New member
>מימד אחד נבדל ממימד אחר באורכי הגל

שלו כל מימד רוטט על תדר שונה< רותי, כבר כתבת בהודעה קודמת "אמנם תהיה קפיצת מימד". מה פרוש "קפיצת מימד" ? האם פרושו מעבר מן היקום הרגיל (ה- spacetime בעל ארבעה הממדים של תאורית היחסות המיוחדת), אל יקום בעל ממדים רבים יותר ? התוכלי להציג את רשימת המימדים, מה ארך הגל של כל מימד, ובאיזה תדר הוא רוטט ? האם ספקטרום התדרים הוא רציף, או שמא הוא מתאפיין במדרגות (quanta) ?

l S A A K

New member
רותי, על מנת שבני אדם יוכלו להחליף

ביניהם רעיונות במסרים בע"פ ובכתב, צריך שתהיה להם שפה משותפת, ובתוך אותה שפה - טרמינולוגיה משותפת על כן אני שב ושואל, ומבקש ממך ש"תתרגמי" את הודעותיך לעברית מה פרוש "קפיצת מימד" ? האם פרושו מעבר מן היקום הרגיל (ה- spacetime בעל ארבעה הממדים של תאורית היחסות המיוחדת), אל יקום בעל ממדים רבים יותר ? התוכלי להציג את רשימת המימדים, מה ארך הגל של כל מימד, ובאיזה תדר הוא רוטט ? האם ספקטרום התדרים הוא רציף, או שמא הוא מתאפיין במדרגות (quanta) ?

רותי 11

New member
הנה הסבר קצר על המימדים

כל מישורי הממדים של עולם זה נממצאים כאן ועכשיו והם מקושרים יחדיו. ההבדל היחידי בין עולמות ממדיים הוא באורכי הגל שלהם. אורך גל הוא המפתח לכל היקום. אנו חיים בתוך מציאות הנוצרת אך ורק מאורכי גל. אורך הגל של עולמנו התלת ממדי הוא 7.23 ס"מ. אורך הגל הממוצע של כל האובייקטים במימד זה, אם היינו מודדים אותם, מגיע ל - 7.23 ס"מ. ממדים נבדלים זה מזה על פי אורך גל, בדיוק באותו האופן שבו נבדלים תווים בסולם מוסיקלי. כל תו בסולם נשמע שונה בגלל אורך הגל שלו. בפסנתר יש שמונה קלידים לבנים וחמישה שחורים, שיחד מעניקים למנגן את הסולם הכרומטי. התו השלוש עשר הוא למעשה התו הראשון של האוקטבה הבאה, ואוקטבות אלה חוזרות על עצמן בשני הכיוונים. בין כל תו לבא אחריו יש שתים-עשרה נקודות הרמוניות, הולגורפיות; במונחים ממדיים אלו הם הצלילים העיליים. הדבר דומה להחלפת ערוצים במכשיר הטלוויזיה. כאשר אתה בוחר בערוצים השונים, אתה למעשה מתכוונן לאורכי גל שונים. בין הממדים, כמו בין שני תווים, יש ריק. בין שתי אוקטבות יש ריק גדול יותר, חומה גדולה, אם תרצו. כל מימד נבדל ממשנהו גם בסיבוב של 90 מעלות. אם היינו מסוגלים לשנות אורכי גל ולבצע בד בבד סיבוב של 90 מעלות, היינו נעלמים מעולם זה ומופיעים מחדש במימד אחר אליו התכווננו. התמונות שהיינו רואים דרך עינינו היו משתנות על פי אורכי הגל של העולם אליו נכנסנו. בפלנטה זו יש עולמות רבים כולם נמצאים כאן, אך התודעה שלנו מכווננת אל אורך גל מסויים. ובינתיים, אנו קיימים כפשוטו בכל מישורי הממדים, כאשר בכל מישור ומישור התנסותנו שונה לחלוטין. למשל, אם היינו עולים למימד הבא, דבר שאנו עומדים לעשותו כעת, היינו מגלים שכל דבר עליו אנו חושבים, מתגשם בו ברגע שאנו חושבים אותו. לעומת זאת כאן, במימד השלישי, חל עיכוב בזמן. אמנם אין ספק בכך שמחשבותינו יוצרות את המציאות שלנו גם במימד זה, אך ברור שהתגשמותן אינה מידית. המפתח להבנת התנועה ממישור ממדי אחד למשנהו מתחיל באיתור שדה אלקטרומגנטי המעוצב בצורה של כוכב טטרהדרון (מגן דוד תלת ממדי - המרכבה) שדה זה נמצא סביב גופנו. מתוך הספר המרכבה - מאת בוב פריסל

l S A A K

New member
רותי, חפשתי

מידע על הספר שצינת, ומצאתי, בעברית בלבד לצערי, אולם די בכך: "מבט רחב של דרמת כדור הארץ, כפי שהוא נראה דרך התנסויותיהם של המסטרים שהתעלו ובראשם תות, ושל מדריך-עד אוהב ומואר מהמימד ה-13, דרונבלו מלכיצדק. על פי דרונבלו, הקצב שבו אנו מתפתחים היום מהיר מכל הידוע ביקום, הודות לניסוי בין-פלנטרי נועז שנערך ב-1972 על-ידי בני סיריוס". מאסטרים מן הממד ה- 13, מה ? בני סיריוס, מה ? סיריוס היא קבוצת כוכבים המרוחקת כ- 8.6 שנות אור מאתנו. כוכבים הם שמשות. אני מבין שבני סיריוס מצליחים לחיות על כוכבי סיריוס בלא כוויות, מכיוון שהם נוחתים עליהם רק בלילה
ברצינות, no offense, זה נראה לי סתם NAC (ר"ת New-Age Crap, או בעברית - חרא של העידן החדש)

l S A A K

New member
רותי, עוד משהו מבדח:

הספר מאזכר ריברסינג רבות חפשתי פשר מונח זה, ולבסוף מצאתיו, בלועזית, sort of: rebirthing - זו מלה שאינה קימת באנגלית, אולם בסלאנג אוסטראלי פרושה מכונית גנובה שהוענקה לה זהות חדשה, של מכונית שנהרסה בתאונה. המכונית נגנבת ונעלמת, וחוזרת לכביש עם לוחית זהוי של מכונית שנהרסה. היא נולדה מחדש. היא עברה re-birth
>המפתח להבנת התנועה ממישור ממדי אחד למשנהו מתחיל באיתור שדה אלקטרומגנטי המעוצב בצורה של כוכב טטרהדרון (מגן דוד תלת ממדי - המרכבה)< הנה טטרהדרון. היכן את רואה מגיני דוד תלת ממדיים ?

רותי 11

New member
תרשה לי לא לענות לך

אם אתה חושב שהדברים האלה בדיחה יצחק מי שיצחק אחרון

l S A A K

New member
כן, רבים כבר מתפקעים מצחוק.

האם את עוסקת ב- NAC לפרנסתך ?

למעלה