2012

obobus

New member
2012

הי רותי, מהניסיון שלך, אני יכול לנסות ולתקשר את ה-21.12.2012? אני רוצה לנסות ולהבין מה צפוי, איך להתכונן ולהכין את המשפחה שלי. עם מי אני יכול לנסות לתקשר את הנושא, לדבר עם ההדרכה שלי (סליחה להדרכה שלי על הספק) או שלנסות ולהגיע למישהו אחר? הם בכלל מוכנים לחשוף את הנושא? תודה

רותי 11

New member
אתה בהחלט יכול לנסות לתקשר את זה

ההדרכות שלך לא שונות מההדרכות של האחרים אתה רק צריך להבין שאת התשובה שתקבל היא תשובה שאתה יכול להכיל, אני לדוגמא ניסיתי והתשובות היו זה תלוי בך איך זה יראה, לא ממש מספק אבל זה מה שקיבלתי, הם בהחלט מוכנים לחשוף את הנושא העניין הוא שהכל תלוי בנו באמת בהתאם להתפתחות שלנו ואיך האירועים ישפיעו עלינו

GMjoy

New member
התאריך הזה כבר מוכר לי

אבל מה, אתם באמת מאמינים שיום הדין קרב בשנה הזו? רותי, עשית תיקשור וקיבלת מסר חיובי בעניין? אין לי מושג, ואף אחד אחר, אבל אני לא מאמין בזה. איך יום הדין יקרה, אם אפילו אנשים שחוזים את העתיד למשל, מודיעים על כל מיני דברים בעתיד של אנשים?? או שזה פשוט טוב להגיד ולא לספר? לא יודע...אני כמובן לא מפחד - גם אם משהו הולך לקרות, אבל לא מאמין בזה. חזו הרבה דברים לפלאנטה שלנו, כל מיני תאריכים שחזו יום דין, אבל שום דבר מהם לא קרה אף פעם.

רותי 11

New member
איך הגעת לזה שזה יום הדין?

ממש לא, זה יום שאנחנו נעבור מסה קריטית מבחינה אנרגטית זאת תהיה קפיצה קוונטית שתקדם אותנו אנרגטית לעידן החדש זה הכל. אני דווקא מאוד מחכה ליום הזה.

GMjoy

New member
אני שמעתי על השנה 2012 בחדשות

וזה נחרט בזיכרוני. כשקראתי את התאריך המלא שציינו כאן בשירשור, אני העתקתי אותו, והלכתי לחיפוש. אם את כותבת בחיפוש את התאריך, את מגלה את יום הדין בראש כל התוצאות. וגם אם תכנסי ליוטיוב, את תגלי שם וידאו ארוכים בנושא של יום הדין (עפ"י התאריך), וכל האסון ש"יתרחש" בזמן הזה. אבל אם את מדברת על קידום אנרגטי לעידן חדש, אז כמובן שיום זה מבורך - גם מבחינתי :)

רותי 11

New member
אני יודעת שיש הרבה אנשים

שמתייחסים לזה ככה, זה מזכיר לי את כל נבואות הזעם שהיו לאורך התקופות לדוגמא באג 2000, או שנת תשמ"ד ועוד, אז נכון שיהיו אולי תהליכים לא תמיד נחמדים אבל עדיין אני בהחלט מחכה לתאריך הזה כמפנה לטובה

obobus

New member
אני לא יודע אם זה קשור

אבל בלילה שכתבתי את השאלה בפורום חלמתי שאני בורח מכל מיני דברים. תמיד הייתי במבנה מסוים, שמתי לב שאנשים בחליפות מגיעים בחריקת בלמים למקרה, ותמיד ידעתי למצוא איזו דלת צדדית לברוח ממני. תמיד גם היתה מישהי לצידי שליוותה אותי בבריחות האלה. בסוף החלום, ראיתי אותם שוב באים, היתה לי האפשרות לבחור אם לברוח דרך הדלת הצדדים ואמרתי לעצמי שאני יוצא מהדלת הראשית למרות שאני יודע שכנראה אתקל בהם, אבל אם זה - אז בבקשה. זה מה שקרה, יצאתי מהדלת הראשית והם בדיוק הגיעו מולי. כשזה קרה הם חייכו אלי. כאילו זה משהו טוב שהיה אמור לקרות. אני לא יודע אם לקשר את זה לאותו תאריך או לתהליך אחרי של התפתחות אישית וגם מקצועית שאני עובר היום. אולי בכלל שני הדברים קשורים. נראה לי שלקראת היום הזה אנחנו נמצאים עכשיו בתהליך מואץ. רותי, מה דעתך? החלום הזה קשור יותר ל-2012 או שהוא יותר ספציפי לתהליך שאני עובר בימים האלה? תודה

רותי 11

New member
ברור שזה קשור לתהליכים שאתה עובר

אבל אל תשכח שחלק מהשאלות והתהיות שלך קשורות גם לשנת 2012, אתה צריך להבין שהכל קשור, אבל כאן זה ממש קשור לדרך שלך ולמוכנות שלך לשנת 2012

obobus

New member
מה שלא ברור לי לגבי 2012

הוא התקשורים שמדברים על 3 ימי חושך, ועל השינה שתפול עלינו. לא ברור לי אם מדובר במשהו אמיתי או מטפורה, ואם מטפורה אז למה הכוונה

רותי 11

New member
גם אני שמעתי על זה

וזה לא בטוח מה שיקרה, נכון שזה קרה בעבר ואולי על זה מסתמכים, אבל לא בטוח שזה מה שיקרה.

רותי 11

New member
כשהיו מעברים בין תתי עידנים

לדוגמא האחרון היה בתקופת יציאת מצריים

obobus

New member
כלומר מה שאז נחשב בתור "מכת חושך"?

אם אז אלו היו תת עידנים הרי שעכשיו זה עידן מלא שמתחלף אז לכאורה צריך להיות משהו למרות שקראתי באיזה מקום שאנחנו בכלל מפספסים בגדול כי לבני המאיה היתה סטיה בחישוב מערך הכוכבים ולכן התאריך שהיום מתחייסים אליו כאל 2012 היה בעצם כבר בשנת 1998. שמעת על זה משהו?

רותי 11

New member
אתחיל ואומר שבשנת 2012 לא מתחלף עידן

זה רק חלק מהתהליך, זאת קפיצת דרך מסויימת. התהליך עצמו אורך בערך 900 שנה, עד כמה שאני יודעת בעצם מה שיקרה בשנת 2012 זאת תהיה נקודת איזון בין שני העידנים, עידן האדמה שמסיים לעידן האש שנכנס, ובעצם משם הדברים יתחילו להשתנות לכיוון עידן האש. באמת בשנת 1998 התחיל לרדת מידע על שינוי בעידנים מכת החושך לא הייתה אותם שלושת הימים, אם אתה זוכר במעמד הר סיני היה קטע שצויין שעוף לא צייצה והכל היה שקט זה בעצם אותם שלושה ימים (כנראה).

למעלה