2010 פרק מס. 14

שרוף

New member
2010 פרק מס. 14

רבבות רבות של פליטים ישראליים עשו את דרכם בדרכים המובילות לכיוון תל אביב. פקקי תנועה אדירים סתמו לחלוטין את כל צירי הדרכים המובילות דרומה ומנעו כל אפשרות לכוחות תגבורת צה``ליים דלילים שעוד היו פעילים, לעלות לצפון או לייצב קווי הגנה כלשהם. במהלך המנוסה, היה בסתימת הדרכים במכוניות האזרחים המבוהלים משהו שעיכב במעט את התקדמות הצבאות הפולשים אולם מאחר ומדובר היה בטנקים וברכבים צבאיים בעלי עבירות גבוהה, דהרו שיירות של צבאות ערב לאורך צירי הדרכים, בשדות הרמוסים, בעוד שהמוני ישראלים עמדו ברכביהם תקועים בדרכים ועיניהם כלות. שיירות אלה היו מטרות למטווחים שנעשו באזרחים האומללים. לעתים נחטפו נשים משיירות הפליטים ונאנסו, ובמקרים רבים בזזו חלק מחיילי האוייב רכב יוקרתי כזה או אחר והצטרפו איתו לשיירת הטנקים והמשאיות המובילות דרומה. בהודעת רדיו דרמטית, הודיעה ממשלת ישראל לאזרחיה כי יש לפנות את כל אוכלוסיית הילדים והתינוקות מגיל שנתיים ועד 14 בספינות של צי הסוחר הישראלי וצי המלחמה הישראלי לטורקיה למען לא ייפגעו. ממשלת ישראל הודתה לממשלת טורקיה על עזרתה ההומנית. ספינות רבות של צי הסוחר הישראלי העלו לסיפונם עשרות אלפי ילדים ותינוקות רכים, וצוותים סוציאליים ורפואיים הצטרפו גם כן לספינות. שרשרת הפינוי נמשכה עד לעת ערב, שבו החלו ראשוני הפגזים ליפול על העיר תל אביב וחלקם אף כוונו לעבר ים, לעבר מה שהיה צי ספינות הסוחר הישראליות. נמסר כי מהומות דמים ניטשו בין אזרחי ישראל כדי להיכלל בצוותים שעלו לאוניות כדי לתאם ולנהל את מבצע החילוץ. מחזות קורעי לב של פרידת משפחות תועדו בשידורי טלוויזיה אחרונים ושודרו לכל העולם. מראות טראומתיים מן העבר חזרו לכותרות החדשות. עיתוני החדשות יצאו בכותרתן האחרונה. ידיעות אחרונות העדיף כותרת ``נפילת ישראל``. מעריב לעומת זאת יצא בכותרת עמודו הראשי האחרון ``פרידה מישראל``.

Thats

New member
סוף הוא תמיד התחלה של משהו אחר

לסיפור 44 פרקים. כך שהתלהבותך קצת מוגזמת. אתה רק בפרק 14. חה-חה-חה Thats all folks

Thats

New member
הבהרה קצרה

שרוף הוא ידיד טוב שלי, העוזר לי לפרסם את הסיפור 2010 במס` פורומים במקביל.הוא גם איפשר לי ברוב טובו להסב ולפרסם את סיפורי הראשון ``המבול`` באינטרנט. www.swingerland.com/pol הסיפור אינו עוסק רק ``בנפילת ישראל`` כי אם בעיקר במציאות המתהווה לאחר מכן. אי לזאת כל מה שאתה קורא הוא מעין ``הקדמה``. האמת היא שכדאי בהחלט לחכות כי עד עתה לא הגעתם אלא למנה הראשונה בלבד. Thats all folks

למעלה