2010 פרק מס. 13

שרוף

New member
2010 פרק מס. 13

מייק החמוד, חשבה נילי. בירידתה מהבמה, קרץ לה מייק, בעל הפאב, בעיניו האפורות. כשהוא עושה כך, חשבה נילי, אני יודעת שהוא מחביא משהו בשרוולו. עת נכנסה נילי לחדר ההלבשה הקטנטן שלה הופתעה לגלות זר פרחים ענק. נילי גחנה ושלפה את כרטיס הברכה שהיה מוצמד לזר הפרחים. ביציאה מחדר ההלבשה לעבר אולם הפאב, סקרה נילי בסקרנות את הנוכחים בתוך העשן והאור החלש. היא התיישבה ליד שולחן קטן בפינה, שולחן שהיה באופן קבוע שלה במידה ולקוחות לא השתמשו בו באותו רגע. שם נרגעה בסיום כל הופעה. המלצר הזדרז להביא לה את כוס התה שלה שהיתה רגילה לשתות בסיום כל הופעה. ``שלום גבירתי הזמרת`` פנה אליה מישהו בקול מהסס והיא נשאה עיניה גבוה ממקום מושבה. חייל שחור, רזה וגבוה, במדי המרינס של צבא ארה``ב גחן לעברה. ``אז אתה המעריץ האלמוני שלי?`` חייכה אליו נילי. ``כן, גבירתי. שמי הוא ריצ`ארד``. ``אתה נראה לי מוכר מהיכן שהוא , אולם איני זוכרת מהיכן.`` בתגובה, התפשט חיוך עגמומי על פניו של ריצ`ארד אולם הוא שתק. דממה קצרה השתררה ביניהם עד שנילי פנתה אליו: ``ומה מעשיך כאן בחלק זה של העולם? באת לראות כיצד משמידים את מה שנשאר ממדינת ישראל ?`` ``נשארתי בישראל כי החלטתי לעזור לישראלים. אחרי מה שראיתי, החלטתי שבתור בן-אדם המחשיב את עצמו כמוסרי, עלי להישאר ולעזור לכם.`` אמר והביט היישר לעיניה. ``יפה`` השיבה נילי והביטה בו בעיניה החומות, חודרת לעמקי נשמתו, כמו מכונת רנטגן, הקולטת הכל. ``רק חבל שאיני זוכרת מהיכן אני מכירה אותך. אתה מוכר לי.`` היא פקחית, חשב לעצמו ריצ`ארד. ``האם אוכל להתיישב לצידך? היית עושה אותי אדם מאושר``. לאחר מס` שניות התוודה ריצ`ארד, ``האם את יודעת, שאני בא לכאן באופן קבוע לשמוע ולראות אותך?`` ``כן, ריצ`ארד, אני עוקבת אחריך מעל הבמה זה מכבר``. ריצ`ארד התיישב לצידה, חש בחמימות קולה וזה הספיק לו, הוא הרגיש מאושר.

אבו-דני

New member
סיפוריך הגם שיש בהם ערך סיפרותי..

הגם שסיפוריך נכתבים בטוב טעם רחוקים לצערם של שכיננו שנים רבות מהתרחשותם וכל זאת למה? הידוע לך מהו התל`ג של כל מדינות ערב הסובבות אותנו , הידוע לך מה מספר אוכלוסייתם? -(לבנון סוריה ירדן מצריים והפלסטינאים), הידוע לך מה התל`ג הישראלי? הידוע לך מה תקציב בטחון סוריה? תקציב ביטחון מצריים ( הגדולה והמסוכנת באוייבתנו במלחמה הבאה)? לו למדת עובדות ``זניחות`` אלו היו סיפורך מקבלים גוון אחר... אנא צא ולמד

Thats

New member
תשובה לאבו דני

ידידי, אימפריות גדולות בהסטוריה נפלו קרסו להן פתאום למול אוייבים ברברים ושואפי דם. ואתה יודע למה? בגלל שהלכידות של האימפריות התפוררה, בגלל שהאוייבים השתמשו בטכנולוגיות חדשות, בגלל שהמחסור של אוכלוסייתן (התפוצצות האוכלוסין הפנימית שלהן הכריחה אותן לצאת למסע תוקפנות כנגד שכנותיהן). מה שמחזיק אותנו, עדיין, צפים על המים, היא העובדה שכולם כאן יודעים מה יקרה אם חס וחלילה יכבשו אותנו, רק מטעם הזה עדיין יש כאן איזו שהיא לכידות ואחדות דעים, אם כי גם זו הולכת ומתפוררת לה. א. לכידותינו אנו בהתפוררות, אין כמעט קונצנזוס בעם שלא נשבר (הרבה בזכות חסידי אוסלו הטיפשים והפושעים (לפחות אלה שהאמינו באמת ולא בציניות), והרבה בזכות הגורו שלך אהוד ברק האידיוט. הוא אולי לוחם גדול ועל כך תמיד אכבד אותו אך הוא ובן עמי היו הגרועים שבמנהיגי ישראל מאז ומעולם ! ב. עפ``י רוב עליית אימפריות לוותה בשימוש בטכנולוגיות חדשות. אמנם, אין למדינות ערב טכנולוגיות חדשות בלתי ידועות אך הן עומדות להכניס בפעם הראשונה לזירה טילים, חל``כ (נשק אטומי/כימי/ביולוגי) שיפגעו במרכזי אוכלוסיה ישראלית (מה שאף פעם לא קרה עדיין). אין עדיין לדעת את ההשפעה של שימוש בנשקים כאלה (או אפילו טילים רגילים של חומר נפץ רגיל) על ערי ישראל והתנהגות אזרחי ישראל אך רק אם נסתכל על התנהגות אזרחי ישראל בגוש דן במלחמת המפרץ נבין לאן אנו הולכים. ואתן לך רמז מאת רפול שאמר פעם ``ג`וקים בבקבוק``. ג. מדינת פלשתין (שכבר קיימת למעשה) ביחד עם מדינות ערב סובלות מעוני נורא ומעושר המתחלק בין מעטים בלבד. המשטרים הלא דמוקרטיים יעדיפו לפתור את בעיות הפנים שלהם ע``י מדיניות תוקפנית כלפי חוץ דווקא, כמובן שמסיבות אידיאולוגיות, אך אלה כמובן לא השתנו ב100 שנה האחרונות. (רק במוחו הקודח של שמעון פרס לוהט עדיין ``המזרח התיכון החדש``). ד. האיזור שלי מורכב קצת יותר מהאיזור שלך, הוא כולל גם את איראן ועירק שהן מעצמות אכזריות ועשירות ובכלל לא קטנות ויש גם פוטנציאל להרחבת המעגל למדינות איסלמיות רחוקות נוספות כגון לוב, סודן ועוד. אי לכל זאת מוטב שתקרא היטב את ``2010`` משום הוא מעמיד אותך למול מציאות שהיא לא רק אפשרית אלא גם ``צפויה``. אה, ותודה על המחמאה, אתה הראשון בכל הפורומים שטוען שמלבד הסיפור (שעליו זכיתי במחמאות מעת לעת) יש גם ``ערך אמנותי`` בו. בברכה, Thats all folks

אבו-דני

New member
Dear Mr learned Thats all folks

אני שמח שניסית ליגע את מוחך הגם במחיר של נאצות במר ברק..לא אנסה לטעון כנגד הטיעונים בעלי הרגש שלך אלא אתייחס רק לטיעונים השכלתניים. א. אני מקבל בשתי ידיי את סעיף ג. שלך וכן את חלק מהרישא של מאמרך אך..היהיה זה יומרני לבקשך לעשות שוב שיעורי בית בנושא הביטחוני? ולנסות להתייחס רק לעובדות?

אבו-דני

New member
הבהרה לשרוף...

ברק עמד בשער כאשר אחד האוייבים הקשים ביותר לעם היהודי, איש ערום כשועל שהיכה את עם ישראל חזור והכה בדיפלומטיה העולמית. עתה היה על החכם ברק לחשוף את מערומי השועל המסוכן -כידוע דיפלומטיה עולמית הינה חזית לא פחות חשובה משדה הקרב- לפני העולם הנאור ולפני חלק ניכר מאוכלוסיית ישראל ( שמאלנים יפיי נפש בפיך) שהולכו שולל על ידי איש ערום זה. רגע לפני שהעם בישראל התעורר לסיוט של מדינה פלסטינאית מאיימת על מותניה הצרים של המדינה העמיד ברק את העולם לפני מערומיו של השועל מרמאללה... ועל כך נוריד לאיש את כובענו וברבות הימים יקבל אות כבוד לא פחות מהרצל..

שרוף

New member
צודק בחלק מהדברים.

צודק אתה שברק חשף את כוונותיו האמיתיות של עראפת בדבר חיסול ישראל בשלבים שהרי היתה מונחת לפיתחו מדינה על מגש של כסף והוא דחה את ההצעה הנדיבה בשתי ידיו ופתח באש.עד כאן ברק היה גאון ומנהיג אמיתי. אבל מכאן עשה ברק את כל השגיאות האפשריות הוא המשיך לדבר עם אותו עראפת ובכך ביטל את הישגו היחיד הוא המשיך לדבר תחת אש כמו ששרון היום מדבר תחת אש ובזה הוא עשע נזק עצום למדינת ישראל ובמחי יד אחת ביטל את כל הישגיו המדיניים.

למעלה