2009 וג'קו!

2009 וג'קו!

אז מה אתם חושבים שיהיה עם ג'קו השנה! מה יהיה איתו ב-2009? אשמח לראות מה אתם חושבים ואז אתן את ההערכה שלי אליו! אפשר גם לנתח אסטרולוגית (קשת) ועוד כל מיני כיוונים רק אגיד דבר ראשון שיהיה בריא ושיהיה לו בהצלחה!

שנת 2009

אני מקווה שהשנה הזאת תהיה לג'קו הכי טובה בעולם מכל הבחינות אבל בעיקר מבחינת העשייה . אגב אור כתבתי שיר על גלעד שליט ופרסמתי אותו בפורום אשמח לשמוע את דעתך עליו ליז

אם אני לא טועה היום לפני שנה יצא ה../images/Emo220.gif

בתחילת 2008 קיבלנו אלבום שחיכינו לו בזמנו זמן רב (אבל בעצם טיפה זמן בהשוואה לכמה ג'קו חיכה לו..) קיבלנו סיבוב הופעות קצר מלא חוויות, הגענו לאולפני טלווזיה להשתתף בתוכניות,חלקנו חתם "קבע" באתר של גלגלצ ודומיו להצבעות אינסופיות.. ועוד.קרו כל מיני דברים טובים ולצערי גם טובים פחות.... לדעת מה יהיה? ממ אני לא דוגלת יותר מידי בתחזיות עתידיות..אפשר רק לאחל שיהיה רק טוב ובהצלחה

אכן הדיסק..יצא!

טוב ב-2009 אני לא אגיד מה יהיה עם ג'קו כי כמובן אינני מיסטיקן צמרת ידוע או מדומה! אל אגיד כמה דברים שברצוני שיקרו לג'קו! 1- שג'קו יחזור להופיע כמו שהוא עושה בפברואר והלוואי ירבו עוד הופעות! 2- שכשרונו של גקו ייחשף לעוד אנשים ושהוא יביא המון מגניביות וכייף לקהל שלו! 3- שיוציא אולי את הדיסק השני! 4-שנצליח לארגן לו אתר ראוי באינטרנט אליו ייחשפו גם גולשים מחו"ל שיתאהבו! 5- הכי חשוב שישאר ג'קו

עם זה אני ממש מסכימה../images/Emo45.gif

לא שחשבתי שאתה מיסטיקן
אלא אם כן אתה מתכנן קריירה לאחרי הצבא..
אבל הדברים שכתבת בהחלט נכונים ברמת הציפיה..והתחלה עם החזרה להופעות
שבוע טוב!

Nova5

New member
מה יהיה?... ....

כולי תקווה שהוא יצליח וכמובן יהיה בריא ויפתיע אותנו/אותי לטובה כמו שהוא יודע לעשות.

שנת 2009

מה יהיה? אין לי שמץ, אבל אני מאחלת לך ג'קו: ראשית, המון בריאות זה הכי חשוב... הרמוניה עם הסביבה ובעיקר עם עצמך. תעוזה לעשות את מה שאתה רוצה לעשות בתחום היצירה ובעצם בכל דבר בחיים. אם כל הדברים האלה יתקיימו נזכה לראות הופעה פצצתית ונזכה לשמוע דיסק חדש עם חומר מדהים וחדשני ואתה תזכה לאהדת הקהל (קהל ישן והרבה קהל חדש שיגלה אותך).

למעלה