2007 בהיעדר הצלחה, מה עלול היה לקרות בספטמבר 2007 ?
R Renatius Cartesius New member 29/12/06 #2 ניחוש... זה עדיין עלול לקרות.. הכור הגרעיני האירני בבושהר צפוי להפוך לפעיל בספטמבר 2007 וזאת אם רוסיה לא תשנה את החלטתה.
ניחוש... זה עדיין עלול לקרות.. הכור הגרעיני האירני בבושהר צפוי להפוך לפעיל בספטמבר 2007 וזאת אם רוסיה לא תשנה את החלטתה.
S souhami New member 29/12/06 #4 זאת שאלה ממש ממש קשה! היא נורא כללית וכנראה שהתשובה עליה נובעת מידע כללי בלבד וזיכרון מצויין
O opherk New member 29/12/06 #5 ממש לא ידידי. אינה כללית יותר מהרבה שאלות שנשאלות כאן. ואפילו מאד נוגעת לתחום העניין של כמה ממשתתפי הפורום. אני מתפלא שהם לא פתרו אותה מיד מבטיח לספק רמזים בהמשך במידת הצורך ואם יהיה עניין בפתרונה בהצלחה
ממש לא ידידי. אינה כללית יותר מהרבה שאלות שנשאלות כאן. ואפילו מאד נוגעת לתחום העניין של כמה ממשתתפי הפורום. אני מתפלא שהם לא פתרו אותה מיד מבטיח לספק רמזים בהמשך במידת הצורך ואם יהיה עניין בפתרונה בהצלחה
T tHEsATLAN New member 29/12/06 #6 ניחוש עלול היה לקרות - זה משפט בלשון עבר ומכיוון שספט' 2007 עדיין לא פה שכן, כלום הינה התשובה?
א אור 200 New member 31/12/06 #11 ../images/Emo3.gif חברי הפורום עדיין לא היו מגלים מה אישה עושה כל יום וגבר רק פעם אחת....
S souhami New member 1/1/07 #15 אכן כן והייתי מאריך ואומר שעד ספטמבר 2487 חברי הפורום לא היו מגלים את התשובה
C clocker New member 31/12/06 #12 פילים ורודים אירן היתה מתחמשת בנשק גרעיני מלחמת עולם שלישית מוניקה לווינסקי תנסה את מזלה על בוש יוכיחו שNP=P
פילים ורודים אירן היתה מתחמשת בנשק גרעיני מלחמת עולם שלישית מוניקה לווינסקי תנסה את מזלה על בוש יוכיחו שNP=P
O opherk New member 1/1/07 #16 ../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif יפה מאד אם את תאורית פרמה היו מגלים בכזו מהירות כפי שגילית את החידה (הטפשית..??? ) שלי, לה היה מוקצב לה פרס מלכתחילה...
../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif יפה מאד אם את תאורית פרמה היו מגלים בכזו מהירות כפי שגילית את החידה (הטפשית..??? ) שלי, לה היה מוקצב לה פרס מלכתחילה...
O opherk New member 4/1/07 #18 ../images/Emo13.gif לא כדאי. אין לי ../images/Emo130.gif לפרסים../images/Emo8.gif