2007 Gold Gloves

2007 Gold Gloves

עכשיו נותנים בESPN... P - Johan Santana OF-Ichiro OF-Sizemore OF-Hunter C - I-Rod 3B - Beltre SS - O Cabrera 2B - Polanco 1B - Youkilis מזל"ט ליוקיליס. כל השאר יכולים ללכת לה*****
איפה קוקו, איפה... NL בקרוב...

הנה התמונה...איך ג'יטר לא זכה איך?!../images/Emo3.gif

(והאמת שגם גרנדרסון נשדד...האנטר זכה רק בגלל הreputation וסייזמור לא היה בטופ 3)

clevelandrocks

New member
אל תרגיז'תי

לסייזמור מגיע ועוד איך (ואם הוא היה יותר מוכר הוא היה זוכה גם שנה שעברה) ועם כל הכבוד (ויש כבוד) הוא לא רואה את קוקו ממטר. עם דבר אחד אני כן מסכים: גרנדרסון היה צריך לקבל במקום האנטר.

2 טייגרס זכו:

למקרה שלא הבנת זה תואר "שחקן ההגנה של השנה" בכל פוזישיין. פאסידו פולנקו ה2B - סקנד בייסמן. שחקן שאומנם לא עשה אררור כל השנה (הישג די מדהים) אבל זה לא אומר שמגיע לו. רק כי אתה לא עושה אררור במהלך שאתה מגיע אליו לא אומר שאתה שחקן ההגנה הכי טובה, יותר טוב מכאלה שמגיעים ליותר מהלכים. סביר להניח שהיו לפחות 2 אופציות יותר טובות: אארון היל מטורונטו ומארק אליס מאוקלנד. איבאן "פאדג'" (הכינוי שלו) רודריגז הC - קאצ'ר (תופס). שחקן שזכה בפעם ה13(!) שלו, הכי הרבה אי פעם לקאצ'ר. לא אומר שהוא בערך הכי טוב בליגה אבל בשלב הזה הוא כבר זוכה על סמך השם שבנה לעצמו.

אה...הנה הNL../images/Emo9.gif

C: Russell Martin, LA 1B: Derrek Lee, CHC 2B: Orlando Hudson, ARI 3B: David Wright, NYM SS: Jimmy Rollins, PHI > OF: Aaron Rowand, PHI OF: Andruw Jones, ATL > OF: Carlos Beltran, NYM > OF: Jeff Francoeur, ATL P: Greg Maddux, SD

LADodger

New member
אבל למה חואן פייר לא ברשימה?! ../images/Emo6.gif

יופי RUSS, תמשיך ככה. הוא עוד צריך להתחזק בשביל להיות שורף הגונבים מס' 1 אבל בינתיים הוא הכי טוב בשריפת רצים על ה-1B (כלומר זריקת קאצ'ר ל-1B, לא 2B).

לגבי הNL

מה שהכי מפתיע, בעיקר בגלל שחפרו לנו על זה במשך כל העונה זה שטולו לא זכה...והגיע לו. וגם פוהולס, שנראה שהגיע לו לא פחות מהאחרים. גם דיוויד רייט רק "טוב" אבל אני מניח שהמהלכים הנהדרים שהוא עושה נתנו לו את הפרס...פדרו פיליז היה עדיף. ומארטין או מולינה היה קרוב

LADodger

New member
אני הייתי נותן למולינה לזכות

רק מפחד ממה הוא יעשה לי אם לא..
וברצינות, יש לו יד טובה יותר, אבל כנראה שהליגה הייתה צריכה לתת למארטין הצעיר לזכות בשביל הקהל ב-LA או משהו.

חח...רק שזה לא הליגה אלא פנל מיוחד של מצביעים

אבל כבר ראינו מה הם שווים בעבר...רוב הזמן הם טועים באיזה חצי מהבחירות שלהם. פעם נתנו GG לרפאל פלמירו, בשנה ששיחק 28 משחקים שלמים ב1B...זה הכל שמות ושחקנים שיש להם שם בתעשייה...
כמובן שזה לא קשור למארטין הפעם אבל עדיין..

1B: Derrek Lee, CHC - once again

אחרי שסבל ב-2006 מפציעה שהשביתה אותו למשך כמעט כל משחקי העונה - דרק לי עושה זאת. הוא זוכה בכפפה המוזהבת מספר 3 בקריירה. הוא זכה לראשונה ב-2003 עם פלורידה (
דוקא בעונה ההיא הוא היה חייב להצטיין ?) . ב-2005 הגיעה הפעם השניה, ודילי עשה את זה עם הקאבס. הוא הפך לשחקן שדה (פוזיציה) הראשון של הקאבס שזוכה בתואר מאז מארק גרייס ה-1B ב-1996. כמעט 10 שנים ! דילי שיחק 147 משחקים העונה, כאשר ב-146 מהם הוא פתח. הוא עשה 7 Erorים ב-994. fielding percentage . בנתון ה-fielding percentage הוא מדורג רק במקום הרביעי (בשיוויון למקום הרביעי) בעמדה שלו (1B) ב-NL . דילי ניצח את טוד הלטון, המועמד הבכיר, שביצע רק 2 Erorים העונה , ורשם .999 fielding percentage . יהיה אפשר לומר שדילי "גנב" את התואר מטוד הלטון. אבל אחרי עונה שהקאבס זוכים בדויז'ן, אני לא מוכן לשמוע שאף שחקן שלנו לא זוכה בתואר כלשהו. ועכשיו מבחינה מקצועית. הנדרי .... תעשה לו טרייד ! ! ! עכשיו כשהוא שווה משהו ! ! ! תוסיף את פיליקס פיי וג'ונס ותביא את סנטנה + מיד פרוספקט RP ! ! !
סתם. זה מה שכותבים בפורום שלנו כששחקן בקאבס מציג יכולת שיכולה להביא לנו יותר משחקנים במינורס.

למעלה