2007 טופ 100 של HITS

Berliner star

New member
../images/Emo6.gif

אותך
לנדות
תגידי.. התחלקת על כל הראש

Dana Mi

New member
כמה מילים על המצעד הזה

דבר ראשון, למדתי שרק המצעדים של VH1 באמת מייצגים משהו... כל שאר הערוצים עושים מצעדים שהמקום הראשון בהם זה השיר הכי חדש ולאו דווקא הכי מוצלח. עם כל הכבוד לליאון הזה, השיר שלו לא משהו בכלל, סך הכל חידוש לשיר שנשמע הרבה הרבה הרבה הרבה יוצר טוב במקום. לעזאזל, הדבר היחיד הטוב שיצא מאקס פקטור זה שיין וורד וגם לזה לקח לי זמן להתרגל. לא ראיתי את כל הצעד אבל ממה שפרסמת פה ראיתי שאייד וויט םור לייף של טייק דאת נכנס, מה שאומר שבטח גם שיין ורל דה וורלד שם (בתקווה). ולביכום - הדבר הכי טוב שהיה במצעד הזה (למרות שראיתי חלק קטן ממנו), זה העיצוב של הספירה של המקומות עם הקוביות הצבעוניות... הזכיר לי את הזמנים הטובים של MTV HITS שלא היה מצעד אינטראקטיבי מחורבן אלא מצעד שהצופים בחרו והוא היה עם אותו עיצוב.... בשורה התחתונה - אני כבר מזמן הפסקתי להתייחב למצעדים שלהם. רק הספיישלים שלהם שווים משהו.

Dana Mi

New member
חחחח כן....

היה לי קצת זמן והרבה מה להגיד... כמובן שאת היית ההשראה!

dor307

New member
אני די מסכים

לפחות על המצעד,פעם קליפים היו נכנסים שלם לפני שהם משודרים בערוץ,היום קליפ יכול להיות משודר שבוע בערוץ ולא להכנס למצעד,שלא לדבר על כמות הלקיפים שיכולים להיות משודרים כם הM@ ובביס-אבל את זה אפשר להאשים שMTV הרגיל כבר לא משדר מוזיקה בכלל. בכל מקרה DSM של S קלאב היה מקום 7 ב100 הישרים של העשור עד כה,באסטד עכשיו במקום 4 עם הסיבה שהם הולכים לבי"ס,אני מניח שהדברים האלו יגרמו לך לשנוא אותם קצת פחות... נ.ב-המעבורנים שלהם עם הבלונדינית עדין לפעמים טובים,אבל די מיושנים.

Dana Mi

New member
בכלל המצעד היום גרם להם לזכות באהבתי שוב..

דבר ראשון - אס קלאב 7 במקום שביעי. לא הייתי טוענת שזה השיר הכי טוב עד עכשיו אבל בהחלט בטופ טן וכל הכבוד להם שגם הם חושבים ככה.. ובאסטד מקום רביעי - ראיתי את החצי הראשון של המצעד וכל כך רציתי באסטד ולא שידרו, אבל טוב לדעת שהם נכנסו בכל זאת.. והיום המצעד החזיר אותי לתקופה שהערוץ היה טוב - היה ליברטי X, גארת' גייטס ועוד מלא קליפים שלא שידרו כבר כמה שנים.. זה היה די נחמד..

למעלה