את קטינה כדי שאני אוכל להסביר
N Nadav נדב New member 22/9/04 #30 חחח זה המחשוף הSLOWי מעטיפת RBW דהההההההההההההההההההההההההההההההההההה. לא התלהבתי.
ס סקייטר גירל New member 20/9/04 #26 נכון!מה יש לכם נגד מאי../images/Emo35.gif היא ממש יפהההה שם בפנים מראה מוזר אבל בהחלט תמונה מיוחדת דוגמנית טובה היא דוגמנית שמסוגלת לחדש את עצמה בתמונות ולהראות משהו מיוחד על השער-קיילי הייתה יכולה להיות דוגמנית מעולה רק חבל שהיא נמוכה
נכון!מה יש לכם נגד מאי../images/Emo35.gif היא ממש יפהההה שם בפנים מראה מוזר אבל בהחלט תמונה מיוחדת דוגמנית טובה היא דוגמנית שמסוגלת לחדש את עצמה בתמונות ולהראות משהו מיוחד על השער-קיילי הייתה יכולה להיות דוגמנית מעולה רק חבל שהיא נמוכה
N Nadav נדב New member 20/9/04 #28 מבחינת תווי פנים ופרופורציות יש לה הכל....כך שבשביל תצלומים היא מושלמת.....לא למסלול. אני זז לישון חיחי . . .ליל"ט לפורום ושבוע נחמט!
מבחינת תווי פנים ופרופורציות יש לה הכל....כך שבשביל תצלומים היא מושלמת.....לא למסלול. אני זז לישון חיחי . . .ליל"ט לפורום ושבוע נחמט!
E eyalush001 New member 19/9/04 #12 אוי וואווי בתמונה שהיא עם תלתלים בלונדיניים שאלוהים ישמור היא מזעזעת
ס סקייטר גירל New member 19/9/04 #23 מאי אוגוסט ואוקטובר יפים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ומרץ חביב