2005 - here we go...
F Fever2002 New member 19/9/04 #9 ../images/Emo51.gif חלק מהתמונות יפות,חלק פחות... שנה אזרחית מסתיימת בדצמבר הצלחת להשיג כמה חודשים נוספים?
../images/Emo51.gif חלק מהתמונות יפות,חלק פחות... שנה אזרחית מסתיימת בדצמבר הצלחת להשיג כמה חודשים נוספים?
N Nadav נדב New member 19/9/04 #10 היא יפהפייה! מושלמת! ../images/Emo99.gif אבל למה לקנות לוח שנה שלה..? יש פוסטרים...עדיף...
F Fever2002 New member 19/9/04 #21 לדעתי יוני,יולי,ספטמבר,אוקטובר ודצמבר מעניינות. השאר פחות... אבל תמיד אפשר ליצור לוח שנה ועוד כזה עם תאריכים עבריים וכו', למי ששכח שיסתכל בגלריות למה אני מתכוון
לדעתי יוני,יולי,ספטמבר,אוקטובר ודצמבר מעניינות. השאר פחות... אבל תמיד אפשר ליצור לוח שנה ועוד כזה עם תאריכים עבריים וכו', למי ששכח שיסתכל בגלריות למה אני מתכוון
ס סקייטר גירל New member 20/9/04 #25 לגבי אוקטובר ודצמבר אני מסכימה../images/Emo9.gif אבל השאר יוני ויולי[יולי ]יפות-אבל הן מוכרות לנו כבר.... אז לא יודעת אז אני לא מתלהבת מהן כ''כ
לגבי אוקטובר ודצמבר אני מסכימה../images/Emo9.gif אבל השאר יוני ויולי[יולי ]יפות-אבל הן מוכרות לנו כבר.... אז לא יודעת אז אני לא מתלהבת מהן כ''כ