2004 כמעט פה

2004 כמעט פה

כמעט נגמרו כל סיכומי השנה בטלוויזיה\עיתונים\רדיו וכו' ועכשיו התור שלכם-
איך היתה השנה שלכם?
איך אתם מתכננים לחגוג את הניו יירז (אם בכלל)? והכי חשוב,
מה אתם רוצים ומאחלים לעצמכם לשנה החדשה...

maya14

New member
ממ...

השנה הכי נוראית בחיים ניגמרה, וואו זה היה מהר! אממ.. לחגוג את הניו יירז? בטח אני אעבור עם חברות ממסיבה למסיבה עד 7 בבוקר ואממ.. לשנה החדשה? טוב לקחתי צעד ואני עוברת לביה"ס חדש מקווה שסוף סוף אהיה מאושרת באוסטרליה, מקסימום אני אמשיך להתבכיין לכם (אתם כבר רגילים, לא?)

Flying Camel

New member
זאת היתה השנה הכי טובה בעולם!!!

חזרתי לארץ ואני כבר 6 חודשים רק מאושר! זה הדבר הכי משמעותי שקרה לי השנה...ובניו יירז ? מה אני יעשה? בטח אהיה עם חברה שלי...ובדיוק ב 12 ? אני אהיה בשרותים עושה פיפי.. ( זה היה לכבוד אמילי) וזהו לכרגע...כלום לא מרגש אותי יותר מהעובדב שאני בארץ...זהו

הסיכום השנתי שלי...

היה נחמד, באמת שאין הרבה טענות... היו זמנים קצת פחות טובים, התגברתי... לא ממש שינוי מהשנה הקודמת... אני חושבת שאולי טיפה יש שיפור...
לחגוג את הניו יירז איב? אממ... ליבי באה לגלזגו, נצא למועדון\עיר\פאב או לא יודעת מה... בטח עם כמה חברות יהודיות שלי מפה...
מאחלת לעצמי לשנה החדשה? להיות מאושרת. זה הכי חשוב.

נעמצי

New member
הסיכום השנתי שלי........

היתה שנה באמת קשה. היו הרבה זמנים אבל השנה הזאת למרות הכל נתנה לי המון. מצחיק שעברתי בתחילת השנה הזאת ואני נמצאת בארץ בסיום שלה.אני יכולה להגיד שהיתה שנה קשה, שלהמון תיסכולים והתמודדויות אבל לא הייתי מוותרת עליה. אני חושבת שאני בכל יום בשנה הזאת למדתי דבר חדש על עצמי וזה דבר מדהים. אני השתניתי ואני משתנה פה בכל יום ואני מרגישה שזה לטובה. פגשתי פה הרבה אנשים מגעילים אבל גם אנשים טובים שאני יודעת שהם חברים, ונחמדים וכיף לי איתם. איך אני אחגוג? בת"א אפשהוא... עם החברה. אני בטוחה שאני אהנה

נעמצי

New member
איחולים לשנה החדשה?

לגלות שמה שאיכזב אותי השנה יהפוך לאושר שמה שהיה קשה לי השנה חישל אותי שמה שאני באמת רוצה יתגשם שאני אוכל להתמודד עם כל דבר שמגיע ואוכל להיות בן אדם יותר טוב. ובכלל, בשביל להימשע כמו מתמודדת מושלמת בתחרות מלכת היופי -world peace

עם סנדרה בולוק? ../images/Emo6.gif

אוי היא כזאת מדהימה, אני נורא אוהבת את המשחק שלה... האמת שלא ראיתי עכשיו, היה פה לפני איזה שבועיים בכבלים... טוב זזתי לראות LORD OF THE RINGS 2 או 1 או אנאערף... כל מה שאני זוכרת זה שנרדמתי בראשון כשההוא עם העיניים הכחולות היה בכרכרה עם הזקן הזה (נו, ממש בהתחלה...) כדי להבין על מה המהומה...

Odish16

New member
יאפ!

היא כזו יפה..חחח אבל התוכן של הסיפור קצת טיפשי...אעלק פצצה בתוך כתר..חחחחחחח אבל סרט מצחיק היה..חח נראה לי יש לנו את אותם כבלים...את אותן המרסומות וכאלה...? חח הממ.. טוף- אני שותקת..את מפחידה אותי בלבוש הערבי שלך.................

יש לך בעיה עם הרעלה שלי?

כי אם כן אז תגידי!!! חצופה! אני אשמה שאני נצר לאמא מסודאן?
רעה אחת! חתיכת מרוקאית! קולולולולו....

maya2004

New member
הסיכום שלי

טוב אז אם אני הייתי צריכה לסכם את השנה הזאת במילה אחת הייתי אומרת.. שינוי וחוץ מזה הרבה בכי הרבה מזוודות הרבה אנגלית געגועים... אבל בגדול המצב משתפר ואני אופטימית מתמיד.. יהיה טוב אז מה אני מאחלת לי? לבקר בארץ כמה שיותר מהר להיות בריאה ומאושרת :) ןגם לכם אנשים- שנה מקסימה

Odish16

New member
שנה בת זונה

ולא במובן הטוב. שבועיים אחרי השנה החדשה אני אהיה כאן שנה, השנה הכי בעעעע שהיתה לי כל חיי. מתכננת לחגוג- המממ מקווה ללכת למסיבה..

יאללה תורי

כשאני חושבת על זה עכשיו דווקא רוב השנה שלי היתה אחלה חוץ מאולי חודש- חודשיים אבל הרוב דווקא היה טוב (אבל יותר מטוב) לא חוגגת, כל החברים טשו אותי ומטיילים להם ברחבי העולם ואני נשארתי בדד בפריז. בכל מקרה הייתי מרגישה אשמה שאני יוצאת וחוגת כשיש לי מבחנים בקרוב. בלעכס. מה אני מאחלת לעצמי לשנה? שתהיה יותר טובה מהקודמת ושאני אעבור את המבחנים המגעילים האלה

kit k@t

New member
סיכום שנה!

אפשר בקלות לסכם את השנה הזו כשנה ההכי משמעותית ומלאת חוויות שהייתה לי בחיים. ממש בהתחלה שלה, נכנסתי לבית חולים עם קריש דם במח. (כיף!) אחר כך מי שהיה החבר שלי במשך שנה וארבעה חודשים נפרד ממני... זה היה שוק גמור, אבל עברתי את זה. בפברואר עברתי לארה"ב, בהתחלה זה נראה לי כמו סיוט, אבל לאט לאט הכל נהיה הרבה יותר טוב... אמממ, כמה חודשים אחרי מצאתי חבר חדש, אהבתי אותו, הוא אהב אותי. הבעיה היחידה הייתה שהוא רצה לחזור לישראל, וככה נפרדו דרכינו. קצת אחרי שנפרדנו התחלתי לדבר עם מי שממש עכשיו חזרתי מלבקר אותו בפילדלפיה. אז עכשיו אני שוב מאוהבת, ושוב עצובה... ניו יירז? אני כנראה אבכה את עצמי למוות, מה רע? קאט

למעלה