2003 - מה, כבר נגמר???

כתף..?

עדיין במקום... אמ.. בטלפון גם לא דיברנו.. אין לי מה להגיד.. פשוט רציתי להגיב.. :) יומטוב..!! :) לכי תדעי.. אולי ניפגש בקרוב.. פעם נוספת..
חולה עלייך בובה

../images/Emo3.gif

גם לי אין מה להגיד בעצם.. את פשוט חמודה! קחי כזה:
(הרי אף אחד לא יכול לעמוד בפני משהו צהוב שמחבק) יום נעים

למה זה לא שלח את ההודעה שלי??

שוב: עדי בביתה. באמת רציתי להתקשר אליה הכרת את כל עמק חפר שאת יודעת שחלק ככה וחלק ככה?? לא אמרתי כלום על קנאה! למרות שאם כבר הזכרת את זה..

THE sky angel

New member
חחחח גם לי זה עשה את זה..

ואני מכירה הרבה כן, וככה החלטתי. תתבעו אותי.

fresh mishmesh

New member
אני איתך...../images/Emo45.gif

עמק חפר נבלות
סתם סתם בבונים שלי...
כמה מהחברים הטובים שלי הם מ"העמק" (איך הם מתלהבים מלהגיד "העמק"... תגידו עמק חפר... מה זה העמק?... מצחיקים)

fresh mishmesh

New member
שטויות...

מה, אני אגיד שאני מ"הבאר"?...
איזה מוזאאאארים אתם...
וכן, יש הרבה בעיות עם עמק חפר, כפי שראית על דפי הפורום... ולא חבל... עוד ניישב אותן...

קשתונה

New member
חג העלאת קורבן...

חוקי הקורבן: -רק זכרים! (איפה רק זכרים?? גם אני רוצה רק זכרים!) -רק עם שיער ארוך (אבל לא ארוך מדי) -רק עם פירסינג פתוח -רק מאחוזת ברק -ורק כאלה שלא הכניסו אוגרות להריון

גם לי יש איחולים!

יש לי המונים של איחולים! מספיק בשביל כולם כולם כולם.... אפילו איחולים פרטיים להמון אנשים, אבל אני אחסוך ממכם את כל ההשתפכות המתקתקה והדביקה והאמריקאית הזו, כי - דיי עם האמריקניזציה המטורפת הזאת!!! רק רציתי ליעץ לכולם לעשות עם עצמם חשבון נפש, ולשקול את כל הדברים שקיימים להם בחיים, ולחשוב טוב טוב אם זה דברים טובים, או דברים מעקבים או רומסים... אני מאחלת לכולנו שיהיה לנו מספיק כוח נפשי ואומץ בשביל לבעוט את אותם דברים מציקים מהחיים שלנו, אני יכולה להגיד עלי שהלוואי והיה לי אומץ בזמן... אבל אל חשש, גם לאנשים שחוששים, במקרה שלנו- חוק מרפי והגורל באים לעזרה... "מה שצריך לקרות- יקרה". אני מאחלת לכולם שימצאו את המשלימים שלהם, ושיהיה לנו המון אהבה וחיבוקים, כי כשיש חיבוקים הכל כל כך טוב, וכידוע- אין סיבה לריב כשהכל טוב... אני מאחלת לכולם גם ללמוד להכיר את עצמם יותר טוב. כשאתה מכיר את עצמך ויודע מה הן החולשות שלך ואיפה הנקודות שמעצבנות אותך, הרבה יותר קל להסתדר עם הסביבה. לפעמים אנחנו מתעצבנים בלי לדעת אפילו למה. אז אני בעד מניעה מהעיניין הזה, כי הוא סתם טיפשי. אני מאחלת לעולם עוד הרבה אנשים טובים, ומי יתן ויהיו שני טיולי חנוכה בשנה... שכבת י"ב, עשיתם לי את הטיול הכי טוב שהיה לי אי פעם. תודה. וכמובן- אני מאחלת לכולם המון נשיקות היום בערב. נשיקות זה כייף, חבל שאני אצטרך להתאפק עד מחר... יום ושבוע נהדר שיהיה לכם! ותחייכו הרבה!

למעלה