2003 - מה, כבר נגמר???

kedeman

New member
2003 - מה, כבר נגמר???

זה נדמה לי או שאנחנו כל כך רוצים שבשנה הבאה יהיה טוב שאנחנו כל הזמן מנסים לסגור שנה ולפתוח חדשה?? (ראש השנה, שנה אזרחית ואפילו שנת הלימודים) אז אנחנו סוגרים את השנה האזרחית אבל רגע לפני שסוף סוף היא נגמרת ומגיעה אלינו 2004 אתם מוזמנים לומר פה בפורום לשנה האזרחית שיוצאת את כל מה שאתם חושבים עליה מכתבים אישיים, סיפורים שהיו, תקוות, אכזבות, הצלחות, שמחות כל מה שהיה בשנה ואתם רוצים שלא יחזור שוב או אולי... כל מה שאתם רוצים שיחזור/ימשך גם לשנה האזרחית חדשה! רק בקשה אחת תעזבו אתכם מלומר "שנה טובה" זה חג אחר...

S a l i t

New member
בובה את באופוריה...

זה מצב גרוטסקי ואמביוולנטי. את צריכה לשאול אותי את זה בחרוזים אם את מעוניינת בקבלת תשובה רצינית..

מה שעולה לי בראש:

טוב אז בתכל'ס שנה אזרחית בשבילי זה רק עוד מספרים ושמות (של חודשים) שעושים קצת סדר בראש במקום להיות בחודש ה- 13 אנחנו ב- 1 שוב. אולי שכבר יגמר כל הבלאגן בעולם?? הגיע כבר הזמן. עוד ממזמן. בעוד כמה עשרות שנים זה יהיה כתוב בספרי ההסטוריה ויראה לנכדים שלנו כ"כ עצום ונורא.. כמו שאנחנו רואים את העבר הנוכחי. לא נראה לי שבאמת קיימת הכמיהה הזאת לסגירת עניינים ופתיחת דף חדש.. כל האירועים האלו הגיעו כבר ללהיות הרגל.

THE sky angel

New member
../images/Emo9.gif

בשנה הבאה אני רוצה שתיגמר המלחמה הזו, שיהיה לנו ממשלה אמיתי שחושבת על העם ולא על עצמה, שלאנשים פה יהיה אכפת ממישו ולא רק מעצמם, שבמשרד החינוך יחליטו לעשות בגרויות קלות ולא לעשות לנו רע על החיים, שיכניסו את כל הערסים והעבריינים להסגר, שאנשים באמת יאהבו ולא ירצו רק סקס, שתפסיק להיות צביעות מסביבי ובכלל, שאנשים יירצו ללכת לצבא כדי לתרום ולא כי הם חייבים, שאנשים יירצו כמה שיותר לעזור ולתרום, שהעולם לא יסבוב על כסף בעיקר, שהאהבה פה תפרח למקומות גבוהים, שהאדם ימדד לפי מה שהוא ולא לפי מה שיש לו, שנוכל לחלום חלומות וננסה להגשים אותם ולא שנהיה בידיעה שהם לא ייתגשמו, ובעיקר- שלא נצטרך לחיות באשליה שכל זה ייתגשם!

THE sky angel

New member
אהה ועוד משו קטן...

שעמק חפר יפסיקו להיות נבלות

kedeman

New member
"מי נבלה?

יזרעאל נבלה!!" סתם הצחיק אותי שבהתחלה קראתי את זה ככה אנשים מיזרעאל זה לא אישי :)

וואו!!!!

שי, הפעם ממש ממש הגזמת!!! תשמור על הפה שלך יא אדמוני חצוף! אל תסתבך עם אמפריית עמק יזרעאל... ולא אכפת לי כמה שזה מתאים מבחינת המקצב של הקריאה, דברים כאלה לא אומרים! אני דורשת התנצלות כנה ונחמדה! אחרת, אתה יכול לשכוח מחיבוקים בפגישה ביום שישי! אנשים, אני קוראת חרם המוני על שי במידה והוא לא יתנצל! סתם מותק... אבל תבכה... יזרעאל באמת נבלות, ואת זה אני אומרת מתוכם... נבלות נבלות, אבל אמפריית- על.... צ'או ויום טוב!

The Mo0o0o Girl

New member
מה הולך פה אנשים...!!!!!!!

אף אחד מעמק חפר לא נבלה!!!!!!!!!!!!!!!! אתם סתם קנאים!!!!!!!!

חדלי!! זהו זה! דייייי

גם כשבאתי עם עדי להכירך בערב הראשון שרת ללא מחדל על כמה שאני וחבריי למועצה נבלות (לא נכון ולא נכון) . לא יפה!

THE sky angel

New member
חחחחח חמודות!!

איפה עדי באמת נעלמה מאז הטיול??? אממ ואני לא אפסק עד שיוכח לי אחרת..!! אני לא מקנאה.. ממש לא... אני מודעת שנשארו עוד כמה אנשים טובים שם, אבל הרוב- נבלות!

kedeman

New member
אני לא זוכר מי אמר לי את זה

אבל סטיגמות זה דבר מטומטם והקטע הזה של "עמק חפר נבלות" זה בדיחה של הגרעין מישהו מכם יכול להסביר לי מאיפה זה התחיל? או לחילופין איך בדיוק הסטיגמה הזאת נכונה או מצדיקה את עצמה? מה עמק חפר עושים שעושה אותנו נבלות ומועצות אחרות (למשל מעלה יוסף) לא נבלות?

עדי בביתה. באמת רציתי להתקשר אליה

את מכירה את כל עמק חפר שאת אומרת שחלק ככה וחלק ככה? ולא אמרתי כלום על קנאה.. למרות שאם את כבר מזכירה את זה..
ערב טוב

עדיי!!!!

(קיבינימאט) שלום לך!! מה עם הכתף?
לי עדיין כואב קצת ביד (ימין).. אבל כל פעם שאני חושבת על זה- זה מצחיק אותי ואז אופיר מסתכל עליי מוזר אני מפסיקה לקשקש כרגע על השטויות האלו!! נשלים הכל בשיחת טלפון כבר לא ראיתי אותך 3 ימים
אני מרגישה כ"כ ריקה ערב טוב

למעלה