2003 - אלבומים מצופים

Ambitionz

New member
ידעתי שתהיה הודעה כזאת

לא מצחיק. עוד דיסק, אמנם אר אנד בי, שמאוד מעניין אותי הוא אלבום הסולו הראשון של ביונסה נואלס. אני אישית יותר מחכה לחוברת...

HaWk34

New member
משהו שמאוד מסקרן ב2003

כנראה החזרה של Blackstreet הגדולים בהרכב המקורי אחרי הפסקה של שלוש-ארבע שנים עקב תביעה משפטית בין נשי חברי הלהקה (טדי ריילי וצ´ונסי חניבעל) הם חוזרים סוף סוף. יצא כבר סיגנל חדש עם מיסטיקל, חביב אבל לא בלאקסטריטי
סתם שיר נחמד נראה מה יהיה בדיסק, הבנתי שהוא צריך להיות מעניין.

Syndrome

New member
מישהו בבבבבקשה מוכן להסביר לי...

מה לעזאזל אנשים מוצאים בפיפטי סנט??? לא יודע, אולי משהו לא בסדר איתי... בהחלט אלבומים מעניינים אלה שעומדים לצאת... מה שבטוח(!) זה שזה מוכרח להיות יותר טוב מהשנה היבשה, משעממת, ממוחזרת ולא פורה להיפ הופ השנה... אז עד שהדיסק של גאנג סטאר יצא, שתהיה שנה טובה..
נ.ב הדיסק של הרוטס אחלה

Gershenman

New member
פיפטי סנט...

ןהפעם לא קשור לכל הקטע עם סייקו אם סי וכאלה.. פשוט אמינם רוצה לחזק את הלייבל וזזה אבל ראפרים גדולים שחתומים כבר וזה לא ירצו לעבור לשם....בגלל זה הוא החתים אותו,ראפר פעחות או יותר מוכר אבל לא מספיק מוכר בשביל למכור הרבה, שתחת אמינם ימכור יותר ואז אנשים שומעים "היי זה ההוא ששר עם אמינם" ו-וופס..פתאום הוא תותח..

Psycho MC

New member
../images/Emo13.gif

האמת גם אני חשבתי ככה, לפני ששמעתי פריסטיילים שלו ואת השירים "Wanksta", וגם "Places To Go" שהם שירים מאוד נחמדים! כמובן שהוא ימכור יותר בגלל אמינם ודרה, אבל לא אמינם כותב בשבילו את הליריקס ולא הוא זה שמראפרפ... אני חושב שצריך לתת ל50 סנט כבוד כמו לשאר הראפרים (מי שרוצה כמובן), ונראה אם הוא חרא או לא כשייצא האלבום שלו.

Psycho MC

New member
תיקון*

השיר מוכן כבר מזמן... מה שבהפקה זה הקליפ שמצלמים באל איי והוא ייצא בתחילת ינואר

da^Lord

New member
50 סנט הוא להיט בניו יורק

אני לא ממש שמעתי אותו אבל אמרו לי שהוא מזכיר להם את ביגי.

Pace

New member
מה משותף לו ולביגי?

מלבד העובדה ששניהם ראפרים אפרו-אמריקאים ו... זהו.

Y.L.N

New member
מי מוצא בו משהו???

הוא פשוט גרוע.... אה והדיסק של נאס מדהים מצטרף לציפייה לדיסק של גאנגסטאר Thats it

MC IdO

New member
הוא סתם טמבל

לפני איזה חודש הוא רבה עם גה רוללל הוא דפק לו לגה איגרוף במועדון... ואז לקח לו את השרשראת שלו ואז חטפו את 50 סנט ודקרו אותו..!!!

Grandmaster KC

New member
Wu-Tang Clan:The 9 generals

The Anthology דיסק שצריך לצאת בסוף 2003 שיכלול רימקסים של שלוש הדיסקים הראשונים של וו טאנג (Enter the Wu-Tang, Return to the 36 Chambers ו-Tical) ועוד שירי בונוס. דיסק נוסף הוא "Blood On Chef´s Apron" של Reakwon. עדיין לא ידוע מתי יצא ב-2003 וחלק מהמפיקים יהיו Rza כמובן וענקיין כמו Pete Rock ו-Marley Marl. Tical 0 : The Prequel" של Method Man שאמור לצאת ב-25 במרץ. רשימה קצת ארוכה ומוזרה של אורחים שתכלול את פאפי, לון, לודקריס (לאיפה הגענו?). "The World According to Rza" שוב נדחה לפברואר 2003. למי שלא יודע זה דיסק שריזה שילב אומנים מרחבי העולם. "The Stereotype" דיסק שני של Inspectah Deck, שאמור לצאת ב-2003 אבל מי יודע, הוו לא ידועים כאלה שעומדים בתאריכים. והדיסק "No Said Date" של Masta killa. עוד דיסק הוא "Turn Off The Radio" של Dead Prez. גאוניים.

למעלה