2003 - אלבומים מצופים

Ambitionz

New member
2003 - אלבומים מצופים

אוסף אנדרגראונד חדש בסוף ינואר, בין המשתתפים Mos Def, Ras Kass, Pharacyde And Blackmoon אחד האלבומים שאני הכי מצפה להם Gangstarr - The owners !!! יוצא בפברואר. מקווה שלא יאכזב, אבל אם חשבתי שהרוטס לא יכולים להוציא משהו לא טוב, מקווה שפרימו לא יפתיע אותי. Dead Prez לא יודע את שם האלבום, אבל גם מהאלבומים שאני הכי מצפה להם. Cent 50 דר. דרה (שהפיק 6 קטעים מהאלבום) אמר שהאלבום הולך להתמודד עם הקלאסיקות של ה10 השנים האחרונות כמו Illmatic של נאז. נראה...יוצא בפברואר. Obie Trice אישית אהבתי את השיר Rap Name. נראה מה יש לו. Dr. Dre עם האלבום האחרון שלו כנראה כראפר. אחד מאלבומי הראפ הכי מצופים של הזמן האחרון. מעניין עם מה הוא יבוא, לא נראה לי שהוא יצליח לעשות משהו טוב יותר מהאלבום הראשון. יוצא בסוף השנה. ושמעתי שטופאק עובד על אלבום חדש

TeeAnTee

New member
לא לשכוח גם

את החדש של CunninLynguists, האלבום שאני אישית הכי מצפה לו השנה (יוצא בסוף ינואר).

Ambitionz

New member
נכון, שכחתי.

ושכחתי עוד אלבום שאני גם מאוווד מצפה לו, RAKIM. ראקים אמר שזה אלבום שהוא רוצה שיזכרו אותו בזכותו.

Gershenman

New member
כנראה שבאלבום של GangStarr

יהיו הפקות משותפות של פרימו ודרה...

MC IdO

New member
להזכירך NWA

דרה היא אחד מאלה שהמציא את הגגנסטה ראפ.... אז זה בכלל לא גרוע...

Pace

New member
אתה כנראה לא מכיר את Gangstarr...

בניגוד לשמם, הם לא עושים גנגסטה ראפ. Guru על ביט של דרה? למה לא.

Psycho MC

New member
גאנגסטארר די טובים...

השיר האחרון ששמעתי זה "Battle" מהסאונדטראק של "8 מייל" וזה אחלה שיר... יש לי עוד כמה שירים שלהם, וזה חומר טוב... למרות שאני לא ממש מכיר אותם ואת כל הדברים שלהם...

נאס

New member
בקיצור שנה לא משהו תהיה..

עם כל הכבוד לאלה שרשמת תראה מה יצא ב2002 nas - stillmatic nas - god´s son 2pac - better dayz jay z - the blueprint 2 jarule - last temptaion ll cool j - 10 eminem - the eminem show nelly - nellyville snoop dogg - paid in cost to be tha boss (dmx - the great depression זה מהשנה נכון?) ובטח יש עוד ששכחתי

HaWk34

New member
הא...

ציינת את רוב האלבומים החלשים של השנה, כבר היה פה סיכום של השנה וג´ורסיק פייב שלא כתבת הוא אלבום מצויין והיו עוד המון... אבל חכה חל תדע מה יצא ב2003 קאנינג, גאנגסטאר, ראקים, דר. דרה ודד פרז מספיק לי

גם אלבום חדש של DMX יצא שנה הבאה

הוא יקרא - its a game או its aint a game אם אני זוכר טוב, וגם הוא הולך להוציא greatest hits שיקרא the dmx files. ועוד אלבום שיצא ב2003 הוא של ראפר חדש שמפיק אותו dj quik אני לא יודע אם שמעתם עליו, הוא נקרא -amir והוא גם לבן, ושמעתי כמה קטעים מהאלבום שלו וזה נשמע טוב! גם bone thugs & outlawz הולכים לעבוד על אלבום חדש שיהיה משותף בין שני הלהקות!

נאס

New member
עדיין אין מה להשוות לשנה הזאת

כל התותחים של ההיפ הופ הוציאו דיסקים השנה חוץ מבודדים וכל מי שאמרתם שיוציאו דיסקים ב2003 (חוץ מdmx) הם לא כוכבים כמו אלה שהוציאו השנה קיצר אם אלו הדיסקים שמצפים להם השנה (לא שאכפת לי מזה אבל) המכירות של היפ הופ ירדו בענקקקקקקקקקק

HaWk34

New member
צודק

דר. דרה הוא לא כוכב הממ ראקים הוא סתם איזה ילד מהשכונה אה דד פרז, מי אלה? הם לבנים? גאנג סטאר סתם איזה שניים משחקים אותה גאנגסטרים, קטנים ליד די אמ אקס וסנופ דוגי דוגי דוגי דוגי דוג, ולא לשכוח את ג´ה רול האימתני.... תעשה לי טובה

אבל מה שנכון הוא שהירידות במכירות

כבר ירדו השנה, הדיסק החדש של סנופ בקושי ומוכר ויש ספק רב אם יגיע בכלל לפלאטינה וגם כל הדיסקים האחרים שיצאו השנה לא הגיעו למכירות טובות חוץ מאמינם ונלי, אפילו הדיסק הקלאסי של סקארפייס לא הגיע לפלאטינה, בקושי לזהב.

קצת מידע על Amir

Occasionally i´ll put together a small news feature on an artist or new release to give people some information and more! In this edition we have westcoast legend, DJ Quik´s latest protege, the 26 year old Amir. The MC of persian and german descent is set to release his debut album, Images Of My Mind on Bungalo Records in early 2003 Born July 2nd, 1976 in Southern California, Amir began to freestyle as a young teenager, however encounters with the law put his talent behind the mic on ice for later years. At 13, after being kicked out of every school he attended, he found himself in a disciplinary lock-up program until the age of 18 where he says : "torture at a young age taught me patience." Growing up Amir was influenced by the likes of Dr. Dre, Run-DMC, Spice 1, Tupac Shakur, LL Cool-J, N.W.A and in recent years Eminem. He also says this of his mentor : "Ever since I can remember, I’ve enjoyed the lyrical mentality of DJ Quik. He is a genius." On his debut album artists such as Erick Sermon, Fred Wreck, Butch Cassidy and more all wanted to help Amir turn the ´image of his mind´ into a reality. Of the album Amir says : "The outcome of this album exposes the inner –soul journey I experienced recovering from rehab and a whisper of death I encountered byway of a car accident." "Images of My Mind" is set to feature tracks like the attention grabbing "Bombs Over Sadam" which is said to be "a mystical night rhythm of love and war complimented by a Hip-Hop interlude baseline fit for all kings and queens to ride to." Erick Sermon and Amir collaborated on the track, "Luggies I Spit," while DJ Quik provides the music on the track "Slipped On The Ice" (which, thanks to DJ-Quik.net we have here) Other tracks you can expect on the release include "What´s My Life Worth," "Bloody Murder" and the westcoast anthem "Burning" An artist with many powerful messages to deliver, Amir wants to give his own anger, pain, struggle and realities to develop a new genre of Hip-Hop music! More news and audio on Amir as and when we get it! Until then you can check out the exclusive Amir interview over at DJ-Quik.net

DJ JuVi

New member
2002.....WHAT A YEAR!!!!!!

חבללל עללל הזמן! אין ולא יהיה כמו השנה. ג´יי זי אמינם אמינם (שוב בפסקול) שיידי רקורדס (אוסף מיוחד לא יודע מי מכיר פה...) Truth Hurts Nelly כללל הדיסיםםם (נאז vs. ג´יי זי, בנזינו vs. אמינם, ועוד....) נאז מ י ס י א ל י ו ט Jurassic 5 WYCLEF JEAN (אני אישית ממש ממש ממש אהבתי את הדיסק) 2PAC LL Cool J ואפילו ג´ה רול (או למעשה- ג´רועלללל) Snoop Dogg P. Diddy (We Invented The Remix) Irv Gotti (Presented the remix) So So Def Remixes ANGIE MARTINEZ - ANIMAL HOUSE Amerie Dru Hill Will Smith SOUNDBOMBING 3 Snoop Dogg Presents Doggy Allstars N.O.R.E N.E.R.D Clipse אתם קולטים?! ואני כרגע יושב בביה"ס וכותב מהראש - מה שאומר שבטוחחחח שכחתי חצי.... אז זה מה יש. נמאס. סיכום: שנה מדהימה להיפ הופ העולמי, בכל הדרגות, שנה שבה ההיפ הופ פרץ סופית לפופ והגיע למצב שהוא מושמע הרבה יותר מבריטני (או בארץ - יותר ממוזיקה מזרחית)...... ורוב הדיסקים שכתבתי יצאו לקראת סוף השנה (באופן כללי אני חושב שמסוף הקיץ עד לסוף השנה יצאו הרבה יותר דיסקים של היפ הופ מתחילת השנה). שנה מדהימה. כמו שנאמר על שנה אחרת: WHAT A YEAR!!!

DJ JuVi

New member
איך ידעתי שאני אשכח....

Brown Sugar OST Barbershop OST Scarface - The Fix Scarface - Gratest Hits אה כן....בלי לשכוח את: סאבלימינל...והצל.... אבל בארץ ההיפ הופ התפתח בצורה מדהימה!!! הרבההה יותר הכרה (אני רואה את זה בכל מקום...) ג´י ספוט מפוצץ במסיבה בחנוכה... מדהים ההיפ הופ בארץ זו כבר לא מילה גסה, זה מוכר וידוע, ואנשים נכנסים לזה ומתוודעים לזה לאט לאט....

Gil shaDy

New member
ולא לשכוח את...

הישראלים שמצופים לצאת ב-2003: *סניקאס *דג נחש *כלא 6 *מומי לוי *מיק למאק 3 ובטח יש עוד-שאת כולם נקנה...אם יש עוד תגידו לי...

למעלה