20/8/2007

DelbariX

New member
כותרת

נסעתי איזה חצי שעה באופניים בשביל להגיע למקום שמוצאים תכרטיס עובד ובסוף היה סגור בכלל
למדתי לנגן את התחלה של Where Is Your Boy Tonight של FOB על גיטרה :p

DelbariX

New member
קלאסית.. קניתי פעם כי רציתי להתחיל ללמוד

לא הלך בסוף

DEANC

New member
../images/Emo13.gif

יש שביתה!!!!
ישנתי עד 7 (לא, לא 7 בבוקר).
השגתי את התרגום לחולצה שלי שכתובה ברוסית (מאוהב בבירה)

בחיים לא ישנתי עד 7 בערב!

ממ.. ואני לא רצה שתחיה באשליה.. השביתה הזו לא ממש בטוחה.. ז'תומרת כל שנה מאימים להשבית את השנת לימודים.. ב-9 שנות לימוד שלנו זה קרא נראלי רק פעם אחת- כשעלינו לא'. כולם התרגשו בטירוף ורצו שהיום הזה כבר יגיע וכל פעם שבתו. התבאסנו מזה. איך שגלגל מסתובב לו חח..

DEANC

New member
כולל הפסקה

המנקה העירה אותי ב-11, השתעממתי עד 1 וחזררתי לישון. אני יודע שהשביתה לא בטוחה, הם הודיעו את זה כ"כ מוקדם כדי להפחיד את הממשלה.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifזה שכל שנה מאיימים

ובסוף אין שביתה, לא אומר כלום
אז מה אם תמיד איימו? זה אומר שהפעם זה לא יקרה? הפעם רן ארז נשמע מאוד רציני, ולא נראה לי שהממשלה תצליח לרמות אותו. עובדה שהוא חודשיים איים שהמורים לא יחלקו תעודות, ובסוף האיום שלו גם התבצע

Stootz

New member
אני../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

היו לי בדיקות דםםם ווהווווו
הגיעו התוצאות וחסר לי משהו כמו הימוגלובין אז זה אומר שאני אנמיתתת ואני לא מתכוונת להתחיל לאכול בשר!

את רואה בבדיקות דם ../images/Emo45.gif ? :|

אני יכולה למות מזה, שונאת את זה ברמות לא נורמליות. ואנמיה זה לא כזה נורא, בטח יתנו לך המוגלובין בתוסף תזונה נפרד. ויש עוד מקורות מבלבד בשר.

Stootz

New member
חחח רציני?../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

כן רוב העולם לא ממש אוהב את זה, זה נראלי אני המזוכיסטית פה XD חח לא יודעת זה כאילו אתגר כזה.. חח וצודקת, יש מלא תחליפים
וגם חסר לי קצת יחסית, אז זה יהיה סבבה

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאת לא היחידה../images/Emo5.gif

בפעם האחרונה שעשו לי בדיקת דם אני כמעט התעלפתי:S יש לי פחד רציני ממחטים:|

ממ... גם לי חסר=/

לכי לרופאה וקחי כדורים. תקפידי על המינון שנותנים לך. כי לי אמרו שבגלל שלא חסר לי הרבה אז כשאני מרגישה הטבה (זו הייתה תקופה שהייתי בה עיפה בטירוף) להפסיק לקחת. ומאז אני כל הזמן באון אן אוף עם זה. יוצא שכל חודשים בערך אני מתחילה לקחת אותם שוב.....קיצר, אם את מתחילה טיפול תרופתי- קחי אותו לאורך זמן, עד שתסתיים הקופסא או משהו.. כמון שהכל בתאום עם הרופאת משפחה שלך.. בהצלחה=) ד"א אותי זה נורא מצחיק לראות את הדם בבדיקות.. ולקחו לי הרבה דם (7 מבחנות=/)

Stootz

New member
עלקקקקקק../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

7 מבחנותת? או מי גאדדד זה מלאאא! חח למה לקחו לך כ"כ הרבה ? ובקשר לשאר הדברים שאמרת את צודקתת:] אבל אני לא בטוחה אם אני אקח כדורים, אני אשאל, כי לא חסר לי כ"כ הרבה:] כאילו יש לי 16.8 וצריך לפחות 17 אז נראה לי שאני יכולה להשלים את זה בתחליפים כמו חיטה מלאה וכל זה
בכל מקרה תודהה ! =)

DEANC

New member
לא עשו לי בדיקת דם אפילו פעם אחת../images/Emo2.gif

חוסר בהמוגלובין (RBC, כן?) הוא חוסר בכדוריות הדם האדומות עצמן או רק בברזל?

למעלה