20.6 ../images/Emo122.gif
לפעמים התת מודע שלנו, דופק לנו בראש ואנחנו לא מצליחים להבין למה. וככה, כבר חודשיים שהתאריך הזה 20.6, לא עוזב אותי, ולא הצלחתי להבין מה יש או מה היה בתאריך הזה 20.6 כשקבעתי את התאריך הראשון לבר מצוה של הבן, קבענו ל- 20.6, וכבר אז אמרתי לסובבים אותי, "יש משהו בתאריך הזה, מה היה בתאריך הזה???" ולא הצלחתי להזכר. תאריך הבר מצוה שונה והוקדם, בלי קשר אומנם, אבל זה לא עזב אותי. חברה טובה טובה טובה שלי סיפרה לי שבתאריך 20.6 יש לה דיון חשוב מאד בהליך גירושין שלה. ואני נרגעתי, אמרתי לעצמי "זהו זה!!!"
ואז, היום, אחרי ש-3 ימים אני עסוקה בעצמי ובסדר בניירת, נפלו לידי מסמכים מבית החולים. ואז הבנתי
ואז נפל האסימון
ב- 20.6.2000 עברתי תאונת דרכים לא קלה כשבאוטו איתי נמצא הבן שלי
רכב נכנס בנו מאחור בעוצמה של 60 קמ"ש בזמן שאני עמדתי ברמזור אדום מחכה שיתחלף לירוק, כדי שניסע לתערוכת הציורים הראשונה שלו,והוא בן 6. אמבולנס פינה אותנו לבית חולים כשאנחנו קשורים לאלונקות. לא יכולה לקרוא לתאונה הזאת חוץ מנס, אלוהים שמר עלינו באותו הרגע, ויצאנו בלי פגע, האוטו הוכרז כטוטלוס על ידי השמאי. אבל אנחנו יצאנו שלמים ובריאים (כמעט..... כאבי הגב והצואר,לא עוזבים אותי מאז, אבל שטויות :0)) מאז, משהו בי השתנה לגבי הראיה שלי לחיים, ומה המשמעות שלהם. אז ידעתי שלי ולבן שלי יש "מדריך אישי" ששומר עלינו, ואני מודה לו על זה (אם אפשר להודות באיזה שהיא דרך
) תת מודע שלא שוכח עכשיו אני יודעת מה יש ב- 20.6 ויכולה להרגע.
לפעמים התת מודע שלנו, דופק לנו בראש ואנחנו לא מצליחים להבין למה. וככה, כבר חודשיים שהתאריך הזה 20.6, לא עוזב אותי, ולא הצלחתי להבין מה יש או מה היה בתאריך הזה 20.6 כשקבעתי את התאריך הראשון לבר מצוה של הבן, קבענו ל- 20.6, וכבר אז אמרתי לסובבים אותי, "יש משהו בתאריך הזה, מה היה בתאריך הזה???" ולא הצלחתי להזכר. תאריך הבר מצוה שונה והוקדם, בלי קשר אומנם, אבל זה לא עזב אותי. חברה טובה טובה טובה שלי סיפרה לי שבתאריך 20.6 יש לה דיון חשוב מאד בהליך גירושין שלה. ואני נרגעתי, אמרתי לעצמי "זהו זה!!!"