20.5.05 מרתון אגדות רוק
20.5.05 מרתון אגדות רוק ומפגש עם חברי להקת אוריה היפ שלום לכולם בתאריך ה20.5.05 יום שישי יתקיים בסינמטק מרתון אגדות רוק ומפגש עם חברי להקת הרוק הבריטית אוריה היפ !! האירוע יחל בשעה 13:00 במפגש עם חברי להקת אוריה היפ אשר יגיעו במיוחד לסינמטק תל אביב לפני ההופעה שלהם בחיפה למסיבת עיתונאים ומפגש מעריצים במהלך המפגש תוכלו לשוחח עם חברי הלהקה לקבל חתימות ולשאול שאלות. לאחר המפגש בשעה 14:00 אני אקרין חלקים נרחבים מחמש הופעות נדירות ביותר של חמש אגדות רוק: LED ZEPPELIN הופעה משנת 1979 ההופעה כוללת את השירים הבאים: THE SONG REMAINS THE SAME CELEBRATION DAY BLACK DOG STAIRWAY TO HEAVEN ACHILLES LAST STAND DEEP PURPLE ההופעה מקליפורניה 1974 עם: DAVID COVERDALE : VOCALS RITCHIE BLACKMORE :GUITAR JON LORD :KEYBOARDS GLEN HUGHES: BASS IAN PAICE
RUMS ההופעה כוללת את השירים הבאים: 1. BURN 2. MIGHT JUST TAKE YOUR LIFE 3. SMOKE ON THE WATER 4. YOU FOOL NO ONE 5. THE MULE 6. SPACE TRUCKIN` RAINBOW הופעה משנת 1977 עם BLACKMORE & DIO ההופעה כוללת את השירים הבאים: KILL THE KING MISTREATED 16th CENTURY GREENSLEEVES CATCH THE RAINBOW LONG LIVE ROCK N ROLL MAN ON THE SILVER MOUNTAIN BLACK SABBATH הופעה משנת 1970 ההופעה כוללת את השירים הבאים: PARANOID IRON MAN BLACK SABBATH N.I.B. BEHIND THE WALL OF SLEEP WAR PIGS FARIES WEAR BOOTS והדובדבן ההופעה של להקת URIAH HEEP משנת 1973 בבודקן יפן ההופעה כוללת את השירים הבאים: SUNRISE TEARS IN MY EYES TRAVELLER IN TIME JULY MORNING LOOK AT YOURSELF ROCK AND ROLLMEDLEY המרתון ימשך קרוב לארבע שעות והמחיר למרתון ולמפגש הוא 40 שקלים בלבד !!!!! להזמנת כרטיסים הכנסו לאתר שלי www.progrock.co.il MosheL
20.5.05 מרתון אגדות רוק ומפגש עם חברי להקת אוריה היפ שלום לכולם בתאריך ה20.5.05 יום שישי יתקיים בסינמטק מרתון אגדות רוק ומפגש עם חברי להקת הרוק הבריטית אוריה היפ !! האירוע יחל בשעה 13:00 במפגש עם חברי להקת אוריה היפ אשר יגיעו במיוחד לסינמטק תל אביב לפני ההופעה שלהם בחיפה למסיבת עיתונאים ומפגש מעריצים במהלך המפגש תוכלו לשוחח עם חברי הלהקה לקבל חתימות ולשאול שאלות. לאחר המפגש בשעה 14:00 אני אקרין חלקים נרחבים מחמש הופעות נדירות ביותר של חמש אגדות רוק: LED ZEPPELIN הופעה משנת 1979 ההופעה כוללת את השירים הבאים: THE SONG REMAINS THE SAME CELEBRATION DAY BLACK DOG STAIRWAY TO HEAVEN ACHILLES LAST STAND DEEP PURPLE ההופעה מקליפורניה 1974 עם: DAVID COVERDALE : VOCALS RITCHIE BLACKMORE :GUITAR JON LORD :KEYBOARDS GLEN HUGHES: BASS IAN PAICE