20.5.05 מרתון אגדות רוק

moshel

New member
20.5.05 מרתון אגדות רוק

20.5.05 מרתון אגדות רוק ומפגש עם חברי להקת אוריה היפ שלום לכולם בתאריך ה20.5.05 יום שישי יתקיים בסינמטק מרתון אגדות רוק ומפגש עם חברי להקת הרוק הבריטית אוריה היפ !! האירוע יחל בשעה 13:00 במפגש עם חברי להקת אוריה היפ אשר יגיעו במיוחד לסינמטק תל אביב לפני ההופעה שלהם בחיפה למסיבת עיתונאים ומפגש מעריצים במהלך המפגש תוכלו לשוחח עם חברי הלהקה לקבל חתימות ולשאול שאלות. לאחר המפגש בשעה 14:00 אני אקרין חלקים נרחבים מחמש הופעות נדירות ביותר של חמש אגדות רוק: LED ZEPPELIN הופעה משנת 1979 ההופעה כוללת את השירים הבאים: THE SONG REMAINS THE SAME CELEBRATION DAY BLACK DOG STAIRWAY TO HEAVEN ACHILLES LAST STAND DEEP PURPLE ההופעה מקליפורניה 1974 עם: DAVID COVERDALE : VOCALS RITCHIE BLACKMORE :GUITAR JON LORD :KEYBOARDS GLEN HUGHES: BASS IAN PAICE :DRUMS ההופעה כוללת את השירים הבאים: 1. BURN 2. MIGHT JUST TAKE YOUR LIFE 3. SMOKE ON THE WATER 4. YOU FOOL NO ONE 5. THE MULE 6. SPACE TRUCKIN` RAINBOW הופעה משנת 1977 עם BLACKMORE & DIO ההופעה כוללת את השירים הבאים: KILL THE KING MISTREATED 16th CENTURY GREENSLEEVES CATCH THE RAINBOW LONG LIVE ROCK N ROLL MAN ON THE SILVER MOUNTAIN BLACK SABBATH הופעה משנת 1970 ההופעה כוללת את השירים הבאים: PARANOID IRON MAN BLACK SABBATH N.I.B. BEHIND THE WALL OF SLEEP WAR PIGS FARIES WEAR BOOTS והדובדבן ההופעה של להקת URIAH HEEP משנת 1973 בבודקן יפן ההופעה כוללת את השירים הבאים: SUNRISE TEARS IN MY EYES TRAVELLER IN TIME JULY MORNING LOOK AT YOURSELF ROCK AND ROLLMEDLEY המרתון ימשך קרוב לארבע שעות והמחיר למרתון ולמפגש הוא 40 שקלים בלבד !!!!! להזמנת כרטיסים הכנסו לאתר שלי www.progrock.co.il MosheL

jimorrison

New member
וואי וואי וואי תפוזונההההההה!!!

זאת ההודעה מס' 4! אוף..זה נשמע טוב והכל..אבל גם המרתון לד נשמע טוב אבל בסוף זה יצא דיי משעמם ולא חידש כלום..אז אני לא בטוח שכדאי ללכת גם לזה...

moshel

New member
מעניין

מה בדיוק רצית שזה יחדש?? משעמם? אתה רוצה להגיד לי שלראות את כול ההופעה של זפלין מארלס קורט 1975 זה היה משעמם?? זאת אומרת כבר ראית את זה בעבר באיכות הזאת? או לד זפלין זה דבר משעמם כי היו שם עוד איזה 220 איש שלא חשבו כך !!!!! לסיום לא בא לך לבוא אל תבוא אף אחד לא מכריח אותך לבוא לשום מקום MosheL

ofirush 14

New member
דמט, אני רוצה ללכת!

יש שם שתי הופעות שיש לי, שאלה ההופעה של ריינבואו, וההופעה בקליפורניה ג'אם, של הפרפלים, ואת השאר אני בהחלט אשמח לראות. ארג, אני כל כך רוצה לבוא..=)

ofirush 14

New member
ועוד משהו-

לפגוש את יוריה היפ

moshel

New member
כול ההופעות שאקרין הם DVD

באיכות הכי טובה שאפשר למצוא אל תשווה את האיכות הזאת למה שאתה מוצא באי מיול מה שאני מקרין זו ליגה אחרת ראה מרתון לד זפלין שהקרנתי את ההופעה מארלז קורט אף אחד לא ראה את ההופעה הזאת באיכות שאני הקרנתי אותה

jimorrison

New member
220 לא היו

וזה שהם מוחאים כפיים זה לא אומר שהם נהנו..לא יודע איפה ישבת אבל חצי מהצופים ישנו..אני לא צוחק. דבר שני..לחדש? אז מה זה היה אמור להיות כל השעה וחצי הראשנה? לקחת הכל מהדיוידי החדש של לד..וכל מה שכתבת שם לא חידש כלום..לזה התכוונתי..עוד חשבתי שתכתוב שם משהו מעניין..אבל זה היה סתם בזבוז זמן לפי דעתי.. ושלא נדבר על האיכות..כי היא הייתה ממש על הפנים

moshel

New member
אתה צודק הכול היה אחיזת עיניים

אני רימיתי אותך שקרתי אותך ולקחתי לך כסף בחינם ולא היו שם 220 איש ואף אחד לא מחא כפיים כי הוא נהנה אלא כי הכרחתי אותו לעשות זאת עם אקדח ואני גם מבין שיש לך את ההופעה מארלז קורט באיכות יותר טובה אני אחזיר לך את הכסף שלח לי את כתובת הבית שלך ואשלח לך בדואר 40 שקלים סוף דיון

jimorrison

New member
למה אתה מכניס לי מלים לפה?

בונה אתה חי בסרט.. אני ציפיתי ליותר זה לא שאתה רימית אותי..ו220 אנשים בטוח לא היו..אולי בסביבות ה100+ ורובם הלכו אחרי השעה וחצי..כי הם בטח הבינו שיותר טוב מזה לא יהיה.. ולא אין לי את ההופעה מארלז קורט..אבל האיכות ממש לא משהו.. ואני דיברתי עם כמה אנשים אחרי ההופעה ורובם אמרו בערך את אותו הדבר..שזה סתם היה מרוח ומיותר.. ת'אמת אני נהנתי..אבל באותה מידה הייתי יכול להנות ככה גם בבית עם הדיוידי שיש לי ולא לנסוע עד לתל אביב בשביל זה

moshel

New member
ועוד דבר קטן

תפסיק לסתור את עצמך אתה כותב כך:"אז מה זה היה אמור להיות כל השעה וחצי הראשנה? לקחת הכל מהדיוידי החדש של לד" וחר כך אתה כותב" ושלא נדבר על האיכות..כי היא הייתה ממש על הפנים " זאת אומרת איכות ה DVD החדש של לד זפלין היא על הפנים שניים 220 לא היו : הרי אומר שאתה ספרת את כול האנשים שהיו באולם נכון?? אבל לי יש את הדוח אני יודע כמה אנשים היו באולם שלוש: אתה כותב "וזה שהם מוחאים כפיים זה לא אומר שהם נהנו" אם הם לא נהנו אז הם סבלו מעניין אני לא ראיתי אדם שמוחא כפיים בגלל שהוא לא נהנה או בגלל שהוא סובל משהו פה ראה???? אני לא ארבע: אתה צריך להבין מה זו הקרנה של בוטלג ואיכות ה DVD מארלז קורט הוא בוטלג הרי אומר עותק לא רישמי ומה שהקרנתי היה DVD באיכות הכי טובה שאפשר למצוא כיום לגבי ההופעה הזאת אתה צריך להבין דבר פשוט לפעמים כמה שחומר הוא יותר נדיר כך האיכות שלו פחות טובה ואני היחיד שיש לו בארץ את ה DVD הזה באיכות הכי טובה שיכולה להיות חמש אתה כותב " חצי מהצופים ישנו" מה שאתה אומר לי שהיה לך פנס והארת על האנשים בזמן ההקרנה וראית שהם ישנו אני לא מבין באת לראות הקרנה או באת לבדוק אם אנשים ישנים או לא:) מה רצית שיהיה בסקירת האלבומים שך לד זפלין אלבומים שהם לא היקליטו שאתה כותב שלא חודש דבר ??? בקיצור אתה כותב שטויות

hodaya17

New member
מושל!!!!!!!!

למה אתה לוקח את זה אישית? אני מבינה שזה ממש חלק גדול מהחיים שלך ואתה משקיע בערבים האלה הרבה, ובאמת כל הכבוד..(למרות שלא הייתי באף אחד מהם כי זה בשישישבת..) אבל ביקורות תמיד יהיו והרבה.. חלקן טובות וחלקן טובות פחות...מה שנשאר לך זה או להבליג או להתייעל לקראת הערב הבא(אם לדעתך זה נכון...) אני בטוחה שלמרות כל הביקרות הציבור מעריך מאוד את המפעל שאתה עושה... ואתה צריך להבין את זה ולא לקחת את הכל באופן כל כך אישי...

moshel

New member
הודיה יקירתי

אני מוכן ומסוגל לקבל ביקורת אם הביקורת היא בונה ולא קטנונית או קנטרנית כול המרתונים שאני מפיק בסינמטק תל אביב הם מרתונים שהושקעו בהם עשרות שעות של עבודת עריכה ועבודת שטח למצוא את החומרים באיכות הטובה ביותר לערוך אותם בצורה טובה לתרגם אותם לעברית כמו שתירגמנו את כול הראיונות שהיו בקיצור הרבה עבודה שבעיקרה באה מהלב ואהבת המוסיקה אז אם אנשים באים וכותבים ביקורת עדיף שהן יהו מדויקות אבל אני בטח לא מוכן לקבל תגובות מאנשים שלא היו באירוע שלי ( אני לא מדבר על מוריסון שכן היה ) או ששמעו מאנשים אחרים שרק הקנאה להצלחות שלי מניעה אותם ומנסים לחבל בכול המפעל שלי עכשו אמרתי את דברי ויותר אני לא מגיב המרתונים הללו ימשכו מי שירצה לבוא יבוא ומי שלא ירצה שלא יבוא שוב אני לא מכריח אף אחד להגיע ומי שיוכל לעשות מרתונים יותר טובים ובאיכות טובה יותר שיראה לי את זה כי כרגע אני לא רואה אחד כזה

jimorrison

New member
אוי אוי אוי

אני לא סותר את עצמי..אתה פשוט לא מבין..זה שני דברים שונים. החצי שעה ראשונה היא הייתה מהדיוידי החדש שיש בארץ. אוקיי מושלי? והאיכות לא משהו אצל הדיוידי מארלז קרוט. אוקיי אז נגיד שהיו 220 אנשים אפילו שנראה לי שאתה מגזים..אז רובם הלכו אחרי החצי שעה של הסקירה. תראה את הקפיים שאני מחאתי היו בשביל לד..לא בשבילך..וסתם שתדע אפשר גם למחוא כפיים מתוך כבוד..ולא אמרתי שמישהו סבל..אתה רואה? אתה מכניס לי מילים לפה..אני אמרתי שהם השתעממו אם כבר.. ובקשר לצופים שישנו...אני לא צריך פנס בשביל לראות שרוב הסובבים לי ישנים. ותאמין לי שזה חצי כי כמות האנשים שם הייתה קטנה. ואני לא מבין למה הייתה הסקירה המטופשת הזו...היו אלבומים שנתת רק משפט אחד עליהם. נקודה.

בטריה

New member
זה משנת 75 אלוהים!

באיזו איכות רצית שזה יהיה? לא משנה מה תעשה, הצילום של ההופעה משנת 75 היה במצלמה לא משהו, ואין מה לעשות, אין מכשיר בעולם שיוכל לשפר את האיכות של זה לאיכות של קולנוע שנת 2005.. תגיד תודה שיצא לך לראות הופעה של זפלין על מסך ענק וזהו! אם אתה חושב שאתה יכול לעשות את זה יותר טוב, בבקשה, לך על זה. אני אבוא ואני אתן לך ביקורת, אבל לא ביקורת מפגרת כמו שלך... כי להתבכיין על איכות של הופעה משנת 75 למען השם, זה פשוט מגעיל. מושל, אתה ענק, תמשיך להפיק ערבים כאלה.

תגיד, אתה בסדר?

מה אתה מתקיף אותו ככה?! בסך הכל אמר שאותו זה לא עניין ולא חידש לו כלום.. הוא לא אמר שהכרחת אותו, והוא גם לא אמר שהוא סבל..פשוט ציפה ליותר. אני לא מבינה, כואב לך לקבל ביקורת? וחוצמזה, כמו שהוא לא בדק אם כל אחד באמת ישן שם באולם, אני דיי משוכנעת שאתה לא בדקת אם כל אחד ואחד שהגיע לשם נהנה מכל רגע.. אז אל תגיד משהו כמו "היו שם עוד 220 איש שלא חשבו ככה!!!!" אם לא בדקת את זה לעומק, כי אני מוכנה להתערב איתך שהוא לא היה היחיד שהשתעמם שם. ורק שתדע שהוא ממש לא היחיד שלפחות אני שמעתי ממנו ביקורת כזו על המרתונים שלך, אז כדאי שתרגיע את עצמך ותלמד לקבל את הביקורת של הקהל.

moshel

New member
אז בואי ואני אתן לך גם תגובות אחרות

כול התגובות שאני אביא כן כתובות בספר האורחים שלי באתר שלי www.progrock.co.il -------------------------------------------------------------------------------- זהר אליאב 20/02/2005 1:07:56 אהלן מושל מרתון לד זפלין שהיה אתמול היה מושלם. שיחקת אותה בגדול, נהנתי בטירוף. god blees you -------------------------------------------------------------------------------- גיא וינטרוב 19/02/2005 21:50:54 היה ערב "זפלין" מוצלח מאוד אתמול, קצת מתיש בגלל השעה המאוחרת... (כמו שהיה עם בסטונס והדורס). שמחתי לגלות שהספיישלים המתוכננים למאי וליולי יהיו בשעות אחה"צ (כמו שהיה עם פינק פלויד). מקווה שימשיכו להגיע חובבי מוסיקה החל מגיל 12 ועד 50+ כפי שהיה אתמול. ישנם כמובן עוד תגובות ואתם יכולים לקרוא את כולם באתר שלי

לא, אני לא הייתי.

פשוט נראה לי קצת מוגזם הצורה שבה אתה תוקף אנשים שבסה"כ באים בכוונה של לעזור לך לייעל ולשפר את המרתונים האלה. ובקשר להודעה הקודמת שלך, זה בכלל לא נוגד את מה שאמרתי.. אתה קראת שכתבתי שכל אחד שישב באולם הזה סבל והשתעמם? לא..ואת האמת, שגם אין לי כ"כ מושג וזה גם לא כ"כ משנה ורלוונטי כרגע. אני שמחה בשבילך שיש תגובות חיוביות למרתונים האלו, ובאמת למה שלא יהיו? בכל דבר יש אנשים שנהנים, ונותנים תגובות כמו אלה, וכאלה שפחות נהנים, ונותנים תגובות כמו של מעין - שאותן לפי דעתי, אתה אמור לקבל כבנאדם בוגר ולא לקחת אותן בצורה אישית, אלא להפיק מהן את מה שאפשר. עד כמה שידוע לי מעין לא בא באינטרס של לגרום לאנשים לא להגיע למרתונים שלך או אני לא יודעת מה.. אז באמת קשה לי להבין את הטעם בניתוח הביקורת שלו והניסיון להוכיח שאין לו מושג על מה הוא מדבר ושכל מה שהוא אומר זה שטויות.

למעלה