20:30

ליגה76

New member
20:30

צלצול בפון, "תעלי אנחנו פה" יוצאת בלי חשק להופעה שהיינו אמורים ללכת אליה יחד מנסה לאסוף את כל המצב רוח הטוב שיש, מתקלחת מתאפרת ויוצאת. הופעה שכ"כ חיכיתי להיות שם איתך, לראות אותך נהנה מהשירים לראות אותך משתחרר מלחץ היום הופעה שהזמנתי את הכרטיסים כדי שנלך יחד. עולה לאוטו, החברים מחכים מאושרים., עושים לי קצת מצב רוח טוב. ואז ב8:45 הודעה במירס, החבר עובד במד"א. הודעה על יריות בישיבת מרכז הרב. 2 מחבלים עם חגורת נפץ בהתחלה אומרים שיש 2 נפגעים תפסתי את עצמי והתחלתי להתפלל, לומר פרקי תהילים שאני זוכרת. אלוקים, תציל את החיים ששם, אלוקים, הפר רוע גזר דיננו!! משטרות שועטות מכל מקום, אמבולנסים. ואנחנו? בדרך להופעה של זמרת!! המשכנו בנסיעה וממשיכות ההודעות להגיע, 10הרוגים, מחבל הרוג, השני עדיין מסתובב בישיבה. הששששםםםםםםםםםםם!!!!!!!! אנא! תעזור לאלו שנשארו לחסל את הרוצח. רוצחים פה את בניך!! למה? למה לקחת לנו עוד נשמות טהורות? למה אתה יורד לגנך וקוטף את הנשמות הכי יפות? הידיד שהיה אמור להגיע במקומך נתקע בדרך יחד עם כל האמבולנסים והמשטרות. בסוף הוא הגיע. נכנסנו להופעה, ואני לא מסוגלת. איך אפשר ללכת ולרקוד שנרצחו עשרה יהודים??? איך אשב בהופעה עם המחשבה שאתה היית אמור להיות לידי ואתה לא?? והינה מירי נכנסת, כולם מוחאים כפיים וצועקים. אני שמה את המחשבות בצד, הרי הם לא יעזרו עכשיו. מנסה להנות. והינה היא מתחילה לשיר שיר ועוד שיר וכולם מזכירים לי אותך ואני מנסה לא לחשוב ומנסה להנות. ושוב עולות המחשבות על האנשים שהלכו לעולמם בהיותם צעירים ועל משפחתם השכולה. ואני ממלמלת בין כל ההמולה עוד פרק תהילים מנסה לחזור ולהנות. לבסוף אני משתחררת ונהנת. עד השיר האחרון, שהקדימה לו הקדמה: אני מקדישה שיר זה לכל אלו שאיבדו את יקיריהם, ולאלו שאיבדו היום את יקיריהם... שיר תקווה. הדמעות התחילו לרדת ולשטוף הכל לבכות על ההרוגים, על מצבינו ודמעות של תקווה, מקדישה לכולכם את השיר... תקווה ********** מירי מסיקה מילים: מיכאל וקנין לחן: שמעון בוסקילה היום הזה הוא התחלה בדף חדש אתה נוגע ביום הזה תישא תפילה תדע שיש מי ששומע אל תוותר מיד ויש לך מרחק ללכת אל תוותר מיד אם לא עכשיו אולי עוד שנה היום הזה הוא התחלה תחשוב אתה יכול אחרת והתשובה לשאלה בתוכך היא מסתתרת אל תפחד עכשיו כי לא אבדה לך הדרך אל תפחד עכשיו אם לא היום אולי עוד שנה עולם מוזר כולו שלך כשהתקווה בלב בוערת יש בדידות יש כאב והתקווה איתך נשארת אל תאבד אותה תשמור עליה ומה יהיה מחר אין איש יודע היום הזה אתה ראשון בעצמך אתה בחרת ביום הזה הניצחון בעצם זה שלא נשברת אל תתייאש עכשיו האמונה אותך שומרת אל תתייאש עכשיו גם אם חלפה עברה עוד שנה עולם מוזר אנא תציל את האנשים שנשארו חיים, תן את הכח

ותשחק

New member
ליגה יקרה

כולך גדושה בעושר של רגשות, מחשבות, עוצמות.. כרגיל, אני מאחלת לך שתראי את האור, לא רק בקצה, יחד עם כולנו.. בהערכה רבה

כבר אמרו חז"ל

"בזכות נשים צדקניות עתידין להיגאל" במהרה בימינו תשוב לירושלים ברחמים, אמן.

ליגה76

New member
דמעות

דמעות של מלאכים גידי גוב, יהודית רביץ לחן: יוני רכטר דמעות של מלאכים דמעות שקטות דמעות יפות ועצבות זולגות באופק דמעות ומחפשות מהן מבקשות. פזמון כי כשהמלאכים בוכים בעולם אחר אז בעולם הזה עצוב לנו יותר כי כשהמלאכים בוכים בעולם אחר אז בעולם הזה עצוב לנו יותר, עצוב לנו יותר... דמעות של מלאכים מדוע הם בוכים המלאכים אולי בגלל שזה לא קל להיות מלאך בעולם עצוב כל כך. פזמון וגם אנחנו כאן רוצים לבכות, לבכות איתם מה לעשות רוצים לבכות אך הדמעות אינן יורדות הדמעות אינן יורדות נוספו עוד 10 מלאכים הערב שם למעלה...

ציפי81

New member
איזה קטע

שמו את השיר הזה ברדיו מקודם... טוב נו, זה די מתבקש... אגב מספר ההרוגים הוא שמונה ולא עשרה.

ליגה76

New member
אל תשימו ../images/Emo23.gif

בחודשיים האחרונים היו יותר מדי דברים שהחזירו אותי 5 שנים אחורה. בניתי את עצמי, חזרתי להיות אשה מאושרת. אבל החודשיים האחרונים רמסו אותי, מכה אחרי מכה בלי להפסיק. עוד לא הרמתי את הראש ונחתה עוד מכה. אף אחד לא יודע בדיוק מה עברתי ומה אני עוברת. ולכן בשבועיים האחרונים ההודעות קצת דכאוניות, סליחה. בדקנו מזוזות ו7 מהן היו פסולות - כולן באות צ'. אולי עכשיו הבית יחזור למסלול נורמלי. אולי התוצאות עכשיו יהיו טובות... ממש סליחה!!

ציפי81

New member
אמאלה

זה תמיד מפחיד אותי, כשבודקים מזוזות והן פסולות. ומה המשמעות של הפסול הזהה בכולן? לשמים פתרונים.

סומבודי

New member
הגיוני מאוד

רבים טועים בצורה עקבית בכתיבה יומיומית של מלים ספציפיות, בהשמטה או החלפה של אותיות. ייתכן גם שמדבור בכתיבה לא נכונה של האות עפ"י ההלכה. על פי רוב כל המזוזות לבית נקנות מאותו סופר, מה שמעלה את הסבירות לתרחיש שתואר. ליגה, תקניני אם טעיתי.

למעלה