20/1

Mיקי_

New member
../images/Emo41.gif הודעה מומלצת בפורום גאווה נשית

גם בחורף, חם חם חם לוהט
בפורום לסביות - גאווה נשית
(730) בתפוז
והנה כמה הודעות חמות וטריות
במיוחד בשבילכם...
"מה אני אמורה לעשות עכשיו?" (כשכל רכלני בית ספר ואפילו צוות המורים לוקחים נשיקה נשית קצת יותר מידי רחוק) אתמול אני וחברה שלי(לא חברה בת זוג חברה רגילה!) היינו בשירותים והתנשקנו.. איזה 2 בנות נכנסו באמצע ואחת מהן ראתה אותנו... איך שהיא ראתה אותנו היא הלכה, ואז אני וחברה שלי יצאנו ונשארה שמה חברה שלה השניה.. עכשיו חברה שלי מתקשרת אלי ומספרת לי שאחותה באה אליה ואמרה לה שמסתובבות שמועות בשכבה י'(אנחנו יא) שאני ירדתי לה ושהיא ירדה לי ושה****נו בשירותים... וזה בכלל לא נכון!
"קטע מטורף..." (כשפגישה עסקית מתחממת קצת יותר מהרגיל) היום הייתי בפגישה עם סוכנים מהולנד שלשה בנים ושתי בחורות, עכשיו תקשיבו טוב. אני יושבת איתם בחדר ישיבות ואני קולטת את ההולנדית מוציאה עליי את העניים שלה וכולי מסמיקה... מדברים מדברים והנה הגיעה לה שעת ארוחת הצהריים וכולנו הולכים לאכול במסעדה טובה [...] ופתאוםםםםם מי באה???? כמובן ההולנדית ששמה בהולנד הוא אלישיה.. והיא פצצה כמו השם שלה. אצלהם זה לא כמו אצלנו כל דבר לוקח שעה .. היא פשוט נגשת אליי ושואלת אותי בשיא הפשטות.. שימו לב.. "ARE YOU LESBIAN".. אני עונה לה: I DONT KNOW, קיצר היא אומרת לי מה דעתך לבוא איתי לחדר?? פורום
לסביות - גאווה נשית
(730) הפורום הכי סוער
ברשת

../images/Emo41.gifלצאת עם מישהו שגר אצל ההורים?../images/Emo41.gif

ומה לגבי מישהו\י שקיבלתם לגביו\ה הזהרות מהאקס\ית שלו\ה? שאלות מעניינות בפורום סינגלס קלאב. כל הסינגלים מוזמנים להצטרף אל הקהילה

../images/Emo41.gifהאם הרשת פותרת את בעית הבישנות?

ההיכרויות ברשת תופסות תאוצה, אלפי אנשים נרשמים ומנסים את מזלם. אך האם באמת האינטרנט עוזר לפתור את בעיית הביישנות? בואו להביע את דעתכם

../images/Emo41.gifלצאת עם מסורתי\דתי../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

האם הפערים כל כך גדולים שלא יתאפשר קשר רומנטי טוב בין שני אנשים עם אמונה דתית שונה
הסינגלים בפורום מתלבטים בשאלה...

../images/Emo23.gifהיא נשואה,אבל לא לאהבת חייה...

מה אומרים למישהי שמצאה אהבה מחוץ לנישואין? היא אומנם החליטה לוותר על הקשר, אבל בכל זאת...האם היא נדונה לחיים ללא אהבה
בואו להיות חברים בקהילת אהבה ורומנטיקה.

ה מוזה

New member
מכתב למורה ללשון

המורה החשוד שביצע מעשים מגונים בתלמידיו תלמידתו לשעבר כותבת לו היום : "איך אכזבת את כולנו, איך פגעת. כל תקווה שהיית פשוט נעלמה לה ...... אם עלייך אי אפשר לסמוך יותר, אז מה עוד נשאר? " מכתב מהלב

בואי נתרחק מן האספלט

"בואי נתרחק מן האספלט ומן הערים המקומטות. בואי נתרחק אל הלאגונות הכחולות. בואי לאילת לאילת...." חברת פורום גרושים גרושות מדרימה לחופשה.

shirleyrozental

New member
../images/Emo91.gifמתנה למתגייס/ת!

מכירים מישהו שעומד להתגייס או שכבר בצבא? רוצים לתת לו מתנה מגניבה? בפורום מתנות וימי הולדת ישנו שירשור גיוס ואני רוצה להמליץ לכם עליו מקרב לב! הוא ממש פה!

למעלה