אני קניתי 2 ב 99 מיל כל אחת כשאני ידעתי על הקייזר.... ומכרתי אותם בפי 8 .....
פ פעם 3 סוכריה New member 20/1/13 #39 אני קניתי 2 ב 99 מיל כל אחת כשאני ידעתי על הקייזר.... ומכרתי אותם בפי 8 .....
פ פעם 3 סוכריה New member 21/1/13 #41 טלי פתאום חשבתי לעצמי שאת בעצם הרואית. ואני יכולה לתת לך חרב ליד אחת. שיהיה לך נשק. למה דווקא חרב ל 2 ידיים ? אם את רוצה אתן לך מתנה חרב ליד אחת.
טלי פתאום חשבתי לעצמי שאת בעצם הרואית. ואני יכולה לתת לך חרב ליד אחת. שיהיה לך נשק. למה דווקא חרב ל 2 ידיים ? אם את רוצה אתן לך מתנה חרב ליד אחת.
פ פעם 3 סוכריה New member 21/1/13 #42 אני יכולה לתת לך בשמחה גם גרזן ל 2 ידיים יש לי אחד 138 אטק במזוודה ממש עכשיו. בדקתי וזו אותה מהירות התקפה כמו חרב ל 2 ידיים - NORMAL. אז תחליטי ואתן לך בשמחה אחד משניהם.
אני יכולה לתת לך בשמחה גם גרזן ל 2 ידיים יש לי אחד 138 אטק במזוודה ממש עכשיו. בדקתי וזו אותה מהירות התקפה כמו חרב ל 2 ידיים - NORMAL. אז תחליטי ואתן לך בשמחה אחד משניהם.
S skini02 Well-known member 21/1/13 #45 סמדר אני לא מבינה בזה שום דבר אין לי מגן כך שאני צריכה ל 2 ידיים אני אשמח לקבל אין לי כסף כרגע
K killer97 New member 21/1/13 #40 כמה זה שווה בימינו כבר רציתי לזרוק את זה אבל החלטתי לפתוח קודם את הפוטנציאל ויצא יוניק 9% אטק
M miss_t New member 21/1/13 #46 לא הרבה- הרבה אנשים קיבלו ומוכרים בטווח של 5 עד 30 מיל לא ראיתי קנוי בברה