20 שניות מאסון
...

20 שניות מאסון ../images/Emo160.gif...

אתמול בשעה 16:30 שוחחתי עם ביתי המתוקה בנייד לשאול לשלומה,תוך כדי שיחה הבטתי לשמיים כי לפעמים רואים דברים מעניינים באוויר שלא מפורסמים בתקשורת... ה-737 של אל על התחיל לבצע את העקיפה הגדולה לקראת הנחיתה במסלול השקט. הסטתי את מבטי מבטי מערבה ולפתע אני רואה את הספרדי מגיעה גם הוא לנחיתה. חשבתי לנתק תשיחה ולהעביר את הנייד למצב וידאו ולצלם אבל הייתי המום ממה שראו עיניי. לבינתיים המטוס הספרדי חתך חזק לכיוון העיר לוד וביצע 2 סיבובים באוויר עד לאישור נחיתה. ידעתי שבערב יהיה "מעניין " בטלוויזיה.ן

ובמטוס הזה...

של אלעל... היה איש יקר אחד במיוחד... שעשה כל כך הרבה למען ציבור הילדים המיוחדים... והגיע ארצה ללוות את בנו המיוחד...בדרכו האחרונה. ואני לא מאמינה גדולה בשמיים... אבל מאמינה שבנו היה שם להצילו...להודות לו... על חיים עשירים ומלאי תקווה...שנתן לו אביו. סימן אחרון...שלום אחרון... מבן לאביו.

../images/Emo140.gifאחד שנותן המון..

וואו..ישבתי במסעדה "אצל איציק"..כולם ישראלים..אני והבן..ארוחת צוהריים ופתאם כולללללללללללללללללם בשקט.. חדשות ערוץ 2..היינו בהלם.. איש יקר מאוד האיש הזה.. כן ירבו. ואלוהים שמר...

אם יש לו כאלה כוחות :-\

חבל שלא דאג לשים את האלוף (מיל.) אלמוג על מטוס אחר, שלא נקלע לסכנה.

mandanah

New member
למה הכוונה

למה הכוונה "דברים מעניינים באויר שלא מפורסמים בתקשורת" ? מה עוד ראית?

הכוונה היא שקורים דברים שאם הם לא

פורסמו אז מי אני שיפרסם אותם... דברים ששמעתם עליהם מכלי התקשורת או משמועות,אז שם ראו אותם מתרחשים...

טייס אל-על הוא חבר.

ליתר דיוק, בעלה של חברה טובה. אנחנו מגיבים בזעזוע גדול יותר כאשר אנשים קרובים אלינו עומדים בסוג כזה של סכנה? או שגודל הזעזוע מושפע רק מכמות האנשים שהיתה עלולה להפגע? או שגם זה לא קשור? אני תוהה. איזו הקלה שזה נגמר כך.

יערית

New member
זה למה מתוקה

יש תרנגולים שחושבים שרואים את הלמטה שלהם טוב יותר

למעלה