20 שנה ל"תיאבון להרס"

Vdrums

New member
20 שנה ל"תיאבון להרס"

אחרי 3 וחצי שעות של המתנה, שתי להקות מעפנות שלא עניינו אף אחד חוץ מהחברים שלהם, עלתה להקת LA GUNS, נתנו שואו מצוין, הגיטריסט המקורי של GNR טרייסי גאנז שמנגן איתם הוא חיה רעה. להקה משובחת. בחצות סטיבן אדלר עלה עם ההרכב שלו, ADLER'S APPETITE בתוספת של לא אחר מאקסל רוז השמן, שחוץ מזה שהוא לא ממש יכול לרוץ על הבמה עדיין שר אותו דבר. עשו את כל האלבום המדובר ובמר בראונסטון הצטרפו דאף מקגאן ואיזי סטרדלין. איזי עלה לעוד שני שירים אח"כ. לצערי הרב סלאש לא נכח באירוע והגיטריסט של אדלר ממש לא נכנס לנעליים שלו וSWEET CHILD היה די מאכזב. בגדול, הערב היה מהנה ביותר, לעומת שאר ההופעות הגדולות שיצא לי לראות וששילמתי בין 50 ל200$ וישבתי 70 ק"מ מהבמה, פה שילמתי 27$ ועמדתי 2 מטר מהכרס של אקסל. עוד שבועיים, דיפ פרפל!

Vdrums

New member
יותר מאוחר אני אשים כמה תמונות...

למי שמתעניין, ההופעה היתה במועדון הKEY CLUB בהוליווד.

Caraya

New member
אחי

בוואינט אומרים שאקסל בכלל לא היה שם מישהו פה התבלבל קצת, אתה או הם.

M e n s R e a

New member
לגבי סטיבן אדלר

לא מזמן ראיתי את ה-Behind the music שלהם. הופתעתי לטובה שהוא בכלל מתפקד, כי ידוע שהסמים דפקו אותו קשות. יש לו קושי בדיבור, הוא לא ממש מזיז את השפתיים כשהוא מדבר, אבל פרט לכך הוא נראה יותר טוב משאר חברי הלהקה, שלא הועזבו בגלל סמים.

M e n s R e a

New member
לא, או לפחות אני כמעט בטוח שלא

הכי שמאלי זה איזי סטראדלין, על התופים סטיבן אדלר, שני מימין ובלונדיני מאד זה דאף מקקגן. אני לא חושב שהסולן שם זה אקסל. ואני יודע איך הוא נראה היום, ראיתי תמונות

rockninja

New member
ממש לא אקסל

עם כל הירידות עליו, אקסל עדיין נראה ממש כמו עצמו, ולא בעיה לזהות אותו.

Vdrums

New member
אם זה לא אקסל אז הוא לא היה שם. ../images/Emo6.gif

כי זו תמונה מההופעה. אני לא מהטיפוסים שיזהו את אקסל רוז ברחוב כי לא ממש טרחתי לראות תמונה שלו ב15 שנה האחרונות. (חוץ מששמעתי שהוא השמין) בכל מקרה, הבן אדם יודע לשיר, זה בטוח. (והוא חי ונושם אקסל כנראה) סטיבן אדלר, עם כל הסמים, מנגן כמו נינג'ה

M e n s R e a

New member
כי סטיבן אדלר יצא מזה לדעתי

אומנם עם שיתוק בפה, לאחר שבץ כתוצאה מספיד בול (אותו שילוב שלמעשה הרג את ליין סטילי), אבל יצא מזה. הפסיק לדעתי לגמרי. מקווה בשבילו, בכל אופן. ואני חושב שהוא מתופף טוב היה, כשהיה עם גאנז. עד כמה שאני מבין בתופים.

dankalove

New member
הוא היה מתופף מצויין כשהיה עם גאנז. אבל

הוא פשוט לא תפקד, לא מבחינת חזרות, לא מבחינת נגינה ולא בשום צורה אחרת למען האמת.. הבן אדם כמעט מת..

M e n s R e a

New member
נכון, אבל אם הוא יצא מהסמים, אין סיבה שהוא לא

יוכל לתופף טוב היום

למעלה