20 שנה בלי אמא

X Offender

New member
20 שנה בלי אמא ../images/Emo16.gif

עוד מעט אציין 20 שנה לפטירתה של אמי היקרה מכל, איך שורדים בעולם הזה 20 שנה בלי הדמות הכי חשובה בחיי, הבן אדם שבזכותו אני היום קיים, שחלק גדול ממני נמצא אצלו, שאת כל חיי עברתי עד כמה בלי לדעת מהי אהבת אם, כי האהבה שיש לי הולכת רק למקום אחד,לזיכרונות, לרגשות, לנפש שלא יודעת מנוח, שכל הזמן מחפשת את החלק החסר בשביל להשלים את התמונה שנשברה, התסכול הגדול נובע מזה שאני אפילו לא זוכר אותה, לא רגע ממנה לא מגע, לא ליטוף חיבוק או נשיקה, סה"כ תמונה, תמונה שיש לי בראש של אשה צעירה יפה להפליא, דמות אימהית שכזאת מיוחדת במינה, אמא שלי היא הייתה, אמא שדאגה, שנאבקה, ששמחה והתרגשה, שבאה לעולם והלכה ממנו טרם הגיע זמנה... איך אפשר להסביר למה בגיל כ"כ צעיר החליט ה' שהיא צריכה ללכת מאתנו כי אפילו 30 עוד לא מלאו לה, עוד ילדה... ילדה שהיא כבר אמא לשני בנים. אמא... בשבילי זאת רק מילה, הרגשה שלא תהיה קיימת עוד, סה"כ זיכרון בראש, זיכרון של תינוק שעוד לא התחיל לדעת ולחשוב, זיכרו שכזה שתמיד ילווה גם ביום וגם בלילה, בכל יום, שעה, דקה, והנה מגיע לו הזמן שמחזיר את כולם לאותו יום שישי הנורא מכל בו מצאו את אמא ללא רוח חיים, יפה בחייה יפה במותה. פעם... הייתה בחורה אחת וקראו לה רותי, והיא הייתה אמא שלי,אפילו לרגע אבל אמא שלי

A GIFT OF LOVE

New member
אני זוכרת אותה

את רותי. כתבת כאן לפני כמה חודשים נכון? ''לי נערה יש ושמה רותי''... נזכרתי. אני מכירה את הכאב הזה. הכאב שלא זכית להכיר אותה. שאין ממש זכרונות מוחשיים, שאת הזכרונות אנו אלו שצריכים ליצור. מחבקת מרחוק.
תודה ששיתפת. שבת שלום.

yaeli20

New member
../images/Emo201.gif ../images/Emo201.gif ../images/Emo201.gif

לצערי גם אני מכירה את ההרגשה הזו, של לדעת שפעם הייתה מישהי שהייתה אמא שלי אבל אני לא זוכרת אותה. אין כאב גדול מזה אני יודעת, ובכל זאת אסור לך לשכוח שהייתה לך פעם אמא שאהבה אותך מאוד ושהייתה עושה כל שביכולתה בשביל לגדל אותך ולראות אותך עובר את החוויות המשמחות של חייך במהלך השנים. אני בטוחה שהיא כל הזמן מסתכלת עליך, שומרת עליך ומכוונת אותך בדרכה. קבל חיבוק חזק חזק חזק

למעלה