20 עובדות שלא ידעתן..

20 עובדות שלא ידעתן..

אז ככה.. בגלל שהפורום יבש לחלוטין.. אז החלטתי (מקווה שזה בסדר מצדכן..) לפתוח הודעה חדשה של.. 20 העובדות שלא ידעתן עלי!! ומי שעדין לא הבינה את זה.. צריך לכתוב 20 עובדות שאנחנו (חברי הפורום) לא יודעים עליך.. אז אממ.. אל תייבשו!

Fueled by ramen

New member
זה יקח זמן.

7:47 1.אני מתופפת (עצלנית) 2.יש לי 2 כלבים ו2 חתולים ומלא מלא דגיםD: 3.יש לי מחלת לב ס.ס 4.הפלאפון שלי הוא מוטורולה K1 מעפן כזה 5.התמונת רקע בפלאפון שלי היא של גייב וויליאם מחובקים :) 6.אני מכורה למוקהXD 7.יש לי ידיד ממש טוב שאני מכירה מהאינטרנט מכיתה ה' ונפגשנו כמה פעמים ואני מספרת לו הכל הוא יודע עליי יותר מחברות הכי טובות שלי שאני מכירה 10 שנים.. 8.אני בריטית (אולי כבר ידעתם חהח) 9.רק סבא שלי רוסי וזהו וכולם חושבים שאני מאוד רוסיהXDD 10.בכיתה ד' התחפשתי לוילי וונקה ס.ס 11.המחנכת שלי היא רכזת שכבה 12.יש לי סנטר ענקD: 13.אני מכורה לGTA סאן אנדראסXD 14.פעם הייתי משחקת המון המון המון מייפל. איזה 8 שעות כל יום.
פעם!! 15.אני אוספת את הצ'ופצ'יקים של הפחיות <: 16.הייתי פעמיים באנגליה (או 3, לא זוכרת) ופעם אחת בארהב(מלא מדינות בארהב - קליפורניה,נבאדה,ניו יורק.. עוד כמה) 17.בכיתה ב' מת לי חתול שהיה למשפחה שלי לפני שנולדתי וקראו לו צ'רלי. 18.כשהייתי בלאס וגאס נסעתי בלימוזינה לשדה תעופה של הליקופטרים ושתיתי שם שמפניה ואז עלינו על הליקופטר ועשינו סיבוב מעל וגאס וחזרנו למלון בלימוזינה.X.X 19.יש לי רווח בשיניים הקידמיות :'( 20.ולסיום - אני מתחילה לפתח אובססיה לויליאם בקט XDD להלהלה ביי. 7:54

אוקי..

אז עכשיו תורי: 1.אני חולה גם על הלהקה הבריטית מקפליי 2.חברה טובה שלי הכירה לי את פול אאוט בוי 3.אני מתה לגור באנגליה\לבקר שם 4.אין לי אף דיסק של פול אאוט בוי *מתביישת* 5.אני משחקת כדורעף 5 פעמים בשבוע 6.הממוצע שלי של המחצית הקודמת הייתה 90 7.אני גרועה אבל ממש גרועה באנגלית ולמרות זאת אני קוראת כל הזמן ספרים באנגלית 8.הייתה לי כלבה שהייתה גדולה ממני באיזה 7 שנים והיא נפטרה מתי שהייתי בכיתה ו' 9.יש לי פול חברות (ואני לא מגזימה..) 10.הנשיקה הראשונה שלי הייתה בכיתה ו' 11.מאז היו לי איזה 3 חברים 12.אני ואימא שלי מכורות לכל תוכנית ראליטית!! 13.ההורים שלי באו מארגנטינה 14.אני דוברת ספרדית שוטפת 15.הכינוי שלי בתפוז זה א א אלפחורסבגלל שאחת מהחברות הכי טובות שלי ואח שלה קוראים לי אלפחורסית (ומי שלא יודעת מזה , זה סוג של ממתק שיש בארגנטינה ואני ממש שונאת את זה) 16.אני צופה בטלנובלות בערוץ ויוה 17.אין לי "חברה הכי טובה"בשבילי כל החברות הן הכי טובות 18.(ולמי שרואה כמעט מלאכים*אני לא רואה*)אז יש שחקנית אחת שקוראים לה מר והיא קרובת משפחה שלי 19.סבא שלי עשיר והוא נתן לכל המשפחה המורחת זהב ויהלומים (לכל אחד) 20.כל מי שנמצאת בפורום הזה.. בשבילי היא עכשיו חברת מאוד טובה שלי.. 21. לא נורא שנגמר.. אבל אני גם בפורום מקפליי ובקומונה של מקפליי.. *כל מי שבאמת קראה את כל זה-מלכה
*

HandsStainedRed

New member
פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ%$@^%!@$!

את שונאת אלפחורס?!?! ואת לא רואה כמעט מלאכים!?!??!!? אעאעאעאה איפה את חיה!?!?^#^%@^@! ואת קרובת משפחה של מריאנה ??!?!?!?^%@##^!$@ פאקOO

well ... ../images/Emo79.gif

1. אני כיתה ט' ואני 1.74 D: 2. בכיתה ו' הייתי עם בת דודה שלי באותו כיתה, ולא ידעתי את זה O: 3. אני גולשת [גלים, בים כזה..למי שמכיר
] 4. לא טסתי אףפעם לחו"ל *מבוייש* 5. אני מתחברת לפעמים ליותר בנים מאשר בנות.. ליטל טוםבוי XD 6. אני אוהבת את פו"ב כמו שלא אהבתי איי פעם להקה/סלבס בכלל. 7. החלום שלי הוא לגור בחו"ל, להצליח ולהיות בהופעה של פו"ב+לפגוש אותם.. והלווו .. לפעמים חלומות מתגשמים (; 8. 2 ההורים שלי מעצבי שיער :p 9. כסף אצלי בידיים מתבזבז בשניותת ^^ 10. אני חולה על כל מה שקשור לדמדומים [סרט,ספר,פסקולים,דמויות..] 11. אני חייה ונושמת את הפורום הזה [גם שזה לא כ"כ נראה..] 12. אני לא פחדניית :p [הוכחה: ביום הראשון שגלשתי במקרה היו גלים מאוד מאוד גבוהים שזה אומר 2 מטר ומעלה..יום נדייר! אני עליתי לפיקק.. D: למי שלא הבין-פיק-המקום שבו נמצאים הגלים ה''גבוהים'' יותר
13. אני מאוד מושפעת מהמשפט 'אין לא יכול, יש לא רוצה' !!! 14. מתאבת סיגריוות !@#$% בצורה הכי קשה שיש.. 15. רצו להוציא לי תעודת זהות בגיל 13 :C 16. לעומת כולם, אני דיי אוהבת את הקטע של מנחם [מהאח הגדול].. כן,כן..אני מעדיפה שאומרים לי דברים בפנים מאשר מרכלים עליי מאוחרי הגב..אחממ..פנינה,אמיר,מאיה,דודי,שרונה,כוכי וכל מי שלא נמצא שמה.. 17. שונאת ערסים, כל מה שקשור אלייהם..פשוט שונאת! מי איתי? :) 18. אני מתעצבנת דיי בקלות:p 19. אני חצי תמניה וחצי טוניסאית D: 20. היה קשהה החראא הזה !!! אהה.. ווו..
שלייי ^^

Fall Out Liel

New member
גם אני חולה על דמדומים ../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

ומנחם אולי מעצבן, אבל אני גם בקבוצה שלו
וערסים פיכסה XD

אחי הקטן חופר לי. ../images/Emo101.gif

1. אני צמחונית מאז שאני זוכרת את עצמי. 2. אני כוססת צפורניים ת-מ-י-ד. הפעם היחידה שהצלחתי להיגמל הייתה שנה שעברה, הפסקתי לכסוס ציפורניים למשך 3 חודשים אבל אז נשברה לי ציפורן ומרוב הבאסה חזרתי לכסוס
3. אני אובססיבית לנעליים בטירוף. יש לי 29 זוגות נעליים
4. אני נוקעת\סודקת\שוברת את החלקים הכי הזויים בגוף. 5. חברות שלי קוראות לי מזוכיסטית כי גם אם אני נפצעת אני ממשיכה כאילו כלום לא קרה ובריקוד אני בעיקרון פשוט.. מכאיבה לעצמי
6. אחד המאכלים האהובים עליי זאת האבקה של המטרנה
7. אני אוספת כל מיני דברים שקשורים לנעלי פויינט - מחזיק מפתחות בצורת פויינט, נעלי בית בצורת נעלי פויינט וכאלה. 8. אני שונאת כתום. 9. רוב הבגדים בארון שלי הם אפורים. 10. במבה וקולה הם מבחינתי השילוב המושלם. 11. אני ממש ממש ממש אוהבת את הבית שלי. 12. הסטודיו הוא הבית השני שלי. 13. אני מתעצבנת מהר. מאוד מאוד מהר. 14. אני עומדת על הדעה שלי בכל מחיר. 15. אני אובססיבית לשיניים ולא רק לשלי אלא גם לשל אחרים.- כלומר לצחצוח שיניים ולמראה השיניים. אני מצחצחת לפחות פעמיים ביום ואם אני אראה בן אדם הכי חתיך בעולם עם שיניים מלוכלכות או צהובות או משהו כזה אני אגעל ממנו ברמות מטורפות. 16. נדירות הפעמים שאני מתאפרת. אני מתאפרת רק להופעות, לפורים ולאירועים ממש ממש חשובים. 17. אני חולה המון פעמים וזה כולל את כל עונות השנה. אני יכולה לחלות בדלקת גרון באמצע הקיץ
18. אני יודעת אנגלית שוטפת - גם בדיבור וגם בכתב ואנגלית היא לא שפת אם שלי ואף פעם גם לא דיברתי אנגלית בבית. אני פשוט יודעת אנגלית מטבעי
19. יש לי קומה משלי בבית ובחדר שלי יש שירותים ומקלחת ואני מתה על החדר שלי :) 20. אני הרביעית מבין 5 ילדים ואני תמיד הייתי הילדה של אבא

Fall Out Liel

New member
אז.........../images/Emo168.gif

1. ההורים שלי גרושים ועברתי לגור אצל אבא שלי לפני חמש שנים והיום חזרתי לגור אצל אמא שלי. 2. תמיד היו לי חברות טובות, אבל רק לפני שנתיים הכרתי את החברה שאני יכולה להגדיר אותה כבאמת החברה הכי טובה, אנחנו ממש ממש שונות אחת מהשנייה ובכ"ז מאוד דומות וקורים לנו אירועים דומים במקביל, כך שאנחנו מבינות אחת את השנייה ממש טוב, והחלום שלנו משותף- לגור בארה"ב!
חח. 3. אני חולהחולהחולהחולהמתהמתהמתהגוססתגוססתגוססתמאוהבתמאוהבתמאוהבתמאוהבת על בע"ח! [חוץ מג'וקים
], מאז ומתמיד חייתי עם כלבים, והיום יש לי 2 כלבות וחתול [ודגים אבל זה לא נחשב כ"כ
], וכשהייתי ילדה רציתי להיות וטרינרית [עד שגיליתי את כל החסרונות ><]. 4. אני במגמת קולנוע ותקשורת ואני מתה על זה, ואני יודעת שזה מה שאני רוצה לעסוק בו. 5. מאז ומתמיד אהבתי לקרוא ספרים ואני הייתי קוראת ארבעה ספרים בשבוע, ומגיל שמונה בערך אני כותבת כל מיני שירים קצרים וסיפורים, ואפילו זכיתי מקום ראשון בתחרות עירונית, השפה שלי מאוד גבוהה ואין לי טעויות כתיב, אני יכולה להשתגע מזה! אני מהמציקים האלה שיתקנו מ'שתי בנים' ל'שני בנים'
. 6. אני חצי אשכנזייה חצי מצרייה, ולמרות שאני חושבת שאני נראית יותר מצרייה אנשים חושבים שאני אשכנזייה שלמה [לא מעניין אבל זה מה שעלה לי עכשיו
]. 7. יש לי עיניים כחולות-ירוקות-דבש-חום והן משנות צבעים, והן הדבר שאני הכי אוהבת בגוף שלי ובחיים לא הייתי משנה אותן. 8. אני מפתחות רגשות לכל דבר כמעט, וזה יכול להיות גם דבר חשמלי/מכני או משהו ><, אבל לא רגשות בסגנון פריקי כזה
אלא שקשה לי למשל להחליף את הפלאפון, כי אני אוהבת אותו, נו הבנתן נכון?
. 9. היו אמורים להיות לי שני אחים/אחיות/גם וגם קטנים. 10. אני ואחותי ואח שלי הגדולים לא מאותו אבא, הם מאבא אחר ואני מאבא אחר. 11. כמעט מתתי בלידה, חבל הטבור נכרך סביב צווארי וחנק אותי, אבל ניצלתי בניתוח קיסרי
. 12. אני סולחת מאוד מהר, אבל אף פעם לא שוכחת. 13. בגידות זה דבר שאני בחיים לא אסלח עליו, זה הדבר הכי קשה שיכולים לעשות לי. 14. עדיין לא היה לי חבר רציני ליותר מחודש, אני לא מצליחה להתחבר עם מישהו יותר מדי זמן, למרות שאני נורא רומנטית וממש רוצה קשר ארוך ומיוחד עם אהוב, אבל אני מרגישה שפה אני לא אמצא אותו.. 15. אני לא פטריוטית מודה. אני אוהבת את ישראל אבל לא את האופי הישראלי שאותו אני מתעבת. אני מרגישה שאני צריכה להוכיח את עצמי כשאני בחו"ל או מדברת עם אנשים מחו"ל, אבל אני ממש גאה ושמחה בזה שאני יהודיה, אני בחיים לא אשנה את דתי. 16. אבל אני אתאיסטית למרות שלפני שנה האמנתי באלוהים, ואפילו קראתי תהילים. 17. אני אוהבת להיות מיוחדת ושונה מאחרים, בהתחלה שנאתי את השוני שלי והיום אני מחפשת איפה ואיך להיות שונה מאחרים, והדעות וההשקפה שלי על דברים והחיים שונה משל אחרים, ואני אוהבת את זה. 18. בארבע שנים האחרונות אני חושבת שעבר עליי השינוי הכי גדול ורציני בחיים שלי, התבגרתי ונעשיתי עצמאית, אני מרגישה שדברים רבים בי השתנו, ואני עדיין לומדת כל יום שעובר על עצמי. 19. אני מתוסבכת, עדיף לא להיכנס לזה או לנסות להבין, אני נורא סגורה וקשה לי לשתף אנשים ברגשות שלי ובמה שעובר עליי, אבל אני נורא אוהבת להקשיב לאנשים ולעזור להם עם מה שעובר עליהם. 20. אני חופרת
[מפתיע
]

fobnikit

New member
וואוו../images/Emo15.gif

חח גם לי יש חברה הכי טובה שיש לנו חלום משותף לגור בארה"בXDD

Fall Out Liel

New member
חח אז בואו ניסע ביחד ../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

הכי מגניב לגור בדירת סטודיו ולעשות מסיבות כל שבוע כשרקע אורות ניו יורק/הוליווד

למעלה