אז.........../images/Emo168.gif
1. ההורים שלי גרושים ועברתי לגור אצל אבא שלי לפני חמש שנים והיום חזרתי לגור אצל אמא שלי. 2. תמיד היו לי חברות טובות, אבל רק לפני שנתיים הכרתי את החברה שאני יכולה להגדיר אותה כבאמת החברה הכי טובה, אנחנו ממש ממש שונות אחת מהשנייה ובכ"ז מאוד דומות וקורים לנו אירועים דומים במקביל, כך שאנחנו מבינות אחת את השנייה ממש טוב, והחלום שלנו משותף- לגור בארה"ב!
חח. 3. אני חולהחולהחולהחולהמתהמתהמתהגוססתגוססתגוססתמאוהבתמאוהבתמאוהבתמאוהבת על בע"ח! [חוץ מג'וקים
], מאז ומתמיד חייתי עם כלבים, והיום יש לי 2 כלבות וחתול [ודגים אבל זה לא נחשב כ"כ
], וכשהייתי ילדה רציתי להיות וטרינרית [עד שגיליתי את כל החסרונות ><]. 4. אני במגמת קולנוע ותקשורת ואני מתה על זה, ואני יודעת שזה מה שאני רוצה לעסוק בו. 5. מאז ומתמיד אהבתי לקרוא ספרים ואני הייתי קוראת ארבעה ספרים בשבוע, ומגיל שמונה בערך אני כותבת כל מיני שירים קצרים וסיפורים, ואפילו זכיתי מקום ראשון בתחרות עירונית, השפה שלי מאוד גבוהה ואין לי טעויות כתיב, אני יכולה להשתגע מזה! אני מהמציקים האלה שיתקנו מ'שתי בנים' ל'שני בנים'
. 6. אני חצי אשכנזייה חצי מצרייה, ולמרות שאני חושבת שאני נראית יותר מצרייה אנשים חושבים שאני אשכנזייה שלמה [לא מעניין אבל זה מה שעלה לי עכשיו
]. 7. יש לי עיניים כחולות-ירוקות-דבש-חום והן משנות צבעים, והן הדבר שאני הכי אוהבת בגוף שלי ובחיים לא הייתי משנה אותן. 8. אני מפתחות רגשות לכל דבר כמעט, וזה יכול להיות גם דבר חשמלי/מכני או משהו ><, אבל לא רגשות בסגנון פריקי כזה
אלא שקשה לי למשל להחליף את הפלאפון, כי אני אוהבת אותו, נו הבנתן נכון?
. 9. היו אמורים להיות לי שני אחים/אחיות/גם וגם קטנים. 10. אני ואחותי ואח שלי הגדולים לא מאותו אבא, הם מאבא אחר ואני מאבא אחר. 11. כמעט מתתי בלידה, חבל הטבור נכרך סביב צווארי וחנק אותי, אבל ניצלתי בניתוח קיסרי
. 12. אני סולחת מאוד מהר, אבל אף פעם לא שוכחת. 13. בגידות זה דבר שאני בחיים לא אסלח עליו, זה הדבר הכי קשה שיכולים לעשות לי. 14. עדיין לא היה לי חבר רציני ליותר מחודש, אני לא מצליחה להתחבר עם מישהו יותר מדי זמן, למרות שאני נורא רומנטית וממש רוצה קשר ארוך ומיוחד עם אהוב, אבל אני מרגישה שפה אני לא אמצא אותו.. 15. אני לא פטריוטית מודה. אני אוהבת את ישראל אבל לא את האופי הישראלי שאותו אני מתעבת. אני מרגישה שאני צריכה להוכיח את עצמי כשאני בחו"ל או מדברת עם אנשים מחו"ל, אבל אני ממש גאה ושמחה בזה שאני יהודיה, אני בחיים לא אשנה את דתי. 16. אבל אני אתאיסטית למרות שלפני שנה האמנתי באלוהים, ואפילו קראתי תהילים. 17. אני אוהבת להיות מיוחדת ושונה מאחרים, בהתחלה שנאתי את השוני שלי והיום אני מחפשת איפה ואיך להיות שונה מאחרים, והדעות וההשקפה שלי על דברים והחיים שונה משל אחרים, ואני אוהבת את זה. 18. בארבע שנים האחרונות אני חושבת שעבר עליי השינוי הכי גדול ורציני בחיים שלי, התבגרתי ונעשיתי עצמאית, אני מרגישה שדברים רבים בי השתנו, ואני עדיין לומדת כל יום שעובר על עצמי. 19. אני מתוסבכת, עדיף לא להיכנס לזה או לנסות להבין, אני נורא סגורה וקשה לי לשתף אנשים ברגשות שלי ובמה שעובר עליי, אבל אני נורא אוהבת להקשיב לאנשים ולעזור להם עם מה שעובר עליהם. 20. אני חופרת
[מפתיע
]