20 עובדות על...

20 עובדות על...

אוקיי, פינה חדשה שאני מתחיל ונקווה שתאהבו.

אז ככה, אני מאוד אוהב להסביר על דמויות. על כולן. להסביר מה המוצא שלהן, מה הטראומה שלהן, מה הייתה האהבה הראשונה שלהן, מה הקטע של ההורים שלהן...

בכל מקרה, בכל פינה אני אתן לכם דמות וכל אחד ייתן עובדה קצרה עליה פרי דמיונו וקצת פירוט- עד שנגיע לעובדה מספר 20. וככה נוכל להרחיב את הדמויות שלנו.

לא מבינים? לא נורא, אני אתחיל ותבינו.

הדמות של הפעם

מנעלמים... היא חכמה... היא יפה... היא...
&nbsp
אמה קליין?!
&nbsp
כי יובל זה צפוי מדי. ורציתי דמות מגניבה מנעלמים אז היי, הנה אמה, החוקרת של אשמורת, מחלצת הנעלמים והחברה של עידו.
&nbsp
תפקידנו הוא להמציא לה 20 עובדות מגניבות, כל אחד עובדה בכל פעם.
&nbsp
אני אתחיל ותבינו.

עובדה מספר אחת

היא נקראת על שם אמה תומפסון
&nbsp
ארבע שנים לפני שהיא נולדה, יצא לקולנוע הסרט "על תבונה ורגישות". הסרט מספר על שתי תאומות מהכפר שמחפשות בעלים עשירים בשבילם. הוא זכה להצלחה מסחרית עצומה.
&nbsp
ההורים שלה התלהבו מאוד מהסרט. את התסריט לסרט כתבה השחקנית הראשית, אמה תומפסון.
&nbsp
לכן, כשאמה נולדה, לא הייתה ממש התלבטות איזה שם היא תקבל... שם מאוד מיוחד, שונה, ואחד שגרם לה להרגיש מיוחדת כל החיים.

panda0zombie

New member
עובדה מספר 2

רעיון ממש מגניב
&nbsp
מוצא: סבא וסבתא של אמה מצד אמא הם קנדים במקור ובעקבות ההריון עם רות הם החליטו לעלות לארץ והתיישבו בעיירה תמימה ולא מסוכנת בכלל בשם אשמורת.
סבא וסבתא מצד אבא נולדו כבר בארץ (מוצא אשכנזי) ואף עזרו להקים את בית ספר.
&nbsp
(אם יש משהו בעובדות שלא הגיוני כי כבר דיברו עליו או משהו אז סורי
)

עובדה מספר שלוש

היא מעריצה את שרלוק הולמס
אמה, כמו שהאופי שלה רומז, היא בחורה מאוד סקרנית. הסקרנות גרמה לה לחקור דברים רבים עוד לפני ההרעלה, ובאחד מהמשימות הסודיות שלה בספרייה היא גילתה את שרלוק הולמס.
&nbsp
הבלש המפורסם, שתמיד ידע מה לא בסדר ומתי, ותמיד יצא להרפתקאות עם עוזר נלהב אך קצת טיפש (אלון?) שצריך הסברים.
&nbsp
אמה תמיד חלמה להיות שרלוק הולמס. בלי המקטרת, אבל כן להיות בלשית. בינתיים זה די מצליח לה.

dar dahan

Member
עובדה מספר 6

היא אוהבת תינוקות ובתל אביב היא הייתה עושה המון בייביסיטינג.
החלום שלה זה להיות אמא ל4-5 ילדים.
&nbsp
&nbsp

עובדה מספר 7

פעם היא התחלפה עם אלון
&nbsp
באותה תקופה היה לה שיער קצר (מגיפת כינים נוראית) ולא היו הרבה הבדלים בינה לבין אלון. בדיוק היה בוחן במדעים ובגלל כל העניין עם הכינים היא לא התכוננה יותר מדי.
&nbsp
אז היא הצליחה לשכנע את אלון לבוא במקומה למבחן ושהיא תלך במקומו ללמוד. אלון נחרד לגלות שהיא נתנה למורה לטעות בשיעורי מדעים...
&nbsp
מאז, היא שמרה תמונה שלהם בתפקידים ההפוכים כדי להזכיר לאלון אם היא תצטרך משהו כדי לסחוט אותו. וגם סתם כדי לצחוק.

Roei152

Well-known member
מנהל
עובדה מספר 5 ...
התלבטתי מאוד אם להשתתף והחלטתי להיות נועז...
שהייתה קטנה , והיו הולכים לטיול משפחתי , אמה הייתה אוהבת לחקור דברים וכל הזמן הייתה הולכת לאיבוד , עד שההוריםם שלה החליטו לקשור אותה בחבל היד של אמה היתה קשורה ליד של מוטי או רות.... \
טיפשי הא?

שיר m

Well-known member
אחלה רעיון:)

(אני מהבוקר מנסה לחשוב על משהו אבל לא הולך לי
)

למעלה