20 דקות בפקק

puma141

New member
כמה רוע אלוהים..הורסים לי את כל

המוניטין למצוא חתן פוטנציאלי, פאק!

puma141

New member
יאללה שדרי בשושו..

אני שולחת לך תקמייל של אמא שלי, חייבת את דעתה.

שלחי פעמיים, טוב?

BW37

New member
המממ...

אל על היא חברה פרטית בדיוק כמו סלקום או תנובה
אני יודע להשוות מחירים טוב עם טיסות מישראל מזרחה, ואחר כך המשך ליעדים אחרים
וכל טיסה ובכל זמן ובכל מחלקה, טיסה עם קוריאן אייר תהיה זולה בעשרות אחוזים מאל על,
במטוסים יותר חדשים, יותר מרווחים, עם שירות יותר טוב.

מילא המחיר היה זול באל על
אבל לטוס עם קוריאן שהיא מדורגת בדרך כלל במקום בערך 5 בעולם מבחינת שירות
ולשלם 30-40 אחוז פחות מאל על שמדורגת מקום 30 בעולם.

זה כמו לנהוג בסוסיתא שעולה כפול ממרצדס

mri10

New member
והנה עוד פעם פקק.

וואו אני רוצה לצעוק,זה פשוט מטורף.עוד פעם לעמוד והסוף לא קרוב,ומה שעוד מעצבן פה,זה שאין לך את השקט לכתוב בסמארטפון ולשגע אותכם,כי כל רגע צריך לזוז כמה מטרים,זה לא פקק שעומד על המקום לגמרי,ואם לא תזוז את המטר שניים שסוף סוף התפנו,אתה תקבל צפירות כאילו מי שישמע הכביש פנוי עד אילת....הנה הצלחתי להשלים את ההודעה...ושתדעו לכם שעוד פקק אחד אני שוקל לאמץ את ההצעה של פומה בקשר לאופניים ולתל אביב.

puma141

New member
בסוף יצא ממך הישראלי! פאדיחות....

חחחחחחח סתם אני צוחקת!

כן אתה צודק בכל מה שכתבת.:)
ואני חייבת וידוי-
פעם אני..הייתי זו שצפצפה מאחור,*לא בכוונה, נשבעת* ואז מישהו עשה לי קטע ונסע במהירות שיא את הכמה מטרים
עד הרכב שלפניו, יצא מהאוטו שלו חייך, ופרש ידיים לצדדים!

אני-נקרעתי ו.....כמובן התנצלתי שזה היה בטעות!

אם תרצה אופניים ממנעים-דבר איתי :)פתרון מעולה!!

mri10

New member
נהג חמוד ההוא שמלפנייך.

יש לי רושם שזה היה אני.

puma141

New member

אם הייתי יודעת /שזה אתה-הייתי רצה אליך ומחבקת אותך!
אתה הדבר הכי טהור פה:) אין יותר ממך!

mri10

New member
בואי נזרום רגע עם הסיטואציה.

ולצורך הדרמה נניח שמדובר בנתיבי איילון ב17:00 בצהריים בסופ"ש. שעת שיא. בחור חובש כיפה מאיץ את רכבו בתוך פקק,בולם בפתאומיות,יוצא החוצא ומצטלב באמצע הכביש,מהרכב שמאחוריו יוצאת בחורה חילונית,מהיפהיפיות שבאומה(כך עפ"י עדותה)היא רצה לכיוונו והוא לכיוונה, ושניהם מתחבקים עד כאב,כשהבחור החסון מניף אותה אל על,אל מול עיניהם המשתאות של עשרות הנהגים.

למחרת זה תופס את העמוד הראשון בנו יורק טיימס,עכשיו אני שובר את הראש על כותרת. מה דעתך???

BW37

New member
זה יהיה רק אם...

ביום שתהיה תמונה
של בחור יהודי חובש כיפה, מתחבק עם בחורה ערביה
זה יגיע לעמוד הראשי של כל עיתוני העולם...

עוד רחוק היום ...

mri10

New member
ולצד זה

יהיה מאמר פרשנות ארוך של BW37 שמסביר למה זה לא משהו טוב,ועד שהוא לא יתחבק עם ערביה,אז בעצם אנחנו שבויים בדעות קדומות,וחוץ מזה שנתיבי איילון זה שטח כבוש,ובכלל מדובר בתרבות פרועה של ישראלים שחושבים שמותר ככה להתפרע מאהבה באמצע הכביש,ועוד כהנה וכהנה.

נ.ב. לכל החוששים והחוששות,נא לא להוריד את הדגל לחצי התורן,מדובר סה"כ בשעשוע שנועד לעשות לכם מעט טוב,ובכל מקרה התנועה זורמת כרגיל בנתיבי איילון,הן לצפון והן לדרום.(אני ופומה נמצאים בכלל במצדה)

למעלה