=*=*=20 ביולי תשס"ו=*=*=

1 shiran 1

New member
=*=*=20 ביולי תשס"ו=*=*=

ככה תמה לה עוד שנת לימודים קשה ומפרחת שתיהיה לכם חופשה נעימה תנצלו אותה עד הסוף לכל בוגרי י"ב(אם יש פה) גיוס קל אז איך עברה לכם השנה? איך התעודות? מרוצים? אני את 3 שנות לימודי בחטיבת הביינים סיימתי 3 שנים מפרחות
ולא פשוטות היה לי מורה אחד הטובים בבצפר ושאני אתגעגע אליו ואני שמחה סוף סוף לעזוב את הכיתה הזאת הייתה לי את הכיתה הכי יצורה בעולם התעודה שלי לא הייתה מי יודע מה הכל היה בין טוב לטוב מאוד והיו לי הרבה ירידות שנה הבאה תיכון אני מתה מפחד מבגרויות וכל הדברים האלה ועוד במואץ אני מקווה שאני אשרוד שם עוד יומיים טיול גיבוש של מואץ אני מקווה מאוד להכיר חברים וחברות חדשים כי נמאס לי מחברות שלי אז שתיהיה לכם חופשה נעימה

סתיו26

New member
היה לי __(של תעודה

היה לי חרא של תעודה כולה 2מאות ומה הממוצע???84..בגלל המוררות המעצבנות האלו.. כיף לך אני סיימתי רק את כגיתה ז' כולה...

גילווש

New member
לפחות יש לך 100 ... הציון הכי גבוה

אצלי זה 80 ... הכי נמוך 60... ואני סיימתי יא`... למרות שגם בחופש אני צריכה להמשיך ללמוד..

השנה שליייי-מדהימההההה../images/Emo99.gif

אני עולה לכיתה י"א מה שאומר שמחכה לי שנה ממש קשה שנה הבאה... היום לי השנה 3 בגרויות ולמזלי שלושתן היו קלות..
סיימתי עם תעודה טובההה מאודדדדד אני מקום ראשון בכיתה עם 3 מאיות
איזה כיףףף שחופששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
חופש מושלם לכולם

אהההה שירנוששששש

תהני המון המון בטיול,שיהיה לך חופש מקסים
ואני מקווה שתכירי המוןהמון חברות וחברים חדשים והמון
במואץ...

מיכל C

New member
חופש נעים!

בהצלחה במואץ ובתיכון... לי יש ביום שני הקרוב בגרות אחרונה ב ה ח ל ט -בספרות.. אח"כ המסיבת סיום וזהווווו לגיוס יש לי עוד זמן אז אתן תצטרכו לסבול אותי פה עוד קצת חח.. חופשה מהנה..תבלוו!

1 shiran 1

New member
אוף חשבנו אנחנו כבר נפתרים ממך../images/Emo6.gif

בהצלחה בבגרות

סתיו26

New member
היי מיכלו'ש..

היי מיכלו'ש..שיהיה לך בהצלחה ענקית בבגרות האחרונה!! אני רק בכיתה ז' אז אני לא בקטע של בגרויות וכאלו.. שיהיה המונמון בהצלחה וחופש נעים.. מיכלו'ש-סתיו26

גילווש

New member
גם לי יש יום שני בגרות בספרות אבל

אני כיתה יא` וגם יש מועד ב` במתמטיקה...

סתיו26

New member
מה זה מואץ??

אשמח שתסבירו כי אני ניתקלת בזה המון... לוב יו!!מיכל-סתיו26

1 shiran 1

New member
מואץ זה כיתה של תלמידים "חרשים"

אפשר להגיד שאת כל הבגרויות עושים בי' יא' ורק אנגלית חשבון והבעה עושים ביב'