2

berliyoz

New member
2

שמעתי שיש שיטה שבה מכוונים לייזר ירוק לזווית העין בזמן שאדם ישן. כאשר הוא בחלום והוא רואה בזווית העין אור ירוק הוא יודע שהוא חולם. שאלתי מה החסרון בשיטה. הבעיה מתחילה כאשר רואים אור ירוק בזווית העין המציאות

LucidGuess

New member
אתה מדבר על מכשירים ליצירת חצלול?

לא שמעתי אף פעם על ליזר ירוק שמכוונים לזוית העין כדי ליצור חלום צלול אבל אולי אתה מתכוון למכשירים ליצירת חלום צלול ( פרי פיתוח של המכון לחקר חלומות צלולים ) שזו מן מסיכת בד קטנה עם חיישנים שאתה לובש על העיניים לפני השינה, וברגע שהחיישנים מזהים שאתה חולם ( לפי תנועות העפעפים בזמן חלום ) נידלקים אורות קטנים מהבהבים ( אדומים נדמה לי ) בזווית העין כדי לירמוז לך שאתה חולם, בחלום אתה תראה את זה בתור משהו זוהר או נוצץ, לדוגמה כוכב זוהר, שמש, יהלום שמנצנץ בשמש, להבות של אש וכו´. Lucid

angel of Death

New member
לייזר ירוק../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif

יש לייזר ירוק? חשבתי שיש לייזרים רק בצבעי היסוד... מוזר...

guruyaya

New member
ליזר ירוק

למעשה, הליזר המודרני, בא רק בצבע ירוק, ולאחר מכן מעובד כך שיהיה בשאר הצבעים. זו הסיבה שלייזר ירוק הוא הזול ביותר. אבל זה לא קשור לחלומות צלולים כהוא זה.

Variety

New member
הבעיה בשיטה

אני גם שמעתי על זה. בעקרון, זאת השיטה הכי מפגרת שקיימת. לא רק שיש לה תופעות לוואי נוראיות שצורבות את העין, ורואים למשך המון זמן כתמים והראיה דפוקה, אלא שיש דרכים פי אלף פשוטות. בלילה אנחנו זזים, ולכן המסיכה הרבה יותר מתאימה. זה נקרא NovaDreamer, יש לי את זה, ואפשר להצליח הרבה יותר טוב גם בלי זה. אפשר לקרוא על זה עוד באתר של החברה: www.lucidity.com לדעתי השיטות הרגילות גם של בדיקת מציאות שעליה מבוסס בעצם הרעיון של רוב המכשירים, הרבה יותר טובות. באתר שלי רשום על שיטות שונות: www.LDreams.com

למעלה