2 X יומולדת!
V VAMPhantom New member 20/10/06 #2 מזל-טוב לריני!../images/Emo140.gif שפע ברכות ואיחולים, עלי והצליחי ותגשימי משאלותיך
U unb®eakable New member 20/10/06 #6 מזל טוב חתיכים הרבה מזל טוב שפע ברכות ואיחולים שתהיו לי בריאים ועד 150. אוהב חתול שמיל
G g a g a New member 20/10/06 #9 ../images/Emo140.gif../images/Emo49.gifריני ג'קסון../images/Emo70.gif../images/Emo212.gif../images/Emo28.gif עלי והצליחי בכל מעשה ידייך! שתזכי להיות מנכ"לית גדולה וחשובה ותעשי מיליארדים שכל חלומותייך יתגשמו ותזכי לחיים טובים ומאושרים יומולדת שמייח בובה
../images/Emo140.gif../images/Emo49.gifריני ג'קסון../images/Emo70.gif../images/Emo212.gif../images/Emo28.gif עלי והצליחי בכל מעשה ידייך! שתזכי להיות מנכ"לית גדולה וחשובה ותעשי מיליארדים שכל חלומותייך יתגשמו ותזכי לחיים טובים ומאושרים יומולדת שמייח בובה
F FavO r i Tes New member 21/10/06 #12 ריניייי../images/Emo24.gif הרבה מזל טוב עד 120! תמשיכי להיות בנאדם מקסים שכל חלומותייך ושאיפותייך ייתגשמו הרבה הצלחה!
ריניייי../images/Emo24.gif הרבה מזל טוב עד 120! תמשיכי להיות בנאדם מקסים שכל חלומותייך ושאיפותייך ייתגשמו הרבה הצלחה!
J Just a sexy girl New member 22/10/06 #16 ריני!!!!!!../images/Emo140.gif קצת באיחור אבל אני בטוחה שתסלחי לי ... המון המון מזל טוב! תגשימי משאלותייך! ותצליחי בכל מעשה ידייך! נ.ב יש לי משהו קטן בשבילך ALL MY LOVE Rosemarin
ריני!!!!!!../images/Emo140.gif קצת באיחור אבל אני בטוחה שתסלחי לי ... המון המון מזל טוב! תגשימי משאלותייך! ותצליחי בכל מעשה ידייך! נ.ב יש לי משהו קטן בשבילך ALL MY LOVE Rosemarin
V VAMPhantom New member 20/10/06 #3 מזל-טוב למאור!../images/Emo213.gif שפע איחולים, שתצליח בכל מעשיך! ותגשים את דרכך!
G g a g a New member 20/10/06 #10 ../images/Emo49.gifגם למאור../images/Emo24.gif הרבה אושר ועושר, בריאות והצלחה בכל יומולדת שמח
F FavO r i Tes New member 21/10/06 #13 ../images/Emo13.gifנאורררר../images/Emo65.gif גמלך הרבה מזל טוב עד 120! יום הולדת שמח הרבה בריאות, אהבה, אושר ועושר. הרבה הצלחה בצבא ובכלל בחיים. תשמור על עצמך
../images/Emo13.gifנאורררר../images/Emo65.gif גמלך הרבה מזל טוב עד 120! יום הולדת שמח הרבה בריאות, אהבה, אושר ועושר. הרבה הצלחה בצבא ובכלל בחיים. תשמור על עצמך
D Different Freak New member 20/10/06 #4 גם לי! גם לי יש יום הולדת! [אלא אם התכוונת אלי קודם וכתבת מאור במקום נאור - אז תודה ]
V VAMPhantom New member 20/10/06 #5 אופסססליחה../images/Emo9.gifהכוונה לנאור סורי, ידעתי, שאסור בחדר-חושך לרשום!
R rinatgor New member 21/10/06 #11 ../images/Emo65.gifמזל טוף רינייייייייי!!!../images/Emo65.gif ריני אני מאחלת לך הרבה אושר והצלחה בכל מה שתעשי... הרבה מזל טוף ותמשיכי להיות מצחיקה ומשוגעת כמו שאת חחח רינת...
../images/Emo65.gifמזל טוף רינייייייייי!!!../images/Emo65.gif ריני אני מאחלת לך הרבה אושר והצלחה בכל מה שתעשי... הרבה מזל טוף ותמשיכי להיות מצחיקה ומשוגעת כמו שאת חחח רינת...
מ מיכל אישתו של מייקל New member 23/10/06 #17 מזל טוב ריני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יווו סליחה על האיחורררר המון המון המוןןןןןןןןןן מזל טוב אושר בריאות שמחה אהבה וכל שתחפצי שיהיה לך אחלה שבוע!
מזל טוב ריני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יווו סליחה על האיחורררר המון המון המוןןןןןןןןןן מזל טוב אושר בריאות שמחה אהבה וכל שתחפצי שיהיה לך אחלה שבוע!