dopey_wizard
New member
2 much יהדות in the air
טוב, כפי שבטח גם אתם שמתם לב, הפורום שלונו החליט לחזור בתשובה, אין דיונים על כישופים (למעט השאלה "איך אני מתחיל?") וגם אין דיונים על וודקה! (דוד עושה פרצוף עצוב..), והדבר היחידי כמעט שמצוי באויר הפורום הוא יהדות! וויכוחים על האם אלוהים קיים\ מה הוא רוצה\ במה מאמינים\מה כתוב בתנך\ מה חכם ביהדות\ מהנכון ביהגות\ מה לא נכון על פי היהדות וכו´ וכו´ וכו´........ בגלל שאנו בנושא החלטתי להתעניין קצת ביהדות (להתחיל לקרוא שוב, ללמוד עוד קצת וכו...) אז יש לי כמה שאלות, וכמה עצות\רעיונות...: טוב נתחיל אם השאלות... מי שהולך לפי היהדות\ מאמין ביהדות\אלוהים יהודי שיכתוב בנושא התגובה
יהודי ושיפרט את אמונתו בתוכן ההודעה (מאמין בזה אבל זה לא נכון לגביי... ואני מאמין בחלק מזה אבל זה לא כי... וכו´...) מי מתעניין\ עוסק בקבלה מעשית ? (יש כאלה בפורום?) מי יודע משהו על נבואות לפי היהדות? (דברים שאמורים לקרוא בזמן הקרוב..(כמה שנים קדימה)) מי פה אוהב דוסים, ומה אתה מאמין?, ומי שונא דוסים ומה הוא מאמין? (כאילו לכתוב , אני שונא דוסים (כי...) ואני מאמין ב...) עצות.שמועות.עובדות..: טוב, בוא נדבר קצת על המשיח ומלחמת גוגומגוג (או גוג או מגוג, לא יודע..) בקיצור, לפי מה ששמעתי, היא התחילה ב2000 (שנה) ובמלחמה זו כול העולם יהיה נגד ישראל וגם תיפול פצצת אטום על ירושלים וימותו 2 שליש מיהודים בארץ ואז יבוא משיח... לאחר 7 חודשים מהפלת הפצצה... מה אתם יודעים\שמעתם\ראיתם... טוב, אני הולך לפרסם אתר, כנסו תלחצו קלטות ואז תלחצו על צד מסויים.. זה מוריד את זה למחשב 10 מגהבייט בערך כול צד, אבל כול צד זה 120 דקות בערך... אז זה שווה, זה שופר האתר של הרב אמנון יצחק, הקלטות שלו, תשמעו דווקה די מעניין וחכם, תגידו מה אתם חושבים עליו, מה אתם חושבים על מה שהוא אומר, מה אתם אומרים, נחזור בתשובה?, כול מה שהוא אומר נכון\שטויות\הוא עושה זאת בישביל הכסף\הוא צדיק גדול...? מה מה מ-ה?
טוב, כפי שבטח גם אתם שמתם לב, הפורום שלונו החליט לחזור בתשובה, אין דיונים על כישופים (למעט השאלה "איך אני מתחיל?") וגם אין דיונים על וודקה! (דוד עושה פרצוף עצוב..), והדבר היחידי כמעט שמצוי באויר הפורום הוא יהדות! וויכוחים על האם אלוהים קיים\ מה הוא רוצה\ במה מאמינים\מה כתוב בתנך\ מה חכם ביהדות\ מהנכון ביהגות\ מה לא נכון על פי היהדות וכו´ וכו´ וכו´........ בגלל שאנו בנושא החלטתי להתעניין קצת ביהדות (להתחיל לקרוא שוב, ללמוד עוד קצת וכו...) אז יש לי כמה שאלות, וכמה עצות\רעיונות...: טוב נתחיל אם השאלות... מי שהולך לפי היהדות\ מאמין ביהדות\אלוהים יהודי שיכתוב בנושא התגובה