2/7 - משחקי היום

LADodger

New member
המהלך המצחיק של המשחק

חואן פייר עושה BUNT DOUBLE חחחחחחח...... הבאנט שלו קפץ מעל הראש של צ'יפר ג'ונס, נחת על הבסיס השלישי (ב-FAIR SIDE) ואז התגלגל ל-FOUL TERRIRTORY..... בינתיים פייר כבר הגיע לשני. בקיצור, עד שפייר עושה דאבל, זה עדיין לא קורה עם חבטה נורמלית.

בפורום של בוסטון כבר מחכים ליום שאלסבורי יעשה

באנט דאבל. הוא כל כך מהיר שזה פשוט חייב לקרות. כבר במשחק השלישי שלו הוא הספיק לעשות משהו ששום רד סוקס לא עשה עשר שנים, לעשות ראן מהבסיס השני בווילד פיץ'. והבאנט שלו לא הולך לקפוץ מעל או לבלבל את הט'רד בייסמן. זה פשוט יהיה באנט רגיל, שהט'רד בייסמן ירים, ואלסבורי יהיה כבר בבסיס השני
כן, זה הולך לקרות:-פ

passanger57

New member
ראיתי את המהלך באמת - מטוס

אז מי הכי מהיר ברד סוקס - לוגו קריספ או אלסבורי ?????(ובן קוקו ללוגו ?? )

אלסבורי יותר משניהם

הוא 0.3 שניות יותר מהיר מלוגו לפירסט. בין לוגו לקוקו ההבדל בטח יותר קטן...נדמה לי שלוגו לפני קוקו.

BarcaBoy2

New member
אני לא מאמין איזה עלובים הוויט וקס

להוביל 6-2 בשמיני ולהפסיד 7-6 לא להאמין פשוט

BarcaBoy2

New member
חח צריכים לפרסם אזערה לקבוצה שלנו

שכל הקשר בין הוויט סוקס לניצחון מקרי בהחלט חח אני עדיין בשוק מההפסד הזה לפחות שהיום ננצח

3/7 - משחקי היום

יש פיצוצים במשחק הראשון של הערב , פייראטס-ברו קרו . 2 HBP . לא ראיתי מה קרה , אבל לפי מה שאני רואה ב-Gameday קפואנו פגע בנאדי ואז יומאן רצה להחזיר ופגע בהארט . אני לא יודע אם המהלכים היו מכוונים , אבל אם כן זה רק מוכיח שחייבים לחוקק חוק למניעת אלימות , אי סדר ואי הגינות בבייסבול (ככל הידוע לי יש את "ספר החוקים הלא כתובים" של הבייסבול שבעצם אומר שמותר לשחקן להחזיר HBP אם שחקן שלו מהקבוצה קיבל בכוונה . אני זוכר שפעם אוהד של היאנקיז בא להבכיין בפורום של הקאבס על כך שאנחנו לא פועלים על פי עקרונות הספר) . יומאן היה חייב לשמור על הכבוד של חברו לקבוצה וניסה לפגוע בהארט התמים . מה הוא עשה לו שמגיע לו לקבל פסטבול ??? מה היה קורה אם הארט היה שובר עצם ומסיים את העונה ? מה אז יומאן היה עושה , מחזיר למילווקי את הכסף מהחוזה של הארט ? אם נחזור לבייסבול , קפואנו יצא אחרי 3.1 והחליף אותו גאלארדו . Go Pirates ! פרדי סאנצ'ז עולה עולה עולה , עולה עולה עולה , עולה עולה עולה .

NYMets Man

New member
למה לא פתחת הודעה חדשה???

כדאי שתפתח הודעה חדשה, גם ככה עוד לא כתבו על משחקי היום

אוי די להיות כזה יפה נפש.

מכות, פיצוצים, כבוד והיט ביי פיצ'ס זה חלק מהמשחק. גם ככה המשחק משעמם ובלי אקשן רוב הזמן, לא צריך להוריד גם את המעט אקשן ועצבים שנמצאים שם. אגב, בסדרה שהייתה בתחילת השנה בין הפייראטס למילווקי במילווקי מאט קאפס פוצץ את פרינס פילדר (קאפס הורחק ל3 משחקים..) ופילדר היה עצבני רצח. אהבתי לראות היום את פילדר לאחר שחבט פליי אאוט מוציא את העצבים על הקולרים בספסל... כאילו הם שק אגרוף. אני כלכך שונא את הפוזאיסט הזה, למרות שהוא בפנטזי שלי. כזה ילד מטומטם.

לא נראה לי שהורים יסכימו איתך.

אני לא מכיר הורה אמריקני ממוצע שרוצה לשלוח את הילד שלו למשחק בייסבול שהופך לשדה קרב של חילופי אגרופים בין שחקנים . אפילו בהיאבקות (wwe ) לא נותנים לילדים לצפות . יפה נפש ? אני חושב שאתה טועה בבנאדם . אני מגיע ממקום שלוחם נגד הממסד ואנשיו האינטרסנטים , מושחתים וחסרי ערכים, יפי הנפש , אלה שרוצים לבנות עולם טוב יותר , אבל מחזיקים בדעות קדומות וגזעניות . תקרא לי יפה נפש או איך שאתה רוצה , אבל אני לא מכיר הורה שירצה לשלוח את הילד שלו לבית ספר אלים שבו הילד יכול להידקר . כל האלימות היא תוצר לוואי של תרבות הרייטינג האמריקנית, זאת שמנסה לייצר כוכבים ולגרום לילדים להעריץ אותם ולפתח הפרעות נפשיות רק בגלל שהם לא יכולים להידמות לכוכבים שעל המסך אמנם אני לא מכיר את הבייסבול הרבה שנים , אבל אני יכול לתת מספר דוגמאות על שיטות מניעת האלימות של דייויד סטרן ב-NBA . תראה לי שחקן שיעז ללכת מכות . בעונה שעברה כרמלו אנטוני ושחקני דנבר הלכו מכות עם שחקני הניקס וכל אחד מהם הורחק למספר רב של משחקים. אני לא זוכר בודאות אם כרמלו שיחק או לא באול סטאר גיים בוגאס , אבל יש דוגמאות מהעבר על שחקנים שהפסידו את האול סטאר גיים רק בגלל בעיות משמעת וחבלה בתקנון . סטרן תמיד אמר שאסור לתת מתנות לשחקנים שמתפרעים והורסים את חווית המשחק . הייתי רוצה לראות את זה גם בבייסבול , כי לעניות דעתי זה חסר .

אבל מה הפאקינג קשר?!?!!?!

מה הקשר לבצפר שהילד שלו יכול להידקר?! אני לא מצדיק מקרים כאשר שחקנים הולכים מכות עם אוהדים (כמו שקרה בNBA למשל) אבל זה לא קורה יחסית הרבה בMLB, בגלל המרחק מהיציע למגרש (למרות שאני זוכר שלפני איזה כמה שנים היה מקרה עם מילטון בראדלי...).. העניין הוא שבייסבול הוא משחק מ-א-ו-ד איטי. הרבה יותר מהכדורסל. לכן, התקוטטיות, היט ביי פיצ'ס, מלחמות כבוד אלה חלק מהדברים שמעלים את רמת האקשן אצלו. מעירים קצת את הקהל. לעומת זאת בכדורסל אין בזה צורך וכאשר רואים מכות בכדורסל זה באמת נראה מגעיל ולא קשור כי בתכלס, לא כלכך משעמם לנו עד שאנחנו רוצים לראות מכות (להבדיל מבייסבול). בייסבול זה 90 אחוז משחק של אסטרטגיה, אז כאשר רואים שרגשות וכבוד נכנסים ומשפיעים, זה מכניס ה-מ-ו-ן אקשן. תוריד את המכות, האקשן, הפיצוצים ויעלמו לאט לאט כל הריבליז ולאט לאט בייסבול יהפוך למשהו מאוד רובוטי... אם הוא לא ככה כבר עכשיו.

הקשר הוא

שהאלימות שרואים בטלויזיה ובמוקדי תרבות (במקרה שלנו מגרשי בייסבול) נותנת לגיטימציה לילדים ובני הנוער להשתמש באלימות פיזית ומילולית בבית הספר ומקומות ציבוריים אחרים . ככל הידוע לי , החוק בארה"ב קובע שתקיפה והתססה הן עבירות פליליות , במקרים מסוימים גם פדרליות. אפשר ליצור אקשן ותנועה בבייסבול גם בלי ללכת מכות . הבייסבול הוא הספורט הלאומי של ארה"ב ושל מדינות אמריקה אחרות במשך שנים רבות ובכל השנים האלה ידעו טוב מאוד להתעסק בספורט עצמו וליצור אווירה נהדרת ללא אלימות. גם ככה בעידן המיסחור של ימינו יש יותר פעילויות הן במגרש והן בשידור בטלויזיה . תראה לי עוד ענף ספורט שבו הולכים מכות (וכהגדרתי "יש פיצוצים") כמו בבייסבול ... זה לא קורה גם בפוטבול . כן , יש מקרים , אבל מנסים למנוע את המקרים ונותנים את חומרת הדין למפירי התקנון . בבייסבול תן לשחקן כמה משחקי הרחקה (יש כל כך הרבה משחקים בעונה שגם ככה זה לא משנה) ויאללה תגמור את הסיפור . אסור לשכוח שהתפיסה האמריקאית שונה מהתפיסה הישראלית . פה אנחנו רגילים למלחמות ועוד קצת מכות לא מזיז לאף אחד . ארה"ב היא מדינה שמרנית ובחלקים מסוימים (לא הרוב אבל קיימים) גם נחשבת למדינה אדוקה מבחינת המסורת והדת ולכן כל מקרי האלימות לא מקובלים. זה מחזיר אותי לדיוויד סטרן שידע למלא את רצון העם (או רצון אנשי העסקים , אבל את המחשבה הזאת אני אשאיר לאחרים) והחל בתהליך של הפיכת ה-NBA לאירגון יוקרתי. בין היתר ניתן למצוא את קוד לבוש (המתנגדים היו בעיקר שחקנים אפרו-אמריקאים שרצו להתלבש כמו גנגסטרים. קוד הלבוש תרם להוצאת הפרחחים מאירגון שמגלגל מאות מליוני דולרים) . שוב אני אומר , זאת דעתי . אני לא אמריקאי ולא התגוררתי מעולם בארה"ב , אבל הדעה שלי מבוססת על עובדות . יש לי קרובי משפחה שגרים בניו יורק ופעם אחת שברו בקבוק זכוכית על הראש של אחד מקרובי המשפחה (הבן במשפחה - מדובר בנער בן 16) וזה קרה באזור של התיכון שלו , אזור טוב . מאז אני מאשים את איירוד במקרה
. לא סתם , אבל באמת כמה חוליגנים תפסו אותו ושברו לו בקבוק זכוכית על הראש. הוא רק עבר שם , אפילו לא דיבר איתם .

clevelandrocks

New member
קייסי בלייק!!!!!!!!!!!!!!

'משחק העונה' בAL CENTRAL קיים את מה שהבטיח ונמשך 11 אינינגס. בסיום 5-4 לשבט ויתרון 3 משחקים בטבלה. בן פרנסיסקו (בדרך לרוקי העונה?!) שוב נתן HR והשווה ל4-4 בשמיני וקייסי בלייק נתן הום ראן משלו באינינג ה11 עם 2 אאוטס. בורווסקי השיג את הסייב ה25 שלו. הלילה (שידור ישיר בESPN) יתמודדו קני רוג'רס (מדהים מאז שחזר מהפציעה) וג'ייק ווסטברוק.,

למעלה