לא נראה לי שהורים יסכימו איתך.
אני לא מכיר הורה אמריקני ממוצע שרוצה לשלוח את הילד שלו למשחק בייסבול שהופך לשדה קרב של חילופי אגרופים בין שחקנים . אפילו בהיאבקות (wwe ) לא נותנים לילדים לצפות . יפה נפש ? אני חושב שאתה טועה בבנאדם . אני מגיע ממקום שלוחם נגד הממסד ואנשיו האינטרסנטים , מושחתים וחסרי ערכים, יפי הנפש , אלה שרוצים לבנות עולם טוב יותר , אבל מחזיקים בדעות קדומות וגזעניות . תקרא לי יפה נפש או איך שאתה רוצה , אבל אני לא מכיר הורה שירצה לשלוח את הילד שלו לבית ספר אלים שבו הילד יכול להידקר . כל האלימות היא תוצר לוואי של תרבות הרייטינג האמריקנית, זאת שמנסה לייצר כוכבים ולגרום לילדים להעריץ אותם ולפתח הפרעות נפשיות רק בגלל שהם לא יכולים להידמות לכוכבים שעל המסך אמנם אני לא מכיר את הבייסבול הרבה שנים , אבל אני יכול לתת מספר דוגמאות על שיטות מניעת האלימות של דייויד סטרן ב-NBA . תראה לי שחקן שיעז ללכת מכות . בעונה שעברה כרמלו אנטוני ושחקני דנבר הלכו מכות עם שחקני הניקס וכל אחד מהם הורחק למספר רב של משחקים. אני לא זוכר בודאות אם כרמלו שיחק או לא באול סטאר גיים בוגאס , אבל יש דוגמאות מהעבר על שחקנים שהפסידו את האול סטאר גיים רק בגלל בעיות משמעת וחבלה בתקנון . סטרן תמיד אמר שאסור לתת מתנות לשחקנים שמתפרעים והורסים את חווית המשחק . הייתי רוצה לראות את זה גם בבייסבול , כי לעניות דעתי זה חסר .