2,200 ראנדורי

2,200 ראנדורי ../images/Emo122.gif

אתמול, ביום שישי, הסתיים פעם נוספת האימון השנתי המסורתי - אימון 100 ראנדורי. האימון מתקיים כל שנה החל משנת 1982, כחלק מקורס קידום בכירים בקראטה דו. במהלך האימון מבצעים 100 סיבובים של ראנדורי בני דקה אחת, כשבין סיבוב לסיבוב הבא יש 5 שניות החלפה. באימון 100 הראנדורי משתתפים כל קבוצת הבכירים, ובו כולם עושים ראנדורי עם כולם - החל מהזוטר בקבוצה ועד הדאן הבכיר ביותר כולל קאנצ'ו רוני. זהו אימון אינטנסיבי ביותר, ומהווה אתגר פיזי ומנטלי כאחד לכל משתתף - ביצוע 100 סיבובים של ראנדורי עם אנשים בדרגות שונות ומהווה התמודדות של כל מתאמן עם עצמו. מדהים לראות (ובעיקר לחוות) כיצד אחרי עשרות רבות של ראנדורי, עם כל הקושי והאנרגיה הכרוכים בכך, עדיין שומרים על קור רוח ומיקוד נפשי תוך הסתכלות אל תוך עצמך והתמודדות עם הקשיים שלך-עצמך. יישר כוח לכל המשתתפים ו
עמוקה לקאנצ'ו רוני, על עומק ותוכן האתגרים שהוא מציב לתלמידיו.

cfc

New member
מספר שאלות

סלבו שלום,ראשית ברכות על האימון המסורתי נשמע מייגע מפרך ובעיקר מרתק, האם תוכל לספר לנו קצת על כללי הראנדורי בקראטה דו? והאם הקרבות מתנהלים בעוצמה מלאה? אצלנו מתאמנים בודדים הצליחו ב100 KUMITE ,הרוב הגדול מתפרק לאחר הקרב ה20 .

fusion boy

New member
מצטרף לשאלה!!!

מה החוקים באמת? עוצמה מלאה? הורדות? קרקע? מיגון? אה כן, וכמובן כול הכבוד!!!!!

אין חוקים, אין מיגון.

אימון 100 ראנדורי, כמו כל קרב ראנדורי באימונים הרגילים, אין בו חוקים מגבילים - כלומר, אין איסור על אגרופים לפנים, בעיטות למפשעה וכו', הכל מותר (כמובן שאף אחד לא רוצה לגרום לבן זוגו נזק בלתי הפיך). המטרה היא לעבוד בצורה חופשית, מבלי להגביל את המתאמנים הגבלות שלא תהיינה במציאות. אם על המזרון לא יתקפו אותי לפנים, כיצד אדע להתגונן מפני התקפה לפנים ברחוב...? לא עובדים בעוצמה מלאה, כי אחרת לא יהיה עם מי לעבוד
, אך ככל שוותק, גיל המתאמנים ודרגתם עולים, בהלחט יש עליה בעוצמת המכות - אך כמובן, הכל תחת ביקורת ושליטה מלאים. בנוגע למיגון - למעט אנשים בודדים שמסיבות רפואיות שמים מגן ספציפי (ברך), העבודה באימונים ללא שום מיגון.

fusion boy

New member
יפה מאוד!!!

אני בטוח שהיה קה מאוד! לא ידעתי שמישהו פה בארץ עושה כזה דבר... למי מיועד האימון? רק לאנשים בשיטה? ולאיזה חגורות?

Sham 69

New member
רוני קלוגר..

הוא מלמד אצלו במכון רק קארטה דו? כי ממה שהבנתי מאנשים הוא גם יודע ברמה גבוהה איידו ונינג'יטסו..

Funakoshi

New member
ברכות על האימון המפרך

חברים, אני מוריד הקובע בפני המשתתפים באימון מהסוג הזה. אני חושב שרוני קלוגר עושה את האימון הזה שנים רבות. למיטב ידיעתי, אין הרבה אמני לחימה אשר בגילו עדיין עושים ולא רק מדברים - וזה מעלה שיש להבין. אני גם מבין שרוני קלוגר מוקף עם צוות מדריכים ותיק שמלווים אותו המון שנים, וגם הם כמו המורה שלהם עושים ומשתתפים פיזית בכל האירועים. יפה, כל הכבוד חברים יקרים, וקלוגר סנסאי, המשך בדרכך אין כמוך!!! בידידות והערכה רבה - חיים

100 קרבות -דיעות קדומות../images/Emo41.gif

מה יש לאמר, אני מצדיע לרוני קלוגר. האמת שמעתי סיפורים משנים קודמות על האימון הזה אבל לא קח תיארתי לי קרבות של קרטה מסורתי. חשבתי שזה קצת משחק ולא ממש - אבל הופתעתי לטובה !!! ראשית, בכל אמת מידה, הקרבות קשוחים ולהבדיל ממה שאני ידעתי וחשבתי על סוג זה של קרטה - אין חוקים!!! יש מכות לפנים, בעיטות לביצים, היו לא מעט הורדות, חניקות, בריחים ממש כל מה שאתה מדמיין קרה בפועל. להפתעתי הרבה בין המשתתפים זיהיתי את צחי חליפקס אלוף עולם ועוד חבורה שלמה של חברה שהגיעו איתו. מה אגיד לכם מאד רציני ומפתיע - כשמונים איש השתתפו, הרוב בכירים וגם רוני קלוגר בעצמו עשה הכל כמו כולם ללא שום "דאווין". זה מאד הרשים אותי! הוא מבוגר מכולם אבל עבד מאד רציני ולא ויתר לעצמו על דבר - הוא לוחם מאד מרשים ורואים ידע אמיתי לא קישקושים. רוני קלוגר משתמש צבורה הרואיה לתפעלות בהורדות שונות, בריחים וחניקות. האמת זה שבר לי קצת סטיגמות על מה שקוראים קרטה מסורתי. לא קח דמיינתי. בלט בעיני שלמראות שהיה לא מעט דם, איש לא ויתר וסיימו כולם את המאה קרבות באוירה טובה וחיובית.נראה שהושקע המון אנרגיה ומאמץ אמיתי לעשות זאת כמו גדולים. הפתיע אותי גם המהיגות הידידותית והמאד אנושית של רוני קלוגר, רואים שליטה אבסולוטית שלו בכל מה שקורה, אבל הוא עושה זאת בצורה מעוררת כבוד וללא הצגות, רואים שהוא באמת כמו שהוא - רציני ומקצועי ובעיני ממש ראוי לכל הכבוד!!! אירוע בהחלט מרשים ולא שיגרתי!

Poo1

New member
How you can do it ?

It is amazing, how you can do it without a break ? KOL HAKAVOD!!! How old is Dr Kluger ? How he can push himself to that kind of physical trial ? It seems to be a very special training section. God bless you all , go from strenght to strenght Kancho Kluger

לקרטה דו יש כמה בנות ממש יפות|נשיקה

איך שכחתי לציין שבמועדון הזה של רוני קלוגר יש כמה וכמה בנות חגורות שחורות וחומות שהן ממש יפות וגם עובדות יפה !!!

שידוכים-ריו ../images/Emo62.gif

מה דעתכם לפתוח מפגשי פורום אומנויות לחימה להיכרויות?

שאלה קשה! ../images/Emo88.gif

בכל מקרה, אני חושב שבצורה הכי ברורה, אורי צריך לבחון את ה
(אחרי סיבוב של סטיקי-הנדס, כמובן
).

למעלה