2.11 - מתחילים

2.11 - מתחילים

קליפרס מארחים את סקרמנטו.
מעניין אותי לראות אם לסקרמנטו יש קבוצה שגם יודעת למצות כשרון. מעניין לראות מה קאזינס יעשה העונה.
בינתיים, בלייק נזרק לרצפה בצורה מכוערת להחריד, פלייגרנט 1 למקלמור. שתי החטאות לבלייק - מעניין אם זה השתפר קצת.
נראה איך יתפתח. אם נראה שסקרמנטו שכונה, נלך לישון.

לא רק קאזינס צריך לעניין

עם סטאוסקס ומקלמור יצלפו , ורודי גיי ייראה שהוא יודע להיות גו-טו-גאי רציני.
כדאי לעקוב

דקה וחצי לסיום - 25-17 לקינגס

בוגי עם 10 נקודות (כולל 8 הראשונות), גם גיי, קוליסון עם משחק סולידי, האחרים לא מתבלטים בינתיים.
גריפין עלטה - 9 או 10 החטאות מהשדה כבר, הרבה זריקות מטווח כמעט 3, אף אחת לא נכנסה עד עכשיו. הוא ממש מנסה להיות איום מבחוץ ולא מצליח.
ההגנה של סקרמנטו הצליחה למשוך אותם לסוף שעון הרבה מאד פעמים. ההגנה מאורגנת, זה יפה (אני זוכר את ימי ווססטפאל...)

rapgamer4ever

New member
רודי גיי לא רואה בעיניים, בלייק קצת מתאהב בזריקה מבחוץ

גיי ממשיך את היכולת מערב 40 הנקודות שלו. לוקח זריקה קשה אחת אחרי השנייה וקולע אותן.
&nbsp
גריפין עוד עצבני מהפאול של מקלמור. הוא סופר אגרסיבי שזה טוב אבל תומפסון עשה עליו עבודה מצוינת בהגנה. גריפין בתגובה לוקח לונג 2 כשיש עוד זמן על השעון ומחטיא אותן. מכניקת הזריקה שלו נראית לא טוב. בלייק צריך להפנים שהזריקות האלה שלו הן לא האופציה הראשונה, השנייה או השלישית של הקליפרס אלא רק עוד כלי בארסנל. מבחינת סקראמנטו ה-17 פוטרס האלה שלו הן הרע במיעוטו.

רבע שני, החמישייה השניה של הקליפרס מפרקת אותם

הווז, טורקו ופארמר מפרקים את החמישייה השניה של סקרמנטו, כספי לא מועיל יותר מאחרים, וההגנה של החמישייה השניה חלשה בהרבה מזו של הראשונה.

billc

New member
לא שיחק הרבה דקות, אבל הרבה דקות ברבע האחרון

ואפילו סיים את המשחק,

nnbaa

New member
יותר נכון הוא שיחק את כל הרבע האחרון והיה מצויין

בכלל לכספי מגיע להיות השחקן השיש שלהם .
חוץ מזה נורא כיף היה לראות אותם משחקים היום . שיחקו טוב התקפי והגנתי .

Cade Foster

New member
הספלאש בראדרס זה פשוט money

מדהימים. אם קליי ממשיך ככה באמת שאין סיבה שלא יקבל מקסימום.

Enrique romero

New member
מה נסגר עם ערוץ הספורט

2 שידורים אחד אחרי השני שלא קשורים לקליבלנד? הייתכן?

OrEl74

Well-known member
מנהל
פתיחת עונה מזעזעת של לילארד

כושר קליעה של דניס רודמן.
עכשיו מול גולדן הוא בכלל "מתפרע" עם 1 מ-9.
גם אולדריג לא משהו בכלל, אמנם הוא קולע 24 למשחק אבל 3.5 ריב???

picki23

New member
החמודי הזה

יכול להיות הרכז הכי קטלני שיש באן בי איי, אם הוא רק ישחק כמו רכז. אני לא מאשים אותו, מודעות עצמית גבוהה זה מיומנות נרכשת. אני מאשים את המאמן שלו. ( הבן אדם חייב להתחיל להשתמש בפיק אנד רול כמו שצריך)

Cade Foster

New member
הווריירס פשוט הוציאו את עצמם מהמשחק

המחאתי לספלאש בראדרס ומאותו הרגע קארי התחיל לנסות למתוח את הגבולות שלו עם זריקות לא לעניין וקליי פשוט הפסיק לקחת על עצמו. אם הקבוצה הזאת רק תצליח למצוא את הנוסחה להיות בריאה ויציבה בו זמנית...

Cade Foster

New member
השופטים האלה קצת שיכורים

בכל פעם שהכדור out of bounce ויש ספק למי מעניקים את הכדור הם מעניקים אותו לצד הלא נכון.

Cade Foster

New member
משחק הזוי

קצב מטורף במחצית הראשונה ומאז פשוט נגריה, אף שחקן משתי הקבוצות לא פוגע. נראה לי שפורטלנד תקנה את זה...

Cade Foster

New member
אני חושב שפורטלנד נדפקו חזק כאן

מההילוכים החוזרים אי אפשר היה לקבוע למי לתת את הכדור והשלישייה הזאת הפכו את ההחלטה המקורית שלהם והעבירו את הכדור לגולדן סטייט.
&nbsp
בלי קשר, היחנקות מפוארת ביותר של הבלייזרס בשניות הסיום.

Puskas

New member
בוגייייייייייייי וזה בדוק :)

השחקן האהוב עליי בליגה ממשיך להוכיח למה בסוף החוזה הנוכחי הוא חייב, פשוט חייב לעבור לאדום של הבולס תמורת חוזה סופר אולטרה מקס' ומניות במועדון :)
ראיתי שלושה רבעים ולצערי נרדמתי.. בכל זאת 1 בלילה וזה.. אבל בוגי היה מדהים! חסימות, עבודה קשה בהגנה, רב' התקפה, נקודות בקלות על כל שומר.. באמת מפלצת.
אפשר לקבל גמר של שיקגו-סקרמנטו השנה? חחח

BeniTaz

New member
פוטנציאלית הסנטר הכי טוב בליגה

זז עם הכדור כמו גארד. אם הכל יסתדר בראש בעתיד הוא יכול להיחשב הסנטר של העשור.
כיף לראות את סקרמנטו, וכספי עשה עבודה מצויינת.. היה נקי מטעויות.

Puskas

New member
אין ספק, סנטר אדיר בפוטנציאל

האמת ששנה שעברה הוא התחיל לממש את הפוטנציאל בגדול.
גם אתמול יכולת לראות שהיו כמה וכמה מצבים שהיה על שעון ההתקפה 3-4 שניות ובוגי קיבל כדור תחת לחץ ליד קשת השלוש אלא שבניגוד לשנתיים הראשונות בליגה, כשהוא היה לוקח את הג'אמפ שוטס האלו מאזור הקשת (ומחטיא כמו מטורף), הפעם הוא חשב מהר וידע לתת אקסטרה פאס למישהו עם ידית עדיפה והקינגס הרוויחו הרבה נק' והליכות לקו בגלל זה.
אין ספק שהראש מתיישר ואם בעונה שעברה הוא סוף סוף עשה קפיצת מדרגה מפוטנציאל אבל הד קייס לרמה של אולסטאר עם קבלת החלטות משופרת, אז השנה ניראה שהוא עבד גם על ההגנה ושיפר עוד את קבלת ההחלטות ואת האגרסיביות והוא משחק נפלא בינתיים.
ניראה לי שרוב העונה הוא ישחק כמו הלילה ובמעט מאוד מקרים יהיו לו לילות כמו שני המשחקים הראשונים של העונה.

למעלה