2/10/06

Jony Jerusalem

New member
אני מרשה לעצמי הפעם להמליץ - כנסו

אני הפעם ממליץ על הבלוג שלי על מניעת מעשה רצח ביום שבת האחרון בלילה לא לחינם אנו נותנים את הלב למען העשייה הציבורית לא סתם עדיין יש לי פרפרים וכאבי בטן מהארוע אני לא מחפש צל"שים אבל אני רוצה שיראו את השת"פ בין נשא איידס אנונימי, למשטרת ישראל ולכידת אדם ששם לו למטרה לרצוח רופאים או שוטרים לינק לבלוג שלי http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=806233 ושוב, אני בדרך כלל לא מבקש אבל הפעם אני כן מציע את המאמר הזה לדף הבית כי - נמנע פה רצח של רופאים ושוטרים בישראל ג'וני

שלמונזה

New member
המלצות על בלוגים- אנא העבירו../images/Emo168.gif

לפורום הבלוגים מתוך הודעת המנהל... אולי כדאי שתמליץ שם על מנת שיפרסמו

sh53

New member
הידידה שכחה אותי אחרי 5 שנים

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=86669486 קודם כל רציתי להציג את עצמי שמי אלעד , אני קורא מזמן רב את ההודעות פה ומקווה שלכולם תהייה שנה מוצלחת אני כותב אומנם בלשוני אך ניתן להטות את זה גם לצד השני . אז ככה היו לי חברות בחיי אך מעולם לא וויתרתי ולא ברצוני לוותר על חברים טובים וידידות טובות עבור קשר , אני יכול להבין את זה שכשיש חברה אז אנחנו בקשר פחות עם הסביבה כי למעשה החברה הופכת גם להיות הפסיכולוג והידיד הכי טוב שלנו ולהפך , עדיין אני לא חושב שזה מצדיק את העפתם של אלה שהיו בשבילנו ברגעים הקשים או הטובים וחלקו איתנו דרך ואני לא מדבר על חברים של השנה שנתיים האחרונות אלא של הרבה מעבר לזה. המקרה האחרון היה עם ידידה שנקרא לה ה' לצרוך העניין , אנחנו ידידים זה 5 שנים ומחשיבים אחד את השניי בתור הידידים הכי טובים כך אמרנו לפחות עד לא מזמן. מהרגע שהחב שלה עבר לגור אצלה היא לא התקשרה אפילו פעם אחת ( אני לא מדבר על להפגש שזאת היתה פעולה מממש טרוויאלית ). אלא טלפון , אחד מסכן , טיפה התעניינות נדה. ניסיתי לדבר איתה על זה והיא אמרה שהיא ממש מצטערת ושהיא תיקח את זה לצומת ליבה אך ללא הועיל עבר עוד חודש וזה אותו מצב. וגם שהיא התקשרתי אז היא שאלה אותי שאלות על דברים מלפני שלושה חודשים , זה בה ממקום כל כך לא נקי שפשוט נגעלתי מהשיחה. כואב לי באמת כואב לי אך מאחר ואין שינוי בסטטוס אצטרך למחוק אותה מחיי . זה לא פעם ראשונה שזה קורה ואני לא מצליח להבין , האם רק בעיני חברותו וידידות הינם דברים קדושים וטהורים. חבר טוב פעם אמר לי " אין כזה דבר חבר או ידידה , הם חברים שלך רק עד ש..", היש אמת בדבר האם כל חיי אצטרך להכיר אנשים שיהיו זמניים למה לא יכול להיות דבר אמיתי , אשמח לתגובות כי המצב ממש מתסכל אותי , במיוחד זה שהפיתרון הוא במחיקה ומעבר הלאה להכרת אנשים אחרים. תודה ושנה טובה לכולם אלעד

sh53

New member
החברה רק מנצלת אותי

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=86672176 היי , רצייתי עזרה :) ישלי חברה , שבשנה שעברה היינו חברוות ממש ממש טוובוות אבל בחוופש הגדוול התרחקנוו ובתחיילת השנה החדשה היא כבר בקוושי שמה עליי .. היא נוורא מנצלת אוותי כשהיא צרייכה משוו אבל אם אני רווצה או צרייכה או משוו אז היא לא יכוולה .. והיא ממש חשוובה לי ואני ממש רווצה להיוות חברה שלה , וגם היינוו .. אבל מאז תחיילת השנה היא ממש מנייאקיית אליי ונצלניית והיא מגעיילה אליי ואניי נורא נעלבת ממנה .. וחברה טוובה שליי אמרה לי פשווט לא לשיים עלייה אבל אני לא יכוול ההיא חשוובה לי מדיי .. אניי אתןן כמה דווגמאוות לנייצוול ולכמה שהיא מגעיילה ופווגעת ביי .. - לפני כמה ימים היא אירגנה מפגש לכוול הילדים במוושב .. והרבה באוו .. אבל אוותי היא לא הזמיינה .. אז שאלתי אותה אם היא עשתה מפגש אז היא ענתה לי שהיא עייפה נוורא ושאני לא יחפוור כי היא עייפה ואין לה כווח. נוורא נפגעתי.. וגםם כשאניי עם בניים .. ישר היא באה אליי ונמצדת וזה כדיי שיישיימו לב אלייה .. וכשהבניים הולכים כי יש שייעור או משהו כזה אז היא פשווט שוב מתעלמת ממניי .. והיא כול הזמן מתייחסת אליי מגעייל ביומיום , ובמסייבות ובמלא דברים , כאילו אני איזה ג'וק או משוו . ואניי נוורא נפגעת ממנה , היא פשווט הורסת לי את החיים אבל אניי גם לא יכולה בלעדייה .. מה לעשוותת?!? תוודה רבהה .. וסלייחה על החפיירה

sh53

New member
איך מוצאים חברות חדשות?

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=86681765 אוקי בגלל שרק לפני כמה ימים הבנתי שהחברה הטובה שלי היא לא בדיוק מה שחשבתי, בנוסף לכל שאר החברות... החלטתי להיות חופשיה, להסתובב עם מי שבא לי כמה שבא לי איך שבא לי ומתי שבא לי בלי לקרוא לאף אחת הבעיה היא שאין לי כל כך הרבה חברות שאני יכולה להתנהג ככה הכרתי עכשיו חברות חדשות מבי"ס אחר ואני ממש מנסה להתחבר אליהן כי הן ממש חמודות אבל מרוב ששום דבר לא מצליח לי בקשר להתחברות עם אנשים(גם בנים) אני פשוט עם הרגשה כזאת בלב כאילו זה לא יקרה אבל אני לא מראה את זה מבחוץ... אני יודעת שזה לא חדש(ובאמת שגם לי לא)... אבל אני מבואסת מכל הקטע הזה שכולם דואגים רק לעצמם בקיצר מה אני אעשה?

sh53

New member
לפעמים לבקש סליחה לא עוזר

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=613&msgid=86668097 יש לי חברה מאוד טובה, אנחנו מהתיכון ביחד, וכבר לפני לימודים אקדמיים. הקטע אתמול ביום כיפור הצלחנו לריב על סיבה ממש מפגרת, הקטע הוא שהחלטנו לשים את כל הקלפים על השולחן. היא אמרה לי כאילו שאני מתייחסת עליה בזילזול וכאילו בגלל שאני אצלה הרבה פעמים אז כל פעם היא צריכה לארח אותי, ושכל פעם שאני מבקשת משהו זה נשמע כמו פקודה. אני אמרתי לה שכל הזמן עושים מה שהיא רוצה בלי להתחשב ברצונות של אחרים. גם צריך ללכת על ביצים לידה כדי שחס וחלילה היא תתעצבן ותפוצץ את המפגשים שלנו. אני מרגישה שכל מה שאמרתי לה אתמול על מה שאני מרגישה נתקל בחומה של זילזול, אטימות וציניות שפשוט פגעה. היא קראה לי ילדה קטנה והאשימה בכל המצב הזה אותי, וכמו תמיד היא תמיד "צודקת". בשנה הזאת סילקתי הרבה אנשים מחיי ברגע שהבנתי שהם מנסים להתנשא מעליי או מזלזלים בקשר שלנו. אני לא יודעת מה לעשות עם אותה חברה, כי מלקחי עבר אני יודעת שלא נחזור לדבר עד שאני לא אתקשר קודם , והאגו שלי לא נותן לי לעשות זאת. אני לא רוצה לפנות לקרובים שלי לעצה כי הם יתחסו אל זה בביטול, בתור עוד סתם ריב. אבל אני חושבת שזה הריב האחרון בינינו , ושלא נחזור לדבר אנא עוצו לי עצה גמר חתימה טובה

למעלה