2-0 לחיפה על פ"ת

אני מאוד מקווה שכן

ובאמת מה ששום עשה השבוע זה אותו דבר שגראנט עשה סוף עונה שעברה (אותו דבר שגרם לניצחונות עם ממוצע של יותר מ 2 שערים למשחק)

agent V

New member
קצת מידע ...

אז אומנם ניצחנו 5-1 את הפועל פ"ת אבל הם עלו עם הרכב המילואים שלהם...אבל בכל זאת 5-1 זה 5-1.. אגב למי שיתלונן על דודו שהוא בכל זאת קיבלת גול, אז לפי מה שהבנתי מהכתבה של one, לא דודו חטף את הגול אלא אלמדון. הוא החליף את דודו, לא יודע באיזו דקה, אבל נראה לי שהוא קיבלת את הגול ולא אוואט, אבל אני לא יודע את זה במאה אחוז...

agent V

New member
טוב קראתי עוד פעם את הכתבה...

ועכשיו אני בטוח..אלמדון עלה במחצית השניה במקום אוואט, והוא קיבל את הגול, לא אוואט...

תגידו למה אתם מתלהבים...?../images/Emo60.gif

זה בסך הכול גביע הטוטו והרכב של פ''ת היה בעצם הרכב מצחיק ומגוכך

אפר0ק0ית

New member
אם כבר מדברים אז...

יש חנות ספורט אצלנו קוראים לה ספורטיוי ואני כל יום שם כי מוטי המוכר כבר שנה מבטיח לי ת'נעליים שאני רוצה ושילמתי עליהם והוא עדיין לא הביא אותם, בקיצור, יום אחד כשהייתי אז הוא סיפר לי שז'אנו היה אצלו {יוצא לראות את ז'אני הרבה... גם בפיצה ראיתי אותו פעם...} והוא ביקש ממנו למסור לו כדור אז מוטי מסר לו כדור וז'אנו נתן לכדור לעבור כזה... יעני חיקוי של אוואט וזה היה מצחיק... אבל אין מה לצחוק עליו כי זה באמת העבודה הכי קשה בנבחרת, וזה הלחץ הכי גדול... אני עם אוואטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!

O n y X

New member
גם אני תומכת באוואט

במיוחד אחרי הניצחון הזה, למרות שזה רק גביע הטוטו. ניצחון זה ניצחון ! אגב, היום בשיעור ספורט למדנו מכת פתיחה בכדורעף והבקעתי גול -זה נכנס לשער בטעות...

אני לא יודע אבל מה שאני../images/Emo60.gif

כן יודע זה שכול שנה ערוץ 5 משדר את המשחקים של הרבע גמר חצי גמר והגמר

בהביבו

New member
איזה יופי../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שמח על הניצחון
אולי זה מסמן דרך חדשה בחיפה.. אמן..
-מחזיק אצבעות.. |אייקון של בן מחזיק אצבעות למכבי|

iron fist

New member
אני התחלתי את השירשור ואני יסיים

מכבי חיפה אלופה!!!!!!!!!!!!