2 תמונות מהטיול אתמול

Beni Aroh

New member
2 תמונות מהטיול אתמול

2 תמונות מטיול של אתמול.. היה טיול נחמד עם הרבה מים.. נכנסתי לשלולית אחת אשכרה אגם.. הגיע לי מים עד לאמצע הדלת והסמוראי עבר כמו כריש.. באמצע קצת איבד כול אבל תפס מהיורת ארחרי זה... נסעתי אותה על ההילוך שטח הארוך.. הייתי צריך על הקצר נכון? חוץ מזה נעלם לי המס' האחורי בשטח כולל הפנסים של המס'.. ככה שאם מישו מוצא.. אני הבעלים:] חחח

STIVENZ 426

New member
כשצריך?

כשיורדים לחוף, או לחול, אז עדיף. ככה גם הרכב מתאמץ פחות, גם ההיגוי יותר קל לך כנהג. ואתה שט פחות ובעל יותר שליטה. בסמוראי זה פחות מורגש בגלל משקלו הקל. אבל תנסה להכנס עם גאלופר, ששוקל 2.5 טון, ותראה איך כל התאוריות הופות למציאות. בקיצור, עדיף ורצוי להוריד חול לפני הכניסה לחול. גם כדי להפחית את הסיכויים לשקיעה, וגם מהבחינה של מאמץ לרכב. שני הסנט שלי.

STIVENZ 426

New member
ד"א בני

דחיל רבאק, שנה כיוון מהדיונה, התמונות זה אחלה, אבל מה עם קצת בוץ? קצתשינוי נוף ? לא מתחשק לפעמים? שיהיה שבוע טוב. שבוע הבא אני ככל הנראה אצטרף אליך ואקח אותך קצת ללכלך את הסמוראי..

Beni Aroh

New member
בחול אני מוריד אוויר..

בוץ.. איפה? יאאלה בוא.. בוא תצרף אותי אלייך.. אבל לא מקומות רחוקים כי דלק זה בעיה בשבילי חח.. ועדיף שמישהו מהאיזור יפגש איתי בדרך ויסע איתי.. כי לבד.. אני מסתסבך.. בדרך כלל נוסע עם עוד 2 חברים.. וכול אחד אומר כיוון אחר..

STIVENZ 426

New member
סיימתי את הסמוראי. פיניטו.

אני מקווה עד שישי שיהיה טסט בתוקף, ויאללה.

sasson16

New member
מעבר מים.

אם באמת נכנסתה למים עד הדלתות אני מציע שתחליף שמן מנוע וגם בסרנים. בהצלחה.

orell

New member
זה לא יכול לגרום נזק משמעותי?

כל העניין הזה אם המים? או שאני סתם חושב?

למעלה