2 תמונות חדשות...

just dandi

New member
|אאור|../images/Emo109.gifיפיפיה!

אממ אני מצטערת שאני חודרת לפרטיות או משהו,אבל משום מה אני מתקשה לזהות את הנתונים שלך..?[גיל,גובה,משקל,וכו']

לא הבנתי את פשר השאלה שלך?

just dandi היא גם ככה חתומה ב HH וברוך הבא לפורום את יכולה לספר קצת על עצמך... ונישמח לראות תמונה שלך בפורום:) וווששייי היה פה:)

just dandi

New member
|אאור|../images/Emo109.gifבאמת לא הבנת

ראיתי שהיא חתמה בעלית..סתם כבדרך אגב שאלתי על הנתונים שלה.ואני לא חדשה פה בפורום,תמונה שמתי לפני כמה זמן..

אני לא ראיתי את התמונה שלך:)

או שאני לא זוכר את יכולה לשים שוב בישבילי:) ולספר קצת על עצמך:) תודה מראש וווששייי:)

גלית456

New member
חח אוקי אז ככה..

אני לא חדשה פה אבל בכל אופן..:] אני מאשדוד בת 15.5 כיתה י' יש לי גשר..:\ אני חתומה בסוכנות hh מודלס... אהמ גובה:1.68 משקל:46.8 אההההממ בלה בלה בלה עוד משו?!

גלית456

New member
אני יודעת....

היתי עד לא מיזמן 50 וירדתי ל47.8 בחופש אני כבר מקווה להיכנס לחדר כושר:]

טים ברוך הבא לפורום:)

נשמח שתספר על עצמך ותשים תמונה שלך:) וווששייי היה פה כל אחד חש דוגמן היום:)

just dandi

New member
|אאור|../images/Emo109.gifאת נראית טוב אבל אם את

אומרת..
בכל אופן חשוב לי להדגיש את הנקודה- שלא ממש חשוב כמה שאת שוקלת,העיקר איך שאת נראית!
כשתלכי למכון כושר,מן הסתם תשרפי איפה שצריך ותתחטבי,אבל אל תצפי לרדת באופן דרסטי במשקל,כי זה ידוע שפעילות גופנית מעלה את מסת השריר.

pinki girl1

New member
גליתוש!!

התגעגעתיי המון!! מזמן לא דיברנו....!! תמונות סוף הדרך תעשכני אותי מה קורה איתך אם יש חדש... בהצלחה!!

גלית456

New member
ריננננננננננתוווששש

תגידי גברררתת אאת חיייההה?! ותודה יפשלליי..:] אהמ אין שום דבר חדש אני צריכה להוריד ת'גשר אז הכל מתעקב את יודעת.. ואצלך?

למעלה