2 תהיות שעלו במוחי

2 תהיות שעלו במוחי

זה רק אני או שנראה שהנהלת הראפטורס משחקים יותר מדי NBA במחשב? אחרת איך אפשר להסביר את המסכת האינסופי של טריידים במטרה להגיע לקבוצת-על? זה רק עניין של זמן עד שאקום בוקר אחד ואגלה שאני משחק שם. וגם - איך קרה שערוץ החדשות העיקרי לענייני NBA זה טוויטר?

OrEl74

Well-known member
מנהל
אהה OK חשבתי שהוא מתכוון לאתר ספציפי

Fuertemente

New member
ערוץ החדשות העיקרי?

תראה לי משהו אחד שם שאפשר להגדיר אותו "חדשות"

Orenseg

New member
כמה דוגמאות שקפצו לי מיד לראש:

1. סטיב נאש:
Big congrats 2 G Hill and Channing Frye 4 signing with the Suns! G's one of the great people/players in our game and CF's ready to breakout! 5:18 PM Jul 10th from web​
2. קווין לאב:
Today is a sad day...Kevin McHale will NOT be back as head coach next season. 9:50 PM Jun 16th from web​
3. דרו גודן:
I will be making my decision tomorrow on which team I will be playing for! Stay tuned... 11:27 PM Jul 24th from web Dallas here I come!!! 9:35 PM Jul 25th from TwitterFon|סקןד| 4. מארק קיובן:
congrats to ryan hollins. wish him the best w twolves #fb 11:12 AM Aug 3rd from mobile web​
כמובן שיש עוד חדשות שפורסמו לראשונה בטוויטר על ידי השחקנים והבעלים עצמם, לפני שעלו בכלי התקשורת הרשמיים יותר. יש גם חשבונות טוויטר של אנשי ESPN ושל מחלקת הNBA של יאהו(!), שמדווחים על ידיעות לפני שהן עולות באתרים השונים...​

למעלה