היו 2 שיעורים ממש מיוחדים
שיעור ראשון השיעור הראשון התחיל בזה שהיינו אמורים לעקוב אחרי בן, ושהוא לא יראה אותנו, אך גם לא לאבד אותו!!!! זה היה מאד כיף, ואז הגענו למקום השיעור. כל אחד עשה לעצמו חימום אישי. זה היה מאד כיף!!! התחלקנו לזוגות. אני הייתי עם איתי!! איתי, אם אתה קורא את זה, אז תכתוב משהו. טוב? איתי המקסים הזה, כזה כיף לעבוד איתו!!! עבדנו כל השיעור על טכניקה אחת!! איזה כיף. לאט לאט שיפרתי את היכולת שלי בטכניקה. אחר כך עשינו רק את התחלת הטכניקה (הצעד עם הבלימה-הסטה) כאשר כל אחד היה צריך לבלום את היד של השני במהירות, והשני מכוון כל פעם למקום אחר. אחר כך עבדנו עם כפפות אגרוף. בן עזר לי להתגבר על הפחד לקבל ממנו מכות בפנים. חהחחההה, זה היה גדול!! הרגשתי שיפור אדיר בעבודה שלי מכל הבחינות!!!!!!! השיעור נגמר. הוא היה ממש מיוחד וקסום! מאד נהניתי!!! אני מתכוונת להתאמן על הטכניקה הזאת בבית לבד
שיעור שני השיעור התחיל הליכה אל מקום השיעור. עבדנו במקום ממש נהדר מבחינתי!!!!! עשינו כל מיני תרגילים שכל כך נהניתי מהם!!!!!!!!!! דאו לימדה אותי טריק שאחריו כל מי שהיה איתי, לא הצליח להדוף אותי!!!! מדהים. טוב זה לא טריק, זאת צורת עבודה שפתאום ממש הבנתי אותה והצלחתי להטמיע אותה ישר. פששש, זה היה ממש חזק!!!! עבדנו עבודה הרמונית-להיות בהרמוניה עם בן הזוג בעזרת מפרק כף היד. ועוד ועוד ועוד ועוד. אין לי כח לפרט. היה לי כל כך טוב!!!!!! סוף השיעור היה מושלם. עשינו עבודה פנימית על השיפוט. היה לי ממש חזק!!!!! ואז פתאום המשפט האחרון של בן ממש בסוף העבודה-"אין לכם מה להשתפר" ואז חשתי התנגדות. מה הוא אומר אין מה להשתפר? בטח שיש לי מה להשתפר. חהחהחהחה, בסוף השיעור נשארנו אני ובן לדבר, וקצת פתרתי את ההתנגדות למשפט הזה........ היו 2 שיעורים ממש קסומים!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת מיכל