מה עוד חשוב כמות זיכרון לדוגמה..
למה אתה מוכר אותו.. אגב איך רכשת לפני 9 חודשים? חשבתי שהפסיקו למכור אותו כבר לפני שנה+-... טוב לא חשוב. החיסרון העיקרי בו נכון להיום זה שהמעבד יחסית חזק ב64BIT אבל המערכת הפעלה שיש לך איתו היא XP סביר גם HOME ו99% שהיא 32BIT בכל מקרה. חיסרון נוסף הוא כי נכון להיום השימוש העיקרי בו כניראה יהיה אינטרנט ואופיס +- אולי איזה תוכנת חישוב ביגלל הX200.. לדעתי הגג שתוכל למכור דבר כזה היום כ1.5K-2Kש"ח וזאת בתנאי שהוא ניראה כמו חדש ואין סימניי התעללות בחומרה {המהרה קיצונית}. אנשים במיוחד בארץ צריכים לקחת בחשבון כי שוק יד שניה למחשבים ביכלל ולניידים בפרט הוא מעוד מוזר... ברוב מדינות העולם שוק היד שניה מעוד רחב ולכן המחשב לכאורה שומר על ערכו זמן רב יותר... בארץ במיוחד מחשב מהקופסה לא פתחו את הניילון ביכלל שוויו ירד בכ20%-50%... במדינות בהם שוק היד שניה פעיל מעוד מחשב כזה יעבד כ5%-10% מערכו ואפילו פחות. אישית מעוד הייתי שמח היום אם המצב היה כמו באוסטרליה לדוגמה הייתי יכול על הנייד שלי לקבל +- 50% ממה שיעלה לי המחשב שהייתי רוכש.. בארץ אם אני יקבל עליו 10% זה יהיה מתנה. נ.ב. לי יש את AMILO 1630 עם ATHLON 3.2, עם 1G זיכרון, דיסק קשיח 60G וכ.מסך ATI MOBILITY RADEON 9700 {לא שווה כלום היום לפני שנתיים שלוש היה שווה כ7K-8Kש"ח}....