2 שאלות..

2 שאלות..

1. למישו יש קוד או מוד או הורדה שאפשר למלא את "הידע" של הסים..? כמו הבישול,הכריזמה,הניקיון,הכושר..ועוד.. 2. ריציתי להוריד סימס לפלאפון..מה כדאי..?להוריד ת'סימס.. או לחכות לסימס באולינג?! סימס באולינג נשמע לי די דפוק..פשוט לקחו משחק באולינג והדביקו לו את השם סימס באולינג ודמויות מהסימס.. מה אתם אומרים?!

צוציתתת

New member
עונה.....

1-יש בסימיל קישור לאתר שיש בו תמונה שיכולה להעלות במה שרוצים (אני לא יעלה לפה אז תתחיל לחפש) או שתשתמש בקוד הבטא טטרס ותגרור את היכולות לאן שאתה רוצה ............ 2-סימס לפאלפון כי גם אני חושב שבאולינג יהיה דפוק

לשים את העכבר איפה שרוצים וזה מגיע לשם זה גם

עובד על הצרכים ועל ה חברות וגם על האישיות

THE ILLEGAL ONE

New member
ל 2

חברה שלי הורידה את הסימס בפלאפון וזה כזה גרועע ממש לא שווה.משעמם רצח! אל תוריד!

shmulikshaul

New member
נכוןןן

הורדתי זה משעמם רצחח!!!! אחרי כמה דברים זה נגמר ונהיה משעמם... זה עלה לי גם ממש יקר יחסית ל=א ל=ה=ו=ר=י=ד~!

יש משהו

יש לי ספר כזה שאתה יכול להפוך את הסים שלך לגאון.. כל הסקילים שלו יתמלאו תוך שניה.. אני חושבת שזה ממוד דה סימס.. רגע אני אחפש לך.

מצאתי!!

http://modthesims2.com/showthread.php?t=160873 איך עושים את זה עם קישור?

parrotia

New member
הורדתי

נכון תוך שנייה הבעיה היא שש לי בספר רק ניקיון, מכניקה, ובישול!!!!!!! איפה כל השאר =[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ עזרה בבקשההה

מישהו בבקשה בבקשה יכול אולי לעזור לי?../images/Emo10.gif

הקבצים של הסימס לא יודע למה נפתחים אצלי במדייה פלייר.. וכשאני נכנס לסימס זה מראה שיש הורדה אבל במשחק עצמו אני לא מוצא אותו.. מה אני עושה?!

למעלה