2 שאלות

מיטללל

New member
2 שאלות

קודם כל לא כתבתי בפורם הרבה זמן... לא שהתגעעגעתם... אבל בהחלט נחמד לחזור. בזכותכן לטוב או לרע.. אני יודעת בערך כלמה שיהיה בעונה הבאה... אז שאלה אחת היא.. מה קורה עם שאנון? שמעתי שהיא אולי תבוא לעונה החמישית? ואם לא.. מישהי יודעת אם היא משתתפת בתוכנית חדשה? ודבר שני... יש למישהי ממכן את הקלטות של העונה הרביעית בוידיו? זה משגע אותי להוריד את זה על המחשב...

SaberTooth

New member
מתנהל משא ומתן

מתנהל משא ומתן בין המפיקים לסוכן של שאנון בקשר לתפקיד אורח בפרק הסיום של העונה החמישית, וההודעה הזו אושרה ע"י מפיקי הסידרה, למרות זאת המשא ומתן צפוי להיתפוצץ מכוון שהסוכן של שאנון לא מסכים לאף אחד מהתנאים של המפיקים, אז כנראה ששאנון לא תחזור לפרק סיום! חבל.

Charmed 4ever.

New member
טוב.. כמה דברים

קודם כל יש פה גם בנים וההודעה שלך פונה בלשון נקבה.. וזה לא בסדר ... דבר שני שאנן (פעם מיליון שאמרו את זה, לא שאנון!! לא תחזור... עכשיו לשאלות.. יש לי פרקים בקלטות ועל המחשב (של אח שלי (קול כהן)) ותבדקי באתר imdb.com על סדרות חדשות בהן שאנן משתתפת...

מיטללל

New member
אתם צודקים... באמת דיברתי

בלשון נקבה... אבל מי קבע שצריך לדבר בלשון זכר? {חוץ מהלשון}. והסוכן של שאנן {ולא שאנון} מעצבן אותי.. מי ישמע איזה קריירה היא עושה.. שהיא לא מסכים לאף דרישה. אני רוצה שפרו תחזור! :( בקשר לקלטות.. איך יש לך אותן? ואיך נסדר שלי יהיה אותם...? :) מיטל

Woogyman

New member
מקובל לדבר בלשון זכר...

אבל אין לי כוח לפתוח דיון בנושא הזה. דברי גם בלשון אוגר אם בא לך (יש לי אובססיה לאוגרים אם לא שמתם לב עד עכשיו...). בכל אופן, לא נראה לי שהמפיקים יודעים מה יהיה בתחילת העונה החמישית, שלא לדבר על הסיום. אם כבר היו משיגים הופעה של שאנן היו שמים את זה בסיסן פרימייר, לא בסיום שיש עוד שנים עד שהוא יגיע.

Charmed 4ever.

New member
יש לי כי הקלטתי.. ואני לא יודעת אם

יש לך אייסיעקיו או משו תצרי איתי קשר..

Cole cohen

New member
סיסטר היא התכוונה לקלטות של ה...

עונה ה-4 לא השניה שלישית...

Paige

New member
היי,

יש לי את ארבעת הפרקים הראשונים של העונה בוידאו, אבל אין לי אפשרות לחלוק.

Cole cohen

New member
כרגע פרו |הדגש../images/Emo31.gifסדגש| חוזר.../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה