2 שאלות...

an OTHER

New member
2 שאלות...

1. רק בזמן האחרון חשבתי על זה...אני לא יודעת אם אמרו את זה כבר אבל בספר השלישי טרלוני אומרת ללבנדר להיזהר מגבר אדמוני... האם היא צפתה שיקרה מה שיקרה בספר השישי? שרון ולבנדר יהיו ביחד ולבנדר תיפגע? 2. שוב, אני לא יודעת אם אמרו את זה אבל אני כמעט בטוחה שטרלוני היא באמת מגלת עתידות! וחוץ מאיתנו, הקוראים, אף אחד לא יודע את זה. כולל היא. לדוגמה- 2 הנבואות. גם בספר השישי, היא פחות או יותר מספרת מי הוא הנסיך חצוי הדם, בנוכחות הארי, כאשר הוא מתחבר והיא פותחת את הקלפים על ידו, ויוצא "נסיך, צעיר כהה (וכפי שמתברר, כהה גם מבפנים), שלא אוהד את השואל", אבל לא נראה לי שהארי הבין מה זה אומר...בקיצור, אני חושבת שוולד ישתמש בטרלוני בספר השביעי, בגלל שהיא כזאת מרכזית.

LiRs Lullaby

New member
טרילוני מגדת עתידות רק כשהיא לא

מודעת לזה LOL... בד"כ יוצא לה בפוקס או כשזה משהו באמת חשוב - כמו 2 הנבואות, אבל תכלס, היא בעיקר מזבלת להארי בשכל.

BabyBoy1

New member
טרלוני

בעיקרון היא לא באמת seer, היא ניבאה רק 2 נבואות אמיתיות. כל שאר המקרים שהיא ניבאה (ובמקרה היו נכונים) זה סתם במזל. ואני חושב שזה פשוט אירוניה שרולינג משתמשת בה.

אנה92

New member
אבל תודו שיש בה משו

בשישי מתי שהיא באה למשרד של דמבלדור ואמרה שיש סכנה והיא אמרה משו על מגדל מוכה הברק..(או משו כזה)

Shiri from the block

Active member
אני מסכימה לגמרי../images/Emo45.gif../images/Emo113.gif אני גם העלתי את הנקודה הזאת מתישו... גם כמו שהיא ניבאה בספר השלישי שמישו יעזוב את הכיתה באמצע(?) השנה וזאת הייתה הרמיוני.. והיו לה עוד כמה דברים.. ואם הארי ימות בסוף הספר השביעי אז היא בכלל יוצאת צודקת בכל הניבואי מוות שהיא ניבאה לו../images/Emo3.gif

אנה92

New member
../images/Emo10.gif נכוןןןן

אבל היה קטע שבו היא ניבאה שלהארי יוולדו מלא ילדים והוא יהפוך לשר הקסמים (בלחץ של אמברידג' היא ניבאה את זה)

LiRs Lullaby

New member
לפי הדרך שהיא ניבאה את זה

אפשר היה לחשוב שמישהו ימות. זה כמו שאנשים אומרים שכשהם חושבים על שיר כלשהו, פתאום ברדיו מתנגן השיר. אבל מישהו מהם אי פעם טרח לספור כמה פעמים כשהם חושבים על שיר - הוא *באמת* מתנגן? זה היה במזל. הרי כל דבר ממה שהיא אמרה ניתן היה להוכיח אך ורק בעבר, ואת כל מה שלא ממש קרה - פשוט מעוותים ככה שזה מה שייזכר. את זוכרת למשל את הקטע עם הארנב של לבנדר? שהוא היה אמור למות ביום שישי אבל הוא בכלל מת ביום חמישי וזה רק נודע לה ביום שישי? ממש בפוקס. הרי למה לה לחשוב שהוא ימות בכלל אם הוא היה רק גור? אנשים לפעמים מתאימים כל מיני דברים שנאמרים להם כדי למשיך להאמין בכל מיני אמונות... גם אם מופרכות (כמה פעמים הארי היה אמור למות עד סוף הספר השלישי - ואיך פתאום הוא יחיה עד גיל מבוגר ויהיה שר הקסמים?)

Shiri from the block

Active member
עם זה אני מסכימה../images/Emo113.gif לא אמרתי שכל הנבואות שלה נכונות.. אבל יש כאלה שהם כן. כמו הדוגמאות ש'אנה92' וזאתי שפתחה את השירשור הביאו..

Jemma7

New member
כי יש אנשים רעים באינטרנט../images/Emo3.gif

קיצר, יותר בטוח

LiRs Lullaby

New member
זו לא הייתה טרילוני,

זו הייתה רולינג מנסה לחזות את העתיד דרך טרילוני. לה יוצא בד"כ בפוקס.

זה היה כשהיא הייתה שיכורה אאל"ט

רק כשהיא שיכורה היא יודעת על מה היא מדברת

1

עמוד 110, "הישמרי בגבר אדמוני" טרלוני אומרת לפרוואטי, לא ללבנדר. 2, אולי, נחכה לספר השביעי.

sprqy

New member
מה שבטוח

אם היא מנבאת בספר השביעי להארי שהוא יחיה לנצח הוא בטוח ימות בסוף הספר...

למעלה