2 שאלות

CSharper

New member
2 שאלות

1. האם ניתן לייצר קונטרולים ב asp.net שה - client side script שלהם יהיה בשפה אחרת מ JS , למשל ב C ? 2. V.S Express - מה המגבלות שלו לעומת הprofessional ? 3. האם ניתן לבצע את 1 ב express ? תודה

אתה מתבלבל

Client Side זה אומר הדפדפן שהגולש משתמש בו. דפדפנים היום תומכים ב-JavaScript או VBScript (אקספלורר בלבד). באמצעות JavaScript אפשר לגשת ל-DOM של הדפדן. שליטה ב-DOM נקראת DHTML (Dynamic HTML). אין היום, למיטב ידיעתי, דפדפן שתומך בשפת C כשפה ל-Client Side מה גם שמשתמשים בשפות סקריפטים ל-Client Side ו-C היא שפה שמתקמפלת.

CSharper

New member
אני לא חושב שאני מתבלבל

זה צריך להיות חלק מה - SDK פשוט זה משהו שלא הרבה אנשים מכירים.

מה צריך להיות חלק מה-SDK?

לכתוב קונטרול ב-asp.net לדפדפן בשפה שמתקמפלת כמו C? דפדפנים תומכים בצד לקוח אך ורק בשפות סקריפט וזה JS או VBS. אתה יכול לכתוב אפליקציה ב-C שתשלוט ב-DOM של הדפדפן ואפילו להרחיב אותו אבל זה לא קשור לקונטרולים ב-asp.

CSharper

New member
אני אנסה להבהיר יותר.

צא מתוך הנחה שאתה בונה עכשיו דף כלשהו שמכיל קונטרול שב clientside שלו פונה לאוביקט כשלהו.. באופן רגיל, היית עושה זאת ב JS. מה שאני רוצה זה שבמקום הקוד של javascript ליצור איזשהו interpreter, לשפה אחרת (נניח C) השאלה אם דרך ה SDK ניתן לבנות איזה package שיעשה את זה ? או שיש כלים אחרים שיכולים לעזור ?

למעלה