2 שאלות

2 שאלות

הלכתי לKerning City כדי לעשות תספורת ומסתבר שצריך איזה VIP Cupon.... איך משיגים כזה דבר? ועוד שאלה קטנה אם אני רוצה לשנות שם לדמות שלי... יש אפשרות? תודה רבה

jenniecat

New member
תשובות

בשביל תספורת בקרנינג ותספורת בכלל צריך קופון שעולה NX קאש שזה כסף אמיתי שמשלמים לNEXON אבל אם את רוצה לשנות תספורת יש אפשרות: יש עכשיו קווסט חדש באמוריה שמקבלים בו תספורת אבל היא רנדומלית אז לפעמים יוצא משהו יפה ולפעמים יוצא משהו ממש מכוער אז תחשבי טוב אם את רוצה לעשות את זה.. 2. אי אפשר לשנות שם לדמויות

bandit 4 ever

New member
תשובה לשאלה השניה:

זה נושא ממש ארוך להתחתן. דבר ראשון הבן צאיך להכין טבעת נישואים למי שהוא רוצה להתחתן איתה.בשביל זה אתה צריך להביא לו 4 הוכחות של אהבה (מהפיות האלה שיש בכל עיר.) אח"כ אתה צריך להביא חומרים לטבעת (שאחד מהם הוא פלטת יהלום). שלב שני: הבת צריכה להכין איזה מתנה או משהו כזה לבן (לא יודע מה לעשות) בשלב השלישי צריך לקנות הזמנות בNX ולהזמין את מי שאתה רוצה. בשלב הרביעי צריך לבחור איפה להתחתן (או באולם אירועים או במנזר) אח"כ צריך לקנות בגדים מתאימים (כל חליפה 100K ) ואז את יכול להתחתן. (לפי מה שראיתי מזדמנות מפלצות נרות בחגיגה)

morosh1234

New member
אם כבר שאלות ועזרה - עזרו לי../images/Emo7.gif

אני מתחרפנת
אני נכנסת למייפל, אחריי 15-30 דקות, המחשב נכבה! זה לא קורה שאני באינטרנט, או כל תוכנה אחרת. דווקא שאני במייפל זה קורס לי
אני לא יודעת כבר מה לעשות, כבר כמה ימים שלא שיחקתי נורמלי. ניסתי להוריד את המשחק מחדש - לא עזר. מה כן יכול לעזור
[אגב, במחשב של אחי הכל עובד נהדר]

miss_t

New member
מוכר לי

המחשב מתכבה כי הוא לא מחזיק מעמד הטכנאי שלי המליץ לפתוח ולנקות מאבק בפנים- האבק מקשה על האורור והמחשב נכבה כפעולת הגנה- קשה לו לסחוב
בהצלחה

morosh1234

New member
תודה תודה תודה תודה ../images/Emo24.gif

גם הטכנאי שלי הציע ל'נקות' מאבק את הכונן פעם לשלושה שבועות-חודש. שבעה חודשים עברו מאז ולא עשיתי זאת אפילו פעם אחת
תודה רבה, יש לי הרגשה שזה יעזור!

Koki Girl1

New member
נצלש שאלה \עזרה../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

תיראו.. בזמן האחרון כשאני משחקת אני תוקפת והמשחק נתקע כיאילו אני זזה אבל המפלצות נתקעות ואז אחרי כמה זמן הן מתות מהתקיפה שלי.. אחרי כמה דקות וזה קורה גם אם אני רוצה לקחת כסף או כל דבר שיוצא מהמלצת שתקפתי.. לוקח לזה זמן עד שזה נותן לי. ומקודם במשחק מישהו אמר לי שאני אקרית או איך שלא אומרים את זה. אני בקושי יודעת מה זה
והוא אמר לי שאני יפסיק אבל אני לא!! אוף מה לעשות? זה ממש מעצבן...

morosh1234

New member
לפי מה שהבנתי

לספק האינטרנט Net Vision יש המון לאגים..
יש מדריכים שיכולים להוריד את כמות הלאגים, אומנם לא את כולם אבל את רובם. תנסי לחפש בפורום מייפל סטורי של FxP..
אל תהיי על צ'אלנים עמוסים [כמו 1], לכי על הצ'אנלים היותר גבוהים שיש בהם פחות אנשים.
תסגרי תוכנות לפניי שאת נכנסת למייפל [חוק ברזל
] כמו אימיול, מסן/אייסי וכו'..

Koki Girl1

New member
קודם כל תודה!

אני לא בספק הזה.. ממ מה זה FXP? ..ובקשר לצא'לנים ולתוכונת אני תמיד סוגרת את המסנג'ר והולכת לצא'לנים ריקים אבל זה עדיין קורה
אבל תודה רבה רבה בכל זאת!

somebodddy

New member
זה נקרא "לאג"

ואין ממש מה לעשות בנוגע לזה. זה פשוט קורה כשיש יותר מדי עומס.

miss_t

New member
זה עומס בשרת של המשחק ולאו דווקא

במחשב בכל מקרה- גם ניקוי מג'אנק במחשב יעזור...

somebodddy

New member
זה יעבור...

ויחזור...ויעבור שוב...ויחזור שוב...וכן הלאה וכן הלאה וכן הלאה...זהו מעגל החיים הוירטואלים.

למעלה