2 שאלות

סמיילי8

New member
2 שאלות

הקומונרית שלי לא ידעה לענות על זה..: 1] למה ל'הרא"ה' שמים גרשיים? 2] לצאת לביריה או לא? פשוט יש לי בעיה עם כמה בנות מהשבט ונראה לי שהן יהרסו לי את זה. סליחה על הילדותיות..

רוני13

New member
צאי!!!

אני לא יצאתי שנה שעברה ואחרי זה מה זה אכלתי את הלב!

בבקשה תגידי לי שאת לא רצינית!!!

הקומונרית שלך לא ידעה למה שמים להרא"ה גרשיים?! הכל טוב עם כולם? אני לא טועה, נכון? אנחנו בתנועת בני עקיבא? טוב, אחרי שוידאתי את זה אני מרשה לעצמי עוד יותר להיות מופתעת... אז ככה... הרא"ה זה רשי תיבות של "הרב אברהם יצחק הכהן קוק" הרב [לדעתי] הכי גדול שהיה אי פעם בארץ ישראל בימינו... הרב קוק [המכונה בפי רבים "הרב"] הכיל בתוכו כל כך הרבה ניגודים וקירב לתורת ישראל הרבה מהאנשים שפחות קרובים אליה... אני אפסיק כאן כי אני עדיין בהלם מזה שהקומונרית שלך לא ידעה את זה, אבל שיהיה... לילה טוב

וואו... זה שהקומונרית לא ידעה...

בס"ד זה באמת מפחיד. לצערי בתנועה שלנו הרבה פעמים אנחנו מתעסקים בדברים גבוהים-מדברים גבוה גבוה ואנחנו שוכחים את הדברים הבסיסיים... כמו שענו לך מקודם הרא"ה זה בעצם שבט על שמו של הרב אברהם יצחק הכהן קוק...

../images/Emo12.gif אומרים מה זה בכל מוצש"ק אירגון.

ובטח שתצאי! מה הקטע? זאת חוויה של פעם בחיים (אא"כ תהיי צוות יער או תהיי מדריכה של שבט הרא"ה..) ואת לא יכולה ככה לעבור עליה בשתיקה.. תצאי, לא תסבלי שם, זה בטוח. זה מסלול כלכך מהנה, והעלייה עצמה ממש כיפית.. להרבה בנות מהשבט שלי זאת הייתה הפעילות הראשונה מטעם בנ"ע שהן יצאו אליה, והן ממש נהנו..

כדאי לך לצאת!

היה ממש כיף שנה שעברה כשהלכתי... אל תתני לבנות להשפיע עליך ככה! תצאי ותהני...

למעלה