2 שאלות.

misseverything

New member
2 שאלות.

1. זה נכון שמקבלים פלאפון ביום גיוס??? [בנות, כלל צה"לי] 2. מה אני עושה בשביל לדחות תגיוס? יעני, במה הם בד"כ כן מתחשבים במה לא ואיך להוכיח שפשוט על הזין שאין לי להתגייס ב16.7??

blabla2a

New member
תשובה...

1. לא מקבלים פלאפון... את מקבלת מצלמה דיגיטלית.. פלאסמה...ו2000 שקל לביזבוזים בשקם...

../images/Emo207.gif ../images/Emo9.gif

נהרס לי הפלאפון ואני רוצה ללכת לקנות חדש... קיצור אני רוצה שהם יעשו לי חשבון כמו של חיילים שיהיה דיל טוב. זה אפשרי? (אני מתגייס במרץ)? תודה רבה. ולפותחת השרשור קבלי ח"ח על השאלה!!!

blabla2a

New member
תשובה

מה זה מסלול כמו של חיילים שיהיה טוב... יש לסלקום מסלול חיילים ויש לאורנג' מסלול חיילים ויש לפלאפון מסלול חיילים תלך לכולם תשמע מה הם מציעים ותראה מה טוב בשבילך... אנחנו לא יודעים כמה את המדבר איזה סוג לקוח אתה וכו'.... הכי טוב שתלך חברה חברה ותבדוק את זה

כנס אחי-

כניראה שלא הבנת... אני עכשיו הייתי בחברת "פלאפון" ואני רוצה לעבור לסלקום... אני רוצה לקבל מסלול של חיילים, לא מסלול רגיל. השאלה שלי היא: האם הם יתנו לי לעשות מסלול של חיילים? כי אני עדיין רק מלש"ב, ומתגייס רק בעוד 4 חודשים... או שזה בסדר ואני רק אראה להם את הצו גיוס שלי...? יתנו לי לעשות מסלול שכזה או שלא?

blabla2a

New member
תשובה..

בסלקום חיילים אתה יכול לקבל את המסלול חיילים ממתי שאתה מקבל צו גיוס.. תראה להם צו גיוס ומבחינתם זה מספיק... בגדול הסלקום חיילים מבצע טוב אבל יש שם משו שהרבה אנשים לא שמים לב... עד הדקה הראשונה אתה לא משלם לפי דקה... זאת אומרת שאם אתה מדבר 3 שניות זה נחשב שדיברת 60 שניות כנל לכל מספר השניות שאתה מדבר עד דקה אחת במילים פשוטות... אחרי 60 שניות דיבור אתה משלם לפי מסר השניות שדיברת מתחת ל60 שניות אתה מדבר לפי דקה!!! זאת אומרת אתה מתקשר לחבר ואומר לו היי... או תרד אני מחכה לך... זה כאליו דברת 60 שניות... פייייי איזה חפירה יאללה בקיצר הבנת
שבת שלום ביי

בסלקום..

באורנג' בדקתי את העניין הם ביקשו צו גיוס.. פסדר רק חודש הפרש.. לא רציני.. =/ ד"א לפי מה ששמעתי המסלול אצל אורנג' הרבההההה יותר טוב

כן במיוחד המסלול

של דקה דקה... בסלקום יש רק את המסלול השני של אורנג' שלדעתי פחות טוב.. מממ גם יש באורנג' שדרוג לפלאפון (אמנם לא הכי מיי יודע מה.. אבל פלאפון) בחינם..! =]

Amit Remmus

New member
פספסת את הפואנטה האמיתית-

שכשאתה מתקשר ומגיע לתא קולי- אתה משלם מחיר של דקה. רוב השיחות שלנו הן קצרות כאלה ובגלל זה זה רק נראה שווה על הנייר,למרות שזה בעצם לא.

למעלה